Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZCH 1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7901 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 20:48

Cinek84 napisał:  

pchela napisał:  

Czarny85 napisał:  

pchela napisał:  
Co do oprawy to była super!GRatuluje organizatorom , czapki z głów.Co do meczu to szkoda tego karnego ehhh , ale jest jedna pozytywna rzecz , że (tak mi sie wydaje) , brazylijczycy powoli powli sie rozkręają , moze jak bedzei troszke cieplej to bedzie lepiej heh.Oby.
ps: Podobał mi sie też transparent ,,Stop cracovskim nożownikom''.Mam cichą nadzieje , że wreszcie sie uspokoja i nie będą debilami , choc to za slabe slowo na to co zrobili.Może ich Unia Tarnów czegos nauczy hehe.

Podpisy masz jak zawsze udane..Dalej bledu w pierwszym podpisie nie widzisz? Z Unia to wogole hit, co Pogoń ma z Unia? To ze podoba Ci sie teledysk nie oznacza ze masz pisac takie glupoty.

TEraz cos ci powiem , wez sie ode mnie i od moich podpisow za przeproszeniem odpier....Presadzasz już ,zamiast pisac o meczu to piszesz o moim podpisie, owszem byl tam bląd i co z tego?Tak cie to podnieca, wielki mistrz ortografii sie znalazl.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to piszesz o podpisach , żenujace.
ps:A co do Unii Tarnów , zawsze ich lubilem i moim zdaniem maja najlepszych hooliganow w Polsce tak jak i kibicow,(na rowni z Pogonia oczywsice hehe)Co cie to obchodzi co ja mam w opisie co?Unia Tarnów!
Więc się odwal dobrze?I napewno nie polubilem Unii przez teledysk, owszem fajny ale liczy sie klub , atmosfera.

jak Ty sie tu uchowales przez 525dni to ja nie wiem, zmien podpis pajacu...

Masz racje C. przeczytałem te bzdury które napisał dwa razy bo nie rozumiem sęsu jego wypowiedzi 525 dni a wiedza marna.Co ten pajac miał na miśli CO

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
mlotecze
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 21:28
Wlasnie policzylem ze na pozostałych siedmiu spotkaniach, łącznie było tyle kibiców co u nas na Wiśle... Czyli ok. 15 tys. Najsłabiej w Grodzisku- 700 osób, przecież na V lige na niektóre mecze przychodzi więcej ludzi. Porazka ta nasza liga...

Rosa
Kibic
Na forum od 7565 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 21:59
Niewiem czy ktoś widział fajny reportaż na lidze + extra o Danielu :) a tak wogóle to on już w dwóch meczach zrobił dwa karne i zarobił czerwoną kartke ale według Ptaka jest on 2 razy lepszy od Grzelaka ale cóż ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Cz
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 22:22

pchela napisał:  

Czarny85 napisał:  

pchela napisał:  
Co do oprawy to była super!GRatuluje organizatorom , czapki z głów.Co do meczu to szkoda tego karnego ehhh , ale jest jedna pozytywna rzecz , że (tak mi sie wydaje) , brazylijczycy powoli powli sie rozkręają , moze jak bedzei troszke cieplej to bedzie lepiej heh.Oby.
ps: Podobał mi sie też transparent ,,Stop cracovskim nożownikom''.Mam cichą nadzieje , że wreszcie sie uspokoja i nie będą debilami , choc to za slabe slowo na to co zrobili.Może ich Unia Tarnów czegos nauczy hehe.

Podpisy masz jak zawsze udane..Dalej bledu w pierwszym podpisie nie widzisz? Z Unia to wogole hit, co Pogoń ma z Unia? To ze podoba Ci sie teledysk nie oznacza ze masz pisac takie glupoty.

TEraz cos ci powiem , wez sie ode mnie i od moich podpisow za przeproszeniem odpier....Presadzasz już ,zamiast pisac o meczu to piszesz o moim podpisie, owszem byl tam bląd i co z tego?Tak cie to podnieca, wielki mistrz ortografii sie znalazl.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to piszesz o podpisach , żenujace.
ps:A co do Unii Tarnów , zawsze ich lubilem i moim zdaniem maja najlepszych hooliganow w Polsce tak jak i kibicow,(na rowni z Pogonia oczywsice hehe)Co cie to obchodzi co ja mam w opisie co?Unia Tarnów!
Więc się odwal dobrze?I napewno nie polubilem Unii przez teledysk, owszem fajny ale liczy sie klub , atmosfera.

Czy przesadzam? Raczej nie,ale Ty z Twoimi debilnymi podpisami i Twoim debilnym tokiem rozumowania napewno.Zawsze ich lubiles a podpis masz od kilku dni hmm ciekawe, a wogole skad Ty mozesz wiedziec o atmosferze czy o ich chuligance skoro nawet na Pogoni za czesto nie jestes a co dopiero w Tarnowie..wiec przystopuj-dobra rada.

www.sectorshop.net
monter
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 22:42

pchela napisał:  
Wykopmy z futbolu rasizm!
Tylko Pogoń Szczecin!
Ricardo Quaresma , mega technik ,mój idol.
Unia hałas,hałas decybele , Tarnów honor i przyjaciele!

Napisz to jeszcze sprayem na swoim domu pajacu.
miotacz

MKS Pogoń Szczecin Polska
U-96
Kibic
Na forum od 8461 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 22:57
pchela musisz sie bardziej postarac aby zajac zaszczytne - wrecz historyczne miejsce klebersona na tym forum :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
ted
Kibic
Na forum od 8734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 27/03/2006 11:23

DJGryfus napisał:  
Niestety ciężko to mówić, ale Pogoń zasłużyła na porażkę, była o dużo słabsza. Coś ten zespół szwankuje, brak komunikacji (obrona to już nieraz dramat się robi), w zasadzie to grają na aferę, chaotycznie w obronie. Drugi raz z rzędu porażka, oby nie było jak za czasów Gondora, że do końca sezonu same porażki....POGOŃ MUSI BYĆ WIELKA BO MA WIELKICH KIBICÓW NIECH TEN PTAK COS ROBI Z TĄ DRUŻYNĄ! DAWAĆ WIĘCEJ WYCHOWANKÓW Z REZERW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szczera prawda, a ja tylko dodam : Panik wypierdalaj !!!!

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
pchela
Kibic
Na forum od 7642 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 27/03/2006 20:08

Czarny85 napisał:  

pchela napisał:  

Czarny85 napisał:  

pchela napisał:  

Czy przesadzam? Raczej nie,ale Ty z Twoimi debilnymi podpisami i Twoim debilnym tokiem rozumowania napewno.Zawsze ich lubiles a podpis masz od kilku dni hmm ciekawe, a wogole skad Ty mozesz wiedziec o atmosferze czy o ich chuligance skoro nawet na Pogoni za czesto nie jestes a co dopiero w Tarnowie..wiec przystopuj-dobra rada.

A czy wszystko co lubie , musze o tym pisac na forum czy w opisie?Więc tak napsize w opisie lubie mame ,tate ,pieska, kotka,pilke nozna , kolegow , kolezanki , chomiczka,dode, tak ?Wiec jak ty tak myslisz to gratuluje inteligencji ehhh. CZy to jest jest spowiedz hmmmm?A skad wiesz ze nie jestem na meczach Unii ? co?Jak ty oceniasz ludzi po opisie na forum , ehhh to szkoda mi cie.Zastanow sie dobra , i specjalnie dla ciebie zmienie opis , SPECJALNIE!.Bo ci sie to nie podoba heh , zenujace.Naprawde.
Ale to twój problem nie moj.I nie pluj sie , wyluzuj.
Co cie to obchodzi , patrz na siebie a nie na innych , to ze lubie dwa kluby to co , grzech?

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7902 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 27/03/2006 21:02

pchela napisał:  

Czarny85 napisał:  

pchela napisał:  

Czarny85 napisał:  

pchela napisał:  

A czy wszystko co lubie , musze o tym pisac na forum czy w opisie?Więc tak napsize w opisie lubie mame ,tate ,pieska, kotka,pilke nozna , kolegow , kolezanki , chomiczka,dode, tak ?Wiec jak ty tak myslisz to gratuluje inteligencji ehhh. CZy to jest jest spowiedz hmmmm?A skad wiesz ze nie jestem na meczach Unii ? co?Jak ty oceniasz ludzi po opisie na forum , ehhh to szkoda mi cie.Zastanow sie dobra , i specjalnie dla ciebie zmienie opis , SPECJALNIE!.Bo ci sie to nie podoba heh , zenujace.Naprawde.
Ale to twój problem nie moj.I nie pluj sie , wyluzuj.
Co cie to obchodzi , patrz na siebie a nie na innych , to ze lubie dwa kluby to co , grzech?

zoofil?

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7429 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 27/03/2006 21:11
napisal co LUBI,czytaj uwaznie

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7902 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 27/03/2006 21:12

Randall McMurphy napisał:  

raczej Ty nie zrozumiales o co mi chodzilo ale...nevermind ;)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Safe
Kibic
Na forum od 7669 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 27/03/2006 22:45

Luk2 napisał:  

pieski chomiczki i kotki ... szkoda tylko ze nie Kozy bo wiedzielibysmy ktory z kibicow zgubil szalik Cracovi gdy byl w stajni z kozeczka xD

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 28/03/2006 00:25

KloceK napisał:  

Luk2 napisał:  

pieski chomiczki i kotki ... szkoda tylko ze nie Kozy bo wiedzielibysmy ktory z kibicow zgubil szalik Cracovi gdy byl w stajni z kozeczka xD

Zostawcie chłopaka w spokoju.
Kazdy pisze w opisie co mu pasuje . Zachowujecie sie jakbyście byli z innego klubu .
Zauwazyłem ,ze jest taka tendencja , jak komus coś nie pasuje to zaraz jedzie i stara sie dopier... jeden drugiemu, bo uwaza sie za mądrzejszego.
A przecież wszyscy chcemy i staramy sie aby Nasza Pogon miała najlepszych kibiców a nie zeby smiali sie z Nas ze na naszym forum sa tylko kłotnie i ubliżanie .
Zastanówcie sie czasami .
Trzymaj sie pchela.

A tak w ogóle to tematem jest Pogoń - Wisła ,

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7902 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 28/03/2006 09:42
gdyby Cruz nie polozyl lap na plecach Penksy karnego by nie bylo.

pchela
Kibic
Na forum od 7642 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 31/03/2006 17:12

Marcello napisał:  

KloceK napisał:  

Luk2 napisał:  

Zostawcie chłopaka w spokoju.
Kazdy pisze w opisie co mu pasuje . Zachowujecie sie jakbyście byli z innego klubu .
Zauwazyłem ,ze jest taka tendencja , jak komus coś nie pasuje to zaraz jedzie i stara sie dopier... jeden drugiemu, bo uwaza sie za mądrzejszego.
A przecież wszyscy chcemy i staramy sie aby Nasza Pogon miała najlepszych kibiców a nie zeby smiali sie z Nas ze na naszym forum sa tylko kłotnie i ubliżanie .
Zastanówcie sie czasami .
Trzymaj sie pchela.

A tak w ogóle to tematem jest Pogoń - Wisła ,

Do Klocka:
Jakbyś chcial wiedziec to o chomiczku , czy piesku napisalem w kontekscie żartu(ewentualnie przenośnia) a jaezeli tego nie zrozumiales twoj problem.(Pewnie mysleliscie , że was obraze , ale ja taki nie jestem , że jade se po ludziach bez wzgledu na to co pisza czy mowia mam szacunek dla was , kibicow Pogoni , mojego ukochanego klubu)
Teraz pisze nie do Klocka tylko ogolnie , smutne jest to ,że jak wam cos nie pasuje to zawsze tą osobe chcecie za wszelka cene upokorzyc , (zachowanie Czarnego i innych , ktorzy caly czas mnie wysmiewali i robili ze mnie debila z powodu mojego podpisu).Podobnie jest na temacie o polityce ale mniejsza z tym.A jak przychodzi do wypisywania postów o cyzjesjc smierci to kazdy wielki katolik i dobry czlowiek sie robi nagle.(oczywiscie nie mowie ze wy tacy jestescie tylko ogolnie o sytuacji Polaków i innych ludzi),Tak jest na calym swiecie.I juz chcialbym zakonczyc ten smutny wątek.I dobra rada na przyszlosc , nie róbcie z ludzi debilow i wariatow , nie poniżajcie , bo nikt nie jest idealny.(I nie myslcie ze jestem tutaj waszym ,,nauczycielem'' , bo pewnie sobie tak pomysclicie , że prawię wam morały,wym macie swoj rozum i wolna wole i robcie co chcecie, ja tez mam bardzo wiele wad a napisalem to bo ta cala sytucja mnie wkurzyła mówiąc krotko.)A to , że lubię Unię Tarnów to , nie jest złe bo jak wiecie Unia wcale nie jest jakos mocno skłócona z Pogonią , rozumiem jakbym napisal , że jestem fanem Lecha Poznań i Pogoni zarazem , no to by było dosyc niesmaczne , ale to ze lubie Unie to chyba nie jest złe .Pogoń w moim sercu jest na pierwszym miejscu.Tyle.Pozdro dla Was.Zakopmy wojenny Topór.Zgoda?
Ps: Dzieki Marcello za dobre słowa.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758275693 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005