Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 10:08
mam pytanko,
moze ktos wyjasni o co chodzi z tym "radowanem" po rusku na fladze co by nie mowic w barwy conajmniej zbliżone do naszych?
ciekawi mnie tez co takiego mieli kibice z Łęcznej na koszulkach (z mglistych fotek stąd i tamtąd wykumałem, ze chodzi o cos z "Polakami" - moze w Pogoni ... nie wiem, moze ktos wyjasni...

za selekcje wielki plus! (jaki płacz na forum! heheh... ) trzeba było to zrobić dawno...
wynik, w koncu na miare oczekiwan!
pozdrawiam,
kurde, juz czaje, przeciez to flaga Serbii, czyzby chodzilo o jakies poparcie kibicow dla zbrodniarza Karadzicia?
|
Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 25 września 2006, 11:44 [1 raz(y)]
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 25/09/2006 20:12
Prosba na nastepny raz, zamazujcie twarze kibicow, tyczy sie to i wklejania zdjec i fotek z relacji.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Górnik Łęczna 3:0 - 26/09/2006 21:14
Selekcja na sektorze 12 to swietna sprawa , bylem na tym sektorze 4-5 rzedow ponad mlynem i dawalem z siebie wszystko . Tak jak ktos juz tutaj na forum pisal sektor 12 czegos wymaga , prawdziwego dopingu . Zgadzam sie w 100% !! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|