Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> SKPS Portowcy: AKCJA- MALUJEMY TRANSPARENTY !! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MW_03
Młode Wilki
IP: zapisany
Na forum od 5885 dni

SKPS Portowcy: AKCJA- MALUJEMY TRANSPARENTY !! - 22/03/2010 00:17
Uwaga!!

Grupa Młode Wilki i SKPS " Portowcy " ogłasza konkurs na najlepszy transparent! Tematyka transparentu musi być związana z Pogonią i nie może być obraźliwa. Po zakończeniu akcji zostanie wybrany najlepszy transparent, a zwycięzca otrzyma nagrodę niespodziankę.

Konkurs trwa do 12.04.2010r.

Jak zrobić transparent?
Transparenty przygotowujemy o wymiarach: wysokość - 1,5 m., szerokość - 1,2 m. + miejsce na kijki(15cm na stronę).
Najlepiej na początku naszkicować obrazek miękkim ołówkiem. Malujemy farbami akrylowymi lub ftalowymi.
Przypominamy również, że Nasze barwy to GRANAT i BORDO.
Materiał na jakim malujemy - bawełna np. prześcieradło.

MALUJEMY !!! :)

Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek png wstawiony na forum
MW_03
Młode Wilki
Na forum od 5885 dni

Odp: SKPS Portowcy: AKCJA- MALUJEMY TRANSPARENTY !! - 16/04/2010 23:18
Jako, że 12 kwietnia już dawno za nami pozostało nam tylko zebrać transparenty, a wkrótce także ogłosić wyniki konkursu. Zbiórka transparentów odbędzie się na stadionie, przy wejściu na sektor numer 16, w poniedziałek o godzinie 19.00.

Obrazek png wstawiony na forum
Lrd
Moderator**
Na forum od 7390 dni

Odp: SKPS Portowcy: AKCJA- MALUJEMY TRANSPARENTY !! - 19/04/2010 23:44
Pozwolę sobie podsumować akcję. Spędziliśmy na zbiórce godzinę, przez ten czas ilość transparentów będących w posiadaniu kibiców Pogoni wzrosła o zawrotną liczbę 2 (słownie DWÓCH) sztuk. Początkowo chciałem napisać ten post w tonie agresywno bluzgającym, ale stwierdziłem, że nie warto.

Myślę, że teraz ci wszyscy internetowi krzykacze, a zwłaszcza te osoby, które krytykują nas, "bo nie ma oprawy", "bo oprawa brzydka", "bo hasło na transparencie nieciekawe", czy wreszcie "bo nie ma pirotechniki", czy ludzie, którzy twierdzą, że zrobiliby wszystko lepiej powinni wykonać rachunek sumienia.

Mieliście szansę, żeby w jakiś sposób nam pomóc, przyczynić się do tego, aby trybuny stadionu im. Floriana Krygiera były jeszcze bardziej kolorowe. Mieliście szansę, aby oglądając zdjęcia z meczu móc z dumą powiedzieć "ja malowałem ten transparent". Nie skorzystaliście z tej szansy, dlatego następnym razem zastanówcie się dwa razy, zanim zdecydujecie się napisać post, w którym stwierdzicie, że zrobilibyście lepiej, czy zarzucicie nam, że się nie staramy. Bo na Internecie każdy ma dużo do powiedzenia, ale jak jest poza nim pokazał dzisiejszy dzień. Przykre.

Against modern wszystko!
Owczarek
Kibic
Na forum od 5519 dni

Odp: SKPS Portowcy: AKCJA- MALUJEMY TRANSPARENTY !! - 05/05/2010 19:43
Taka propozycja do osób które się tym zajmują, aby zrobić jakiś transparent na najbliższy mecz z napisem " Z Tego co wiem Szczecin to jest miasto,gdzie marzenia sie spełniają" z okazji zwycięstwa z ruchem.

- 1  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005