Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szn85
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5878 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 13/11/2009 02:27

Ekipant napisał:  
ogolnie GKS ublizala bo bylo slychac w tv i co z tego?? kurwa moze jest ogolnie na spokojnie ostatnio i z nimi i z Gónikiem ale to nie oznacza ze mamy zgode i bedziemy sobie w dupe wlazic!!
do Leo24- skad ty sie kurwa urwales?? ublizasz wszystkim dookola i pierdolisz ze masz tyle wyjazdow zeby sie odzywac...skoro tak to w takim razie masz prawo odzywania sie na wyjezdzie i beda cie sluchac a nawet mozesz wyjebac komus blache jezeli uwazasz ze kompromituje Pogoń. jezeli jednak uwazasz ze nie mozesz wyjebac na odmul blachy tzn ze mozesz zwrocic sie do kogos o to zeby ogarnal( chociaz poniekad dziwnie wyglada skarzenie na kogos- czy nie uwazasz??) a jezeli nie to stul dupke i czekaj na rozwoj wypadkow...sa wyjazdy na ktorych melanz bedzie i tego sie nie uniknieten nie powinien taki byc ale..). na tym wyjezdzie bylo malo osob ogarnietych i bylo jak bylo i znowu jest lament, ale jak sa osoby ogarniete, terroryzuja debili nie umiejacych sie zachowac to sa znowu placze...w nastepnej rundzie napewno zajmiemy sie problemem alkoholowym jak i gamoniowym :D kto sie nie bedzie potrafil dostosowac skonczy wyjazd w polowie trasy na jakims wypizdziewie :D

do ekipant-czy ublizalem wszystkim?? ale jak sam nspisales:na tym wyjezdzie bylo malo osob ogarnietych i bylo jak bylo i znowu jest lament, ale jak sa osoby ogarniete, terroryzuja debili nie umiejacych sie zachowac to sa znowu placze... moje slowa byly wylacznie skierowane do tych...... spoko sprzedam blaszke jednemu czy drugiemu to sie kolesie ich wtraca i mi dojebia w wiekszej liczbie glow(nie zebym sie bal) mimo to ze smigam dosyc dlugo...... trzymam cie za slowo co napisales o nastepnej rundzie a dobrze wiemy ze bedzie troszke ciezkich i ciekawych wyjazdow:):)

SPR
Kibic
Na forum od 6496 dni

**

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 13/11/2009 14:31
Jak by nie było to i tak będziecie narzekać pojedzie ekipa to źle bo nie można robić patologii bo będą blaszki nie pojedzie to się najebiecie a później udajecie chuj wie kogo najeżdżając na patologie, a znając życie polowa was co się tutaj wymądrza była nieraz najebana na wyjeździe a tutaj świruje niewiadomo jak ogarniętego typa z mnóstwem wyjazdów. Chcecie żeby wyjazdy były ogarnięte zacznijcie od SIEBIE!!

U Nas na śródmieściu każdy jest Pogoni wierny..
CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7044 dni

**

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 13/11/2009 15:29
Jak się nie umie pić, to się nie pije... ;) Ja proponuje zakończyć ten temat... PZDR

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 13/11/2009 17:15

JLB napisał:  
Jak się nie umie pić, to się nie pije... ;) Ja proponuje zakończyć ten temat... PZDR

brawa

abstrakcja!
Wisniowiecki
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 14/11/2009 00:28
Jeżeli nie odpowiada link to prosze o kasacje posta , ale na nim chyba najwiecej z tych Katowickich widać Nas;)
http://www.youtube.com/watch?v=v0W1T2lMhDM

Kluczyk
Kibic
Na forum od 8293 dni

*

Odp: PS on Tour: Wszyscy do KATOWIC! Ostatni wyjazd sezonu! Sobota 7.11.2009 - 15/11/2009 19:58
Zaczyna mnie wszystko irytować , czy jest źle napewno Nie , irytować mam tu na myśli cyt " każdy ponad każdym"

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005