Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 12/11/2008 18:00
W tym sęk, że nic nie widać. Raczej wygląda to na strzał bardzo blisko słupka. Pilka nie leciała "balonem" ale jak na strzał głową dość zdecydowanie w kierunku bramki. A takie coś wybronić niełatwo. ja raczej bym Bińkowskiego nie obciążał.
|
21:37
|
|
|
|
|
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 12/11/2008 19:26
Nie widac wyraznie tej bramki dla Zaglebia, ale wydaje mi sie, ze Binkowski mogl zrobic w tej sytuacji zdecydowanie wiecej. Zreszta nie ma co sie oszukiwac, nie jest to bramkarz, ktory nas zbawi. Potrzebny nam lepszy zmiennik dla Wojcika. Trzeba jednak powiedziec, ze ta sytuacja jest niczym wobec tego co zrobil bramkarz Zaglebia przy pierwszej bramce 
A bramka Chi-Fona palce lizac. Ledwo wrocil po kontuzji i znowu czaruje. Chcialbym jeszcze jednego takiego zawodnika...
|
|
|
|
|
|
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 12/11/2008 21:40
Ja akurat dobrze widziałem bramkę dla Zagłębia i z perspektywy Naszego sektora piłka była do wybronienia( poszła Binkowskiemu po ręku i wydawało mi się, że wybroni to jednak niestety wpadło do siatki ). W żadnym wypadku nie bronie Binkowskiego ale przy wyniku 1:1 wybronił Nam dwie sytuację. Liczy się to, że 3 PKT przyjechały do Szczecina
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 12/11/2008 21:57
Jeśli jest tu zalogowany ziomek, który bral odemnie szalik w sosnowcu to moze go sobie zatrzymać.. PoZdRo
|
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
FC Gryfice
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 12/11/2008 22:10
heh mozliwe, aczkolwiek nie pamietam bo spalem prawie na stojaco..
|
„żyjemy wszyscy w ekstremalnych sytuacjach,
nie w Ciechocinku w sanatorium na wakacjach!”
" Nie pytaj mnie, dlaczego myślę że.. .PS! ..że nie ma dla mnie innych miejsc.. !! "
FC Gryfice
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7