Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 21:28
Wlasnie policzylem ze na pozostałych siedmiu spotkaniach, łącznie było tyle kibiców co u nas na Wiśle... Czyli ok. 15 tys. Najsłabiej w Grodzisku- 700 osób, przecież na V lige na niektóre mecze przychodzi więcej ludzi. Porazka ta nasza liga...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 26/03/2006 21:59
Niewiem czy ktoś widział fajny reportaż na lidze + extra o Danielu a tak wogóle to on już w dwóch meczach zrobił dwa karne i zarobił czerwoną kartke ale według Ptaka jest on 2 razy lepszy od Grzelaka ale cóż ...
Co do oprawy to była super!GRatuluje organizatorom , czapki z głów.Co do meczu to szkoda tego karnego ehhh , ale jest jedna pozytywna rzecz , że (tak mi sie wydaje) , brazylijczycy powoli powli sie rozkręają , moze jak bedzei troszke cieplej to bedzie lepiej heh.Oby.
ps: Podobał mi sie też transparent ,,Stop cracovskim nożownikom''.Mam cichą nadzieje , że wreszcie sie uspokoja i nie będą debilami , choc to za slabe slowo na to co zrobili.Może ich Unia Tarnów czegos nauczy hehe.
Podpisy masz jak zawsze udane..Dalej bledu w pierwszym podpisie nie widzisz? Z Unia to wogole hit, co Pogoń ma z Unia? To ze podoba Ci sie teledysk nie oznacza ze masz pisac takie glupoty.
TEraz cos ci powiem , wez sie ode mnie i od moich podpisow za przeproszeniem odpier....Presadzasz już ,zamiast pisac o meczu to piszesz o moim podpisie, owszem byl tam bląd i co z tego?Tak cie to podnieca, wielki mistrz ortografii sie znalazl.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to piszesz o podpisach , żenujace.
ps:A co do Unii Tarnów , zawsze ich lubilem i moim zdaniem maja najlepszych hooliganow w Polsce tak jak i kibicow,(na rowni z Pogonia oczywsice hehe)Co cie to obchodzi co ja mam w opisie co?Unia Tarnów!
Więc się odwal dobrze?I napewno nie polubilem Unii przez teledysk, owszem fajny ale liczy sie klub , atmosfera.
Czy przesadzam? Raczej nie,ale Ty z Twoimi debilnymi podpisami i Twoim debilnym tokiem rozumowania napewno.Zawsze ich lubiles a podpis masz od kilku dni hmm ciekawe, a wogole skad Ty mozesz wiedziec o atmosferze czy o ich chuligance skoro nawet na Pogoni za czesto nie jestes a co dopiero w Tarnowie..wiec przystopuj-dobra rada.
Niestety ciężko to mówić, ale Pogoń zasłużyła na porażkę, była o dużo słabsza. Coś ten zespół szwankuje, brak komunikacji (obrona to już nieraz dramat się robi), w zasadzie to grają na aferę, chaotycznie w obronie. Drugi raz z rzędu porażka, oby nie było jak za czasów Gondora, że do końca sezonu same porażki....POGOŃ MUSI BYĆ WIELKA BO MA WIELKICH KIBICÓW NIECH TEN PTAK COS ROBI Z TĄ DRUŻYNĄ! DAWAĆ WIĘCEJ WYCHOWANKÓW Z REZERW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szczera prawda, a ja tylko dodam : Panik wypierdalaj !!!!
Co do oprawy to była super!GRatuluje organizatorom , czapki z głów.Co do meczu to szkoda tego karnego ehhh , ale jest jedna pozytywna rzecz , że (tak mi sie wydaje) , brazylijczycy powoli powli sie rozkręają , moze jak bedzei troszke cieplej to bedzie lepiej heh.Oby.
ps: Podobał mi sie też transparent ,,Stop cracovskim nożownikom''.Mam cichą nadzieje , że wreszcie sie uspokoja i nie będą debilami , choc to za slabe slowo na to co zrobili.Może ich Unia Tarnów czegos nauczy hehe.
Podpisy masz jak zawsze udane..Dalej bledu w pierwszym podpisie nie widzisz? Z Unia to wogole hit, co Pogoń ma z Unia? To ze podoba Ci sie teledysk nie oznacza ze masz pisac takie glupoty.
TEraz cos ci powiem , wez sie ode mnie i od moich podpisow za przeproszeniem odpier....Presadzasz już ,zamiast pisac o meczu to piszesz o moim podpisie, owszem byl tam bląd i co z tego?Tak cie to podnieca, wielki mistrz ortografii sie znalazl.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to piszesz o podpisach , żenujace.
ps:A co do Unii Tarnów , zawsze ich lubilem i moim zdaniem maja najlepszych hooliganow w Polsce tak jak i kibicow,(na rowni z Pogonia oczywsice hehe)Co cie to obchodzi co ja mam w opisie co?Unia Tarnów!
Więc się odwal dobrze?I napewno nie polubilem Unii przez teledysk, owszem fajny ale liczy sie klub , atmosfera.
Czy przesadzam? Raczej nie,ale Ty z Twoimi debilnymi podpisami i Twoim debilnym tokiem rozumowania napewno.Zawsze ich lubiles a podpis masz od kilku dni hmm ciekawe, a wogole skad Ty mozesz wiedziec o atmosferze czy o ich chuligance skoro nawet na Pogoni za czesto nie jestes a co dopiero w Tarnowie..wiec przystopuj-dobra rada.
A czy wszystko co lubie , musze o tym pisac na forum czy w opisie?Więc tak napsize w opisie lubie mame ,tate ,pieska, kotka,pilke nozna , kolegow , kolezanki , chomiczka,dode, tak ?Wiec jak ty tak myslisz to gratuluje inteligencji ehhh. CZy to jest jest spowiedz hmmmm?A skad wiesz ze nie jestem na meczach Unii ? co?Jak ty oceniasz ludzi po opisie na forum , ehhh to szkoda mi cie.Zastanow sie dobra , i specjalnie dla ciebie zmienie opis , SPECJALNIE!.Bo ci sie to nie podoba heh , zenujace.Naprawde.
Ale to twój problem nie moj.I nie pluj sie , wyluzuj.
Co cie to obchodzi , patrz na siebie a nie na innych , to ze lubie dwa kluby to co , grzech?
A czy wszystko co lubie , musze o tym pisac na forum czy w opisie?Więc tak napsize w opisie lubie mame ,tate ,pieska, kotka,pilke nozna , kolegow , kolezanki , chomiczka,dode, tak ?Wiec jak ty tak myslisz to gratuluje inteligencji ehhh. CZy to jest jest spowiedz hmmmm?A skad wiesz ze nie jestem na meczach Unii ? co?Jak ty oceniasz ludzi po opisie na forum , ehhh to szkoda mi cie.Zastanow sie dobra , i specjalnie dla ciebie zmienie opis , SPECJALNIE!.Bo ci sie to nie podoba heh , zenujace.Naprawde.
Ale to twój problem nie moj.I nie pluj sie , wyluzuj.
Co cie to obchodzi , patrz na siebie a nie na innych , to ze lubie dwa kluby to co , grzech?
zoofil?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
raczej Ty nie zrozumiales o co mi chodzilo ale...nevermind
pieski chomiczki i kotki ... szkoda tylko ze nie Kozy bo wiedzielibysmy ktory z kibicow zgubil szalik Cracovi gdy byl w stajni z kozeczka xD
Zostawcie chłopaka w spokoju.
Kazdy pisze w opisie co mu pasuje . Zachowujecie sie jakbyście byli z innego klubu .
Zauwazyłem ,ze jest taka tendencja , jak komus coś nie pasuje to zaraz jedzie i stara sie dopier... jeden drugiemu, bo uwaza sie za mądrzejszego.
A przecież wszyscy chcemy i staramy sie aby Nasza Pogon miała najlepszych kibiców a nie zeby smiali sie z Nas ze na naszym forum sa tylko kłotnie i ubliżanie .
Zastanówcie sie czasami .
Trzymaj sie pchela.
A tak w ogóle to tematem jest Pogoń - Wisła ,
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
raczej Ty nie zrozumiales o co mi chodzilo ale...nevermind
pieski chomiczki i kotki ... szkoda tylko ze nie Kozy bo wiedzielibysmy ktory z kibicow zgubil szalik Cracovi gdy byl w stajni z kozeczka xD
Zostawcie chłopaka w spokoju.
Kazdy pisze w opisie co mu pasuje . Zachowujecie sie jakbyście byli z innego klubu .
Zauwazyłem ,ze jest taka tendencja , jak komus coś nie pasuje to zaraz jedzie i stara sie dopier... jeden drugiemu, bo uwaza sie za mądrzejszego.
A przecież wszyscy chcemy i staramy sie aby Nasza Pogon miała najlepszych kibiców a nie zeby smiali sie z Nas ze na naszym forum sa tylko kłotnie i ubliżanie .
Zastanówcie sie czasami .
Trzymaj sie pchela.
A tak w ogóle to tematem jest Pogoń - Wisła ,
Do Klocka:
Jakbyś chcial wiedziec to o chomiczku , czy piesku napisalem w kontekscie żartu(ewentualnie przenośnia) a jaezeli tego nie zrozumiales twoj problem.(Pewnie mysleliscie , że was obraze , ale ja taki nie jestem , że jade se po ludziach bez wzgledu na to co pisza czy mowia mam szacunek dla was , kibicow Pogoni , mojego ukochanego klubu)
Teraz pisze nie do Klocka tylko ogolnie , smutne jest to ,że jak wam cos nie pasuje to zawsze tą osobe chcecie za wszelka cene upokorzyc , (zachowanie Czarnego i innych , ktorzy caly czas mnie wysmiewali i robili ze mnie debila z powodu mojego podpisu).Podobnie jest na temacie o polityce ale mniejsza z tym.A jak przychodzi do wypisywania postów o cyzjesjc smierci to kazdy wielki katolik i dobry czlowiek sie robi nagle.(oczywiscie nie mowie ze wy tacy jestescie tylko ogolnie o sytuacji Polaków i innych ludzi),Tak jest na calym swiecie.I juz chcialbym zakonczyc ten smutny wątek.I dobra rada na przyszlosc , nie róbcie z ludzi debilow i wariatow , nie poniżajcie , bo nikt nie jest idealny.(I nie myslcie ze jestem tutaj waszym ,,nauczycielem'' , bo pewnie sobie tak pomysclicie , że prawię wam morały,wym macie swoj rozum i wolna wole i robcie co chcecie, ja tez mam bardzo wiele wad a napisalem to bo ta cala sytucja mnie wkurzyła mówiąc krotko.)A to , że lubię Unię Tarnów to , nie jest złe bo jak wiecie Unia wcale nie jest jakos mocno skłócona z Pogonią , rozumiem jakbym napisal , że jestem fanem Lecha Poznań i Pogoni zarazem , no to by było dosyc niesmaczne , ale to ze lubie Unie to chyba nie jest złe .Pogoń w moim sercu jest na pierwszym miejscu.Tyle.Pozdro dla Was.Zakopmy wojenny Topór.Zgoda?
Ps: Dzieki Marcello za dobre słowa.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758275693 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.