Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Szczepan92
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6871 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 08:41
Był na ławce. Był też Leandro, Tavares, Pesković i ktoś tam jeszcze ;)

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 10:08
mam pytanko,
moze ktos wyjasni o co chodzi z tym "radowanem" po rusku na fladze co by nie mowic w barwy conajmniej zbliżone do naszych?

ciekawi mnie tez co takiego mieli kibice z Łęcznej na koszulkach (z mglistych fotek stąd i tamtąd wykumałem, ze chodzi o cos z "Polakami" - moze w Pogoni ... nie wiem, moze ktos wyjasni...

Obrazek jpg wstawiony na forum

za selekcje wielki plus! (jaki płacz na forum! heheh... ) trzeba było to zrobić dawno...
wynik, w koncu na miare oczekiwan!

pozdrawiam,

kurde, juz czaje, przeciez to flaga Serbii, czyzby chodzilo o jakies poparcie kibicow dla zbrodniarza Karadzicia?

Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 25 września 2006, 11:44 [1 raz(y)]

lol
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8087 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 12:50
Mieli haslo na koszulkach z tekstem. Jestem dumy, ze jestem Polakiem. A flaga Radvan odnosi sie do Serba grajacego u nich w druzynie.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Shivan
Kibic
Na forum od 8352 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 20:12
Prosba na nastepny raz, zamazujcie twarze kibicow, tyczy sie to i wklejania zdjec i fotek z relacji.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 23:24

Shivan napisał:  
Prosba na nastepny raz, zamazujcie twarze kibicow, tyczy sie to i wklejania zdjec i fotek z relacji.

jeśli chodzi o to co jest w moim poscie powyzej, to jest to fotka z ogolnodostepnej relacji (sprawdz "adres obrazka"),

jestem wiec czysty ...

aniolek

lol
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7264 dni

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 23:28

Pszczółek napisał:  
Mieli haslo na koszulkach z tekstem. Jestem dumy, ze jestem Polakiem. A flaga Radvan odnosi sie do Serba grajacego u nich w druzynie.

heh ... no, niech im będzie... ;)

lol
Shivan
Kibic
Na forum od 8352 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 26/09/2006 15:32

mccnex napisał:  

Shivan napisał:  

jeśli chodzi o to co jest w moim poscie powyzej, to jest to fotka z ogolnodostepnej relacji (sprawdz "adres obrazka"),

jestem wiec czysty ...

aniolek

Tak, zgadza sie, dlatego napisalem ze tyczy sie to fotek wklejanych tutaj ( tak jak w Twoim przypadku :) ), jak i relacji na stronie :).
Ale to na przyszlosc :).

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6864 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 26/09/2006 21:14
Selekcja na sektorze 12 to swietna sprawa , bylem na tym sektorze 4-5 rzedow ponad mlynem i dawalem z siebie wszystko . Tak jak ktos juz tutaj na forum pisal sektor 12 czegos wymaga , prawdziwego dopingu . Zgadzam sie w 100% !! Pozdrawiam

eF^
Kibic
Na forum od 7859 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 27/09/2006 21:39
nie ten temat - del

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005