... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 12/05/2006 13:43
Artykuł dobry a najlepszy ostatni akapit o czym wielu ludzi zapomina krytykując MW
Ps. Kurde wiedziałem że z jakiejś gazety jadą ale byłem zbyt skromny aby udzielać wywiadu no i te nocne przemęczenie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 12/05/2006 17:12
Artykuł bardzo dobry, ciekawie napisyany, oprócz ostatniego akapitu, istotne jest również zdanie
"Chciałbym doczekac takich czasów, żeby można było spokojnie pójść na mecz piłki nożnej bez obaw,że za barwy można zostać pobitym". W domyśle, chodzi o mecze wyjazdowe. Prędko tak nie bedzie a nawet jest prawie niemożliwe, rywalizacja pomiędzy kibicami pozostanie, ale jest jeszcze aspekt nasz regionalny, bo spotkałem się z sytuacją kiedy za szalik Pogoni, może było stracić w Szczecinie (oczywiście na rzecz również kibiców Pogoni, czy też zostać przez nich pobitym).
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Dobrze, ze wiecej fotek nie zmiescilo sie do artykulu
Wiem kim jest ta dziennikarka tak jak wcześniej napisałeś dobrze ze sie nie zmieściało więcej fotek bo zdeczka przypałowe co niektóre a szczególnie te co mi zrobiła.To ja z BzM jej miejsce w autobusie chciałem ustąpić tacy kulturalni kibice jesteśmy
pozdro dla dziennikarki wkręciła sie w klimat
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Wiem kim jest ta dziennikarka tak jak wcześniej napisałeś dobrze ze sie nie zmieściało więcej fotek bo zdeczka przypałowe co niektóre a szczególnie te co mi zrobiła.To ja z BzM jej miejsce w autobusie chciałem ustąpić tacy kulturalni kibice jesteśmy
No masz fotke przypalowa jak sie opierdalasz a reszta fan clubu skacze po plotach
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 13/05/2006 03:03
Pani redaktor dlugo musiala nas przekonywac zebysmy zgodzili sie na jej przejazd polaczony z relacja. Obiecala pokazac kibicow w pozytywnym swietle i slowa dotrzymala. Odwazyla sie pojechac z kibicami i napisac swoje wrazenia a nie szukac taniej sensacji tak jak wiekszosc pismakow
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
No masz fotke przypalowa jak sie opierdalasz a reszta fan clubu skacze po plotach
Bo ja jestem koordynatorem.Żeby było wszystko ok ktoś musi ogarniać.A tak po za tym to zajmij sie swoim FC
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 0:0 - 13/05/2006 13:11
może troche inny temat ale...Wojciech Stawowy znalazł nową pracę. Były trener Cracovii, z którą rozstał się w lutym br., będzie szkoleniowcem Arki Gdynia.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758209685 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.