Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 02/08/2005 23:21
Panowie spokojnie... napisałem że z tym transparentem to zbita... a nie robi łaski...bo jak sam twierdzi to jego praca. Tu chodzi bardziej o kwestie dopingu czyli wspierania zawodników... bo koniec końców bez względu na to czy ktoś lubi Brazylijczyków, Urugwajczyków czy obywateli Dżibuti, jak strzelają bramki to każdy się cieszy i o to w tym chodzi... prosty przykład Pilarz był wyśmiewany aż kiedyś poszło Pilarz Pilarz na początku dla zbity, ale pózniej na poważnie i chłopak nabrał pewności i naprawde zaczął grać świetnie.
Nie pisałem o jednym konkretnym gdy mówiłem o fladze... zakładając że Milar jak sam mówił czuje się bardziej Brazylijczykiem to z Edim do spółki strzeli w lidze razem 14 bramek od początku poprzedniego sezonu... dla porównania Bugaj, Trałka, Kazimierczak, Parzy, Łabędzki, Grzelak w tym czasie zaliczyli razem 11 tarfień w lidze... choć by dlatego należy im się wsparcie ze strony kibiców...
... i nie mówie o transparentach, tylko zwykłej jednej faldze... na zasadzie ktoś ma, a nie zrobić...
Nie pisz bzdur jak nie znasz tematu....Kwestia Pilarza byla przemyslana, nikt wcale nie skandowal jego nazwiska "na fazke".Chlopak sie staral i to bylo widac.A mlyn jest po to,zeby pomagac zawodnikom, szczegolnie w przypadku jak reszta stadionu to loza szydercow - "my spiewamy, Wy gwizdzecie"....Co do brazyklijczykow to nie komentuje .Dodam tylko, ze flaga Brazylii wisiala chociazby w Bialymstoku czy Moldawii(dobre kontakty Julcimara ze starsza ekipa wyjazdowa)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758473777 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.