PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 12/08/2010 13:37
Setki kilometrów setki Pogoni! Bijemy rekord wyjazdowy! Pod takim hasłem organizujemy się na kolejny nasz wyjazd tym razem do Nowego Sącza! Jeden z najdalszych wyjazdów w tej rundzie i nie wątpliwie jeden z ciekawszych dlatego musimy najechać tam w konkretnej liczbie aby pokazać ze jesteśmy DUMA POMORZA !
Sandecja-Pogoń - 11/08/2010 15:37
jak w temacie!! po ładnym starcie w Łodzi pora na kolejny wyjazd z cyklu musisz tam być jedziemy wszyscy, malo kto byl w Nowym Sączu i pewnie po tym sezonie dlugo Nas tam nie bedzie wiec dla niektorych okazja zeby zaliczyc ciekawy wyjazd..zbierac hajsy, mobilizowac sie i dowiadywac sie o szcegoly na dzielnicach, na stadionie...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Sandecja-Pogoń - 11/08/2010 17:36
kurwa chuj z tym czy jest jakas druzyna!! Jedziemy wszyscy wspierać Pogoń i lepiej tym sie zajmijcie a nie jakimis pierdolkami... ludzie
Wiele juz przebylismy wiec co to taki Nowy Sącz WOJNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Tak, jak w pierwszym poście: Więcej informacji wkrótce. Także wstrzymajcie się ze spekulacjami, na dniach na pewno pojawi się informacja dotycząca tej ciekawej podróży.
Odp: PS on Tour: Setki kilometrów setki Pogoni! Nowy Sącz! - 15/08/2010 11:39
Dopóki Mandrysz nie zostanie zmieniony, nie ma sensu uczestniczyć w wyjazdach. Jechać ponad 700km, by zobaczyć bezładną kopaninę? I później wracać 12 godzin z kacem (moralnym też)..? Jeśli będzie zmiana, chętnie pojadę.. Nie tylko ja.. Proszę bez agrsji co do tego postu, po prostu jeśli możecie, zróbcie jakiś protest na młynie przeciwko Mandryszowi. Z nim awansu nie będzie, a o to wszystkim przecież chodzi..
Nie jest wcale taki bzdurny.. Wczoraj wszystko było fajnie.. Nawet pogoda nie przeszkadzała.. Tylko ten smętny powrót.. Dobrze, że to tylko kilka godzin. Ja nie traktuję meczu jako dodatku.
Dopóki Mandrysz nie zostanie zmieniony, nie ma sensu uczestniczyć w wyjazdach. Jechać ponad 700km, by zobaczyć bezładną kopaninę? I później wracać 12 godzin z kacem (moralnym też)..? Jeśli będzie zmiana, chętnie pojadę.. Nie tylko ja.. Proszę bez agrsji co do tego postu, po prostu jeśli możecie, zróbcie jakiś protest na młynie przeciwko Mandryszowi. Z nim awansu nie będzie, a o to wszystkim przecież chodzi..
Nie jezdzi sie dla wynikow czy awansow..wiec post bzdurny.
Nie jest wcale taki bzdurny.. Wczoraj wszystko było fajnie.. Nawet pogoda nie przeszkadzała.. Tylko ten smętny powrót.. Dobrze, że to tylko kilka godzin. Ja nie traktuję meczu jako dodatku.
to nie jedź chuj z tobą...jest post bez agresji?? jest. wlasnie tak prezentuja sie kibice sukcesu
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Chcesz protestować to ogarnij swoich kolegów i protestuj pod klubem albo napisz list do prezesów a nie się żalisz na forum dlaczego nie pojedziesz. I nie pisz co ma sens a co nie bo nie jesteś od tego.
Pogoń Szczecin jest to jak coś więcej niż tylko Mandrysz czy jacyś piłkarzyki, trener czy zawodnicy się zmieniają a klub zostaje w sercu. Więc nie uważam, że jadąc na wyjazd reprezentujesz pana Mandrysza czy Pana Petasza tylko reprezentujesz klub piłkarski Pogoń Szczecin i to od nas kibiców będzie zależało jak w Polsce będziemy spostrzeżeni.
Pogoń Szczecin jest to jak coś więcej niż tylko Mandrysz czy jacyś piłkarzyki, trener czy zawodnicy się zmieniają a klub zostaje w sercu. Więc nie uważam, że jadąc na wyjazd reprezentujesz pana Mandrysza czy Pana Petasza tylko reprezentujesz klub piłkarski Pogoń Szczecin i to od nas kibiców będzie zależało jak w Polsce będziemy spostrzeżeni.
petasz to nie pan tylko cham-jest jedna z osob ktorym bardzo zalezalo na tym zebysmy nie awansowali w zeszlym sezonie...to nie zostanie mu zapomniane...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.