Pamiętacie tą piosenkę? Pamiętacie tą atmosferę, zapełniony stadion i zabawę? Kto nie pamięta to zapodaje linki... Pogoń- Stilon Na ulicy Myśliborskiej...
A dla tych którzy pamiętają mogę napisać tylko jedno- POWTÓRZMY ATMOSFERĘ z tamtego spotkania, jebać pseudo gwiazdeczki dla których nasze wartości są mniej ważne- to MY tworzymy DUMĘ POMORZA, to MY tworzymy atmosferę i klimat tego stadiony! Walka o awans wciąż trwa musimy do końca...do końca!!! wierzyć w naszą Pogoń i pokazać ze to dla NAS grajki zapierdalają na tym boisku bo..."Ja kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! "
Dodatkowo mecz specjalnie został przeniesiony na sobotę i napewno nie zabraknie jednej rzeczy której brakowało w zeszłym roku.... KIBICÓW STILONU!!! Dostali 600 biletów i już dawno zapowiedzieli ze wykorzystają wszystkie bilety!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 05/10/2010 20:17
Sami dobrze wiecie, ile stilon się napinał, poprzez różne serwisy internetowe, plakaty zachęcające na mecz, oraz hasła anty Pogoniarskie. Na tym się skończy ich radość, ponieważ już 9 października, pokażeMY im, kto tak na prawdę rządzi! Wszyscy dają z siebie 100%, nie tylko na meczu, ale również teraz możemy się wykazać, rozwieszając plakaty, (reagując kiedy ktokolwiek śmie zerwać transa), rozpowiadać znajomym o meczu! Razem działamy, bo wszyscy POGOŃ kochaMY! WSZYSCY na młyn!
My nie musimy im nic udowadniac. My po prostu mamy dopingowac POGOŃ i zniszczyc ich tym dopingiem. Ma byc takie pierdolnięcie, że kamieniarze pochowają się do jaskiń, a w następnych latach nawet nie pomyślą o tym, że mogą byc naszymi rywalami.
dokładnie kurwa!!!!!to oni są psimi wentylami i to oni mają kompleksy. ja tam mam im wyjebanego chujka na czoło, ta cała ich propaganda pokazuje jedynie jak oni są kurwa daleko za nami. jedyna opcja na napędzanie wyjazdu to obrażanie nas w mega prymitywny sposob! z resztą, to że oni sobie robią z nas mega wyjazd sezonu (100kilometrów z małym haczkiem) to ja już nie mam więcej pytać. wiem, że to czytacie głupie chujki, więc wpijcie sobie to do bani, że wy możecie sobie z nas robić najważniejszego wroga i chuj wie co jeszcze, natomiast dla nas to "nie jesteście nawet trupem" nie ma was i tyle. uświadomcie sobie to w końcu.
tym niemniej my też nie zapominajmy, że jest to kolejny mecz naszego największego szczęścia w tym mieście, jakim jest Pogoń Szczecin, więc wszyscy równiutko i na kurwa pełnej kurwie zapierdalamy z dopingiem ku chwale MKS'u!!!! przez cały mecz!!
Sami dobrze wiecie, ile stilon się napinał, poprzez różne serwisy internetowe, plakaty zachęcające na mecz, oraz hasła anty Pogoniarskie. Na tym się skończy ich radość, ponieważ już 9 października, pokażeMY im, kto tak na prawdę rządzi! Wszyscy dają z siebie 100%, nie tylko na meczu, ale również teraz możemy się wykazać, rozwieszając plakaty, (reagując kiedy ktokolwiek śmie zerwać transa), rozpowiadać znajomym o meczu! Razem działamy, bo wszyscy POGOŃ kochaMY! WSZYSCY na młyn!
My nie musimy im nic udowadniac. My po prostu mamy dopingowac POGOŃ i zniszczyc ich tym dopingiem. Ma byc takie pierdolnięcie, że kamieniarze pochowają się do jaskiń, a w następnych latach nawet nie pomyślą o tym, że mogą byc naszymi rywalami.
dokładnie kurwa!!!!!to oni są psimi wentylami i to oni mają kompleksy. ja tam mam im wyjebanego chujka na czoło, ta cała ich propaganda pokazuje jedynie jak oni są kurwa daleko za nami. jedyna opcja na napędzanie wyjazdu to obrażanie nas w mega prymitywny sposob! z resztą, to że oni sobie robią z nas mega wyjazd sezonu (100kilometrów z małym haczkiem) to ja już nie mam więcej pytać. wiem, że to czytacie głupie chujki, więc wpijcie sobie to do bani, że wy możecie sobie z nas robić najważniejszego wroga i chuj wie co jeszcze, natomiast dla nas to "nie jesteście nawet trupem" nie ma was i tyle. uświadomcie sobie to w końcu.
tym niemniej my też nie zapominajmy, że jest to kolejny mecz naszego największego szczęścia w tym mieście, jakim jest Pogoń Szczecin, więc wszyscy równiutko i na kurwa pełnej kurwie zapierdalamy z dopingiem ku chwale MKS'u!!!! przez cały mecz!!
Odp: Ja Ci powiem k*** czemu nienawdzisz mnie, bo Ja Kocham Pogoń i TY dobrze o tym wiesz! - 06/10/2010 12:52
Aż z ciekawości wszedłem na ich forum żeby sobie poczytać co tam wypisują i...
Bawi mnie po części to parcie na Szczecin
Osobiście mam wyjebana kiełbasę na nich (tak jak większość z Was) bo są po prostu śmieszni. Spinki typu plakaty itp tylko to potwierdzają
Zawsze będą w naszym cieniu nawet gdybyśmy byli 2 ligi niżej i tyle.To ich problem
Dla mnie mecz jak każdy inny. Ale z chęcią sie idzie na na takie mecze ze "smaczkiem". Na pewno będzie dużo działo
WSZYSCY NA MŁYN !!!
Szczególnie rozbił mnie tekst: "chłopie wyjazd na Widzew tez był tak reklamowany i co kurna ilu nas było 40 , chociaż to był daleki wyjazd "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.