Odp: Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin - 20/04/2006 18:49
..gwoli wyjasnienia nawet jesli twor ten wygralby w Zabrzu to napewno nie byloby to zadne historyczne zwyciestwo..czemu chyba nie musze wyjasniac
rzeczywiscie kazda kolejna porazka paradoksalnie ale cieszy...
Ale Wy jesteście patologia
tekstem wyjazdu było ... Nie trzeba ćpać żeby być głupim
lub ... jebłeś pula z przebitą B. fujjjjj
ej bez przebity ale jednak tekst
-czy ja jestem pies ktory jezdzil koleja?!-wygral a to dlatego ze padl on z ust wku...nego juz psa takie betony sa tylko na ich poziomie a na to ,, ale on umarl" mozemy miec tylko nadzieje pozdro dla ch...skiej patologii
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Wyjazd mozna zaliczyc raczej na +. Kto nie skacze ten z policji ooo!
Vasyl, czekam na gwiazdke
Tutaj słowa uznania dla BTR ktory fantastycznie to rozkręcił zaś prewencja nie opodal stała i podziwiała nasze wyczyny heheh. Zabrze musi sie utrzymać bo według mnie jest tam klimat na piłke w przeciwnienstwie do innych klubow...
Tutaj słowa uznania dla BTR ktory fantastycznie to rozkręcił zaś prewencja nie opodal stała i podziwiała nasze wyczyny heheh. Zabrze musi sie utrzymać bo według mnie jest tam klimat na piłke w przeciwnienstwie do innych klubow...
z tego co pamietam to raczej nie byli zadowoleni z tego co spiewamy...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
I po co mnie lansujesz? Przecież mnie tam nie było...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Wyjazd mozna zaliczyc na +. Kto nie skacze ten z policji ooo!
jak juz to hop! hop! hop!, a nie ooo! a to jednak roznica
najlepsze za kazdym razem sa te opowiesci po powrocie typu:
"a ten powiedzial to", " a kto zjadl najwiecej kielbasek?" itp
PS. Z ta gwiazdka od Vasyla zebys nie przeliczyl
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Jedno pytanie: Czy to Ty na samym początku w Gliwicach wbiłeś się z nami do przedziału i chciałeś chłopaków po frytach rozsadzać ? Jeśli nie to wie ktoś kto to był ?
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Jedno pytanie: Czy to Ty na samym początku w Gliwicach wbiłeś się z nami do przedziału i chciałeś chłopaków po frytach rozsadzać ? Jeśli nie to wie ktoś kto to był ?
Odp: Górnik Zabrze - Pogoń 2:1 - 21/04/2006 15:40
Wlasnie obejrzalem bramki jakie tracilismy i sytuacje do jakich doprowadzali nasi obroncy... bez Julciego ta obrona nie istnieje. Nie widzialem zeby Ze Roberto popelnial jakies powazniejsze bledy, ale to co wyprawial Matheus to wola o pomste do nieba. Przy pierwszej bramce nie wiem gdzie byl a przeciez byc powinien w miejscu skad strzelal Bartos! A przy drugim jak do glowki wyskoczyl... . Valdira tez mieszali jak chcieli... niech go Borussia bierze mozemy sie wymienic na Rosickyego albo Smolarka
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758222472 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.