Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Prawa Strona Miasta
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7222 dni

Setki kilometrów setki Pogoni czas na Śląsk: Radzionków!!! - 09/10/2010 20:52
Przykleić temat i jedno co macie robić to ciśnienie!!!!!! Wszyscy na Radzionków!!! Pokażmy że forma piłkarzyków jest chujowa ale Nasza jest zajebista!! Ostatnie 3 wyjazdy w tym sezonie, kurwa jedziemy wszyscy, mobilizować się!! Wszystkie FC i dzielnice!![P.: Jedziemy!]

Obrazek jpg wstawiony na forum

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
rdr
Kibic
Na forum od 6210 dni

**

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 09/10/2010 21:41
mobilizacja juz jest!!!!

FCh'92
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 09/10/2010 22:12

radar napisał:  
mobilizacja juz jest!!!!

oby Chojna stawila sie w dobrej liczbie...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5401 dni

*

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 09/10/2010 23:07
jak zawsze kibicuje naszym ultrsas w yjeździe na "prowincje''' moc jest z nami Pogoń jest w naszych sercach .....

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
rdr
Kibic
Na forum od 6210 dni

**

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 10/10/2010 00:41
co do Chojny -zawsze ktos jest i mam nadzieje,ze zawsze bedzie.

ps.pokazcie mi jakies inne fc,ktore sa caly czas pozdro

FCh'92
rdr
Kibic
Na forum od 6210 dni

**

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 10/10/2010 00:43
druga sprawa jedziemy Wszyscy!!!koniec teamtu...

FCh'92
Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 10/10/2010 19:59
Ostatnie mecze pomiędzy Ruchem Radzionków a Pogonią Szczecin były rozgrywane w sezonie 2000/2001. Ogrom czasu jaki minął od tych konfrontacji, to około 10 lat. Pewnie nie wielu z obecnej ekipy wyjazdowej miało okazję tam się pojawić i dopingować naszą ukochaną Pogoń. Dlatego każdy z nas powinien zrobić wszystko, aby załatwić wolne, zdobyć hajs i tam pojechać.

Pytanie do starszych kibiców. Czy ktoś mógłby opisać wyjazd z 2001 roku. Tzn w ilu pojechaliśmy i jak się zaprezentowaliśmy na meczu. Jak wyglądał młyn Cidrów i jak się zaprezentowali (oprawa, flagi). Może dodatkowo jakieś foto sektora gości.

Wszyscy do Radzionkowa!!!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
MTS.
Kibic
Na forum od 6299 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 10/10/2010 20:04
Jeździmy panowie, jeździmy!! Mają być setki Pogoni, a nie około setki. Żegnamy się z tą ligą, więc ostatnia okazja żeby pojeździć "po Radzionkowach". Od następnego sezonu będą do znudzenia, prawie te same stadiony z 'ekstra"klasy.

Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 5967 dni

*

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 10/10/2010 20:49
Nasze liczby prócz Łodzi to 150osób ... zróbMY tak aby było chociaż 201 osób tym razem .

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Bengoro
Kibic
Na forum od 6438 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 11/10/2010 10:21

Tremor napisał:  
A jaki byl wtedy wynik ?Bo bylem w radzionkowie i kibicow nie bylo, siedzialem na sektorze dla gosci z jakims gostkiem z sosnowca, Pamietam ze Majdan stal u nas a w Ruchu gral Janoszka, ktos mi przypomni rok tego meczu? bo nie wiem czy to bylo 2001...

Wiosna 2001, przegrana 1:0. bramkę dla Cidrów zdobył wtedy Rafał Jarosz w 8 minucie...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7890 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 11/10/2010 10:49
Jak dobrze pamiętam w 2000 roku pare osób incognito w 2001 bodajże 14 na sektorze gości.

Better dead than red!
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 11/10/2010 11:27

lub_czasopisma napisał:  
Jak dobrze pamiętam w 2000 roku pare osób incognito w 2001 bodajże 14 na sektorze gości.

I spotkanie 3 stopnia ze Śląskiem Wrocław heheh,i ok 10 osob z tej 14 na nastpeny mecz przyszlo w okularach przeciwslonecznych, bo oczy mieli jak panda.

Sami przeciw wszystkim!!!
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Ruch Radzionków-Pogoń Szczecin - 11/10/2010 12:38
A dodam jeszcze, ze ze strony Slaksa byl to odwet za ich przygody na meczu Odra Szczecin- Slask kilka dni wczesniej, gdzie salwowali sie ucieczka miedzy innymi do okolicznych domkow i piwnic.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7890 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 11/10/2010 14:01
Mecz Odra - Śląsk był w 98 roku więc któryś mecz tu nie pasuje może ten Radzionków to wcześniej był zamiast 2001 to 99 rok ? będe w domu to sprawdze.Pamiętam że Śląsk jakoś wtedy był słabą ekipą w Policach na 2 lidze i nie dostali smarów bo nie było kogo bić nawet a za chwilę obili naszą 14 wracającą z Radzionkowa co zbytniego uznania nie zyskali.

Better dead than red!
Miś
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 11/10/2010 14:11
Jedziemy, jedziemy bo nie ma czasu na siedzenie w domu !!!

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 11/10/2010 14:25

lub_czasopisma napisał:  
Mecz Odra - Śląsk był w 98 roku więc któryś mecz tu nie pasuje może ten Radzionków to wcześniej był zamiast 2001 to 99 rok ? będe w domu to sprawdze.Pamiętam że Śląsk jakoś wtedy był słabą ekipą w Policach na 2 lidze i nie dostali smarów bo nie było kogo bić nawet a za chwilę obili naszą 14 wracającą z Radzionkowa co zbytniego uznania nie zyskali.

yyy...hehe, a moze mi sie popierniczylo...Starosc nie radosc...to chyba bez kitu byl inny okres , a ten wpiernicz od Slaska byl o tyle dziwny, ze pare dni wczeniej wlasnie Slaskowi zostalo odpuszczone ze wzgledu na slaby sklad....hahah, porozkminiam i wtedy umiejscowie te dwie sytuacje w odpowiednim czasie :)

JEDZIEMY!

BzM
Kibic
Na forum od 7605 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 11/10/2010 18:03

P. napisał:  

lub_czasopisma napisał:  

yyy...hehe, a moze mi sie popierniczylo...Starosc nie radosc...to chyba bez kitu byl inny okres , a ten wpiernicz od Slaska byl o tyle dziwny, ze pare dni wczeniej wlasnie Slaskowi zostalo odpuszczone ze wzgledu na slaby sklad....hahah, porozkminiam i wtedy umiejscowie te dwie sytuacje w odpowiednim czasie :)...

17.10.98 OdraSz-Śląsk, Śląsk dostał po głowach
24.05.00 OdraSz-Śląsk w Policach, byli w 26 osób i zostali wyśmiani
02.05.01 RuchRadz-Pogoń i RuchCh-Śląsk. Znalazłem krótki opis tego: "Śląska w Chorzowie 48. Weszli dzięki fanom Ruchu. W drodze powrotnej w Opolu wpadli do pociągu, którym wracała Pogoń z Radzionkowa (12) i obili szczecinian."

UI
Kibic
Na forum od 7587 dni

*

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 11/10/2010 23:19

radar napisał:  

Stargard

Obrazek gif wstawiony na forum
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 12/10/2010 16:15
PSonTour: Setki Pogoni Setki kilometrów tym razem Radzionków! Panowie! Zostały nam trzy ostatnie wyjazdy w tej rundzie: sobotni do Radzionkowa- następnie: Polkowice i kończymy w Wodzisławiu! Zapisy ruszyły już dziś w biurze SKPS aż do piątku od godziny 10 do 16 każdy może się zapisać na ten mega ważny wyjazd!

Dostaliśmy 300 biletów w cenie 15 zł. I jeszcze raz powtórzę! 3 ostatnie wyjazdy w tej rundzie! dlatego warto się zmobilizować!

PSonTour2010!

JW
Kibic
Na forum od 5857 dni

Odp: PSonTour: Radzionków!!! - 12/10/2010 20:16

UI napisał:  

radar napisał:  

Stargard

liczby Stargardu są w tym sezonie śmieszne...Sam wiesz po sobie:)

- 1  - 2  - 3  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005