Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 05/11/2006 13:50
Moim zdaniem w Pogoni są zawodnicy ale ma zespolu i dobrego trenera.Kuras tzeba to przyznac nie jest fachowcem ktory cos z tego zrobi.on jest tu przez sentyment.Napewno bym wolał zeby zespol Pogoni wygladał inaczej ale jak jest tak jest i trzeba cos z tym zrobic.Napewno mozna zmienic trenera ale na tego jełopa panika.juz wole Kurasa on troche inaczej podchodzi do footballu.Ale zeby cos z zespołem cos osiagnac trzeba fachowca typu Smuda,ale nikt tu nie przyjdzie ze wzgedu na panujacu tu specyficzna atmosfere i zasady...Smuda mowił ze on moze trenewac klub ale nie z tym panem.jak bedzie znow rewolucja i przyjdzie Panik to bedzie tragedia.mzoe spadniemy...Trzeba naprawde wziac pozadnego trenera Polaka czy z zagrany jakiegos Niemca czy francuza.Jak ma byc Panik to niech zostanie juz Kuras.Zawodnicy sa,kims zmocnic ale wymieniac całego składu bo bedzie zle.ja nienawidze Panika i mam go dosc juz.Cała Polska znow sie bedzie smiała z Pogoni...
...jesli klub ktory od poczatku nalezal do ptaka,byl i jest wylacznie jego "zabawka" (niestety nie mozna tego inaczej nazwac) nazywasz nasza Pogonia to troszke dziwne rozumowanie... to tak abstrahujac od twojej szostki w totku...
Odp: Cracovia-Pogon 1:0 - 06/11/2006 23:31
E(L)O!! Pozdrowionka dla wesolej ekipy ze Szczecina jadacej pospiechem z Wawy do Krakowa od Paki z Grodu Kraka (spotkalismy sie na Centralnym i jechalismy jednym pociagiem). Do dzisiaj smiejemy sie z hasla "nigdy nie pojde!! do pracy nigdy nie pojde!!" no i "wiec nie martw sie!! usmiechnij sie!!" hehehehe Spoko ze Was jednak Craxa wpuscila Szkoda natomiast porazki!! HEJ MKS HEJ CWKS!!
p.s. zapraszam Braci z Pogoni do odwiedzenia forum www.malopolska1916.fora.pl i naszej stronki www.pzgk.republika.pl
Sami przeciwko wszystkim, wszyscy przeciwko nam - Paka z Grodu Kraka
Bo ja tańczyć chcę może nauczysz mie jak tańczy się
Ja bujam sie bujam sie....
Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle, problemy są,
lecz zdrowie masz, by rozwiązać je.
Świat nie wierzy łzą, szkoda naszych łez, świat nie wierzy łzą
bo za dużo jest na tym świecie łez
Więc nie martw się!
Uśmiechnij się!
Nie jest tak źle, problemy są,
lecz zdrowie masz, by rozwiązać je.
Pozdrowienia dla tych którzy byli i słyszeli te hity
" Tylko to co najlepsze jest wystarczająco dobre "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.