SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 24/07/2010 01:43Dzięki staraniom SKPS Portowcy, otrzymaliśmy na ten mecz pulę 3000 biletów w cenie 25 zł, które nabyć będzie można tylko i wyłącznie za pośrednictwem naszego Stowarzyszenia. Bilety będą upoważniały do zajęcia miejsca w sektorach na łuku stadionu.
Rezerwacji biletów na mecz reprezentacji Polski, w pierwszej kolejności będą mogły dokonać Fan Cluby, grupy zorganizowane oraz dzielnice. Tak jak miało to miejsce przed meczem finałowym Pucharu Polski, należy pobrać listę (TUTAJ), wypełnić oraz odesłać drogą mailową do 1 sierpnia włącznie, na specjalny adres, który zostanie podany w kolejnym komunikacie do końca tygodnia.
W zależności od zainteresowania uwarunkowana jest dostępność biletów w wolnej sprzedaży.
SKPS Portowcy zajmuje się dystrybucją biletów na łuk w cenie 25 zł, bilety na inne sektory w cenie 60- 80 zł będą dostępne w wolnej sprzedaży za pośrednictwem PZPNu.
Musisz wypelnic liste i uzbierac na niej minimum 10 osob. No chyba, ze masz na mysli Ekipe "Zachodu", wtedy musisz dopisac sie do listy swojej dzielnicy.
dokładnie najpierw bilety powinny być dla tych co jeżdżą na wyjazdy angażują się w doping i pomagają a nie jak to zazwyczaj bywa jeden przychodzi na młyn pomaga i tak dalej ale on zbierze 9 kolegów z dzielnicy co idą bo Polska gra a później wyjebane
ja zrobiłem krótko kto nie jedzie do łodzi i nie angażuje się w życie kibicowskie a chce jechać tanim kosztem na Polskę to może zapomnieć raz już miałem sytuacje bilety załatwiłem wszystkim a okazało się że dla mnie brakło a później jak mieli jechać na mecz to milion innym powodów
ten post nie pije do nikogo tylko tak żeby każdy sobie to wziął do siebie i zamiast połowy ludzi z przypadku na łuku w czasie meczu tylko abyśmy siepokazali jak znajlepszej strony
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 24/07/2010 19:57
I już ciągłe narzekanie ledwo co się pojawił komunikat a już pierdolenie,W pierwszej kolejnosci grupy/dzielnice/fan cluby zrozumcie wreszcie,że taki system sprzedaży jest dla osób najbardziej zaangażowanych.Zapisy zresztą będą prowadzone także na dzielnicach więc nie widzę problemu w tym by karnetowcy czy inny którzy się upominają poszli i się wpisali.Dajcie ludzie coś od siebie zanim zacznicie krzyczeć"a gdzie moje..."
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 25/07/2010 12:00
Wszyscy dobrze wiemy jak to jest na takich meczach, więcej przypadkowych osób niż kibiców, dla których liczy się "dobre widowisko" wygodne krzesło, popcorn itd. A teraz wszystkie janusze zafascynowane wuwuzelami po nie dawnych mistrzostwach będą trąbić jak te łosie na pastwisku. Jest nadzieja, że trąby będą rekwirowane przy bramkach/wejściach na sektor?
A teraz wszystkie janusze zafascynowane wuwuzelami po nie dawnych mistrzostwach będą trąbić jak te łosie na pastwisku. Jest nadzieja, że trąby będą rekwirowane przy bramkach/wejściach na sektor?
Nie będą
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
A teraz wszystkie janusze zafascynowane wuwuzelami po nie dawnych mistrzostwach będą trąbić jak te łosie na pastwisku. Jest nadzieja, że trąby będą rekwirowane przy bramkach/wejściach na sektor?
Nie będą
więc proponuje takiemu tą trąbą spuścić wpierdol a póżniej wsadzić mu ją w dupe i to tą szerszą stroną
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.