Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 16:01
Fajnie ze gral B.Fabiniak i M.Kowal a nie kolejne gwiazdki z Ameryki Poludniowej czy Europy...takiego luznego meczyku na mlynie i wogole na stadionie dawano nie bylo.

www.sectorshop.net
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 16:28
Baran wreszcie za "zamknij się" podziękował :D. Co do meczu to nic wielkiego się nie spodziewałem ale chyba powinni byli bardziej przycisnąć a nie było napadziora co by z przodu cały czas stał bo i Andradina i Divecky się cofali... jednak widać że się nieźle rozumieją. Nie wiem po co znów musiałem oglądać Magdonia (mógł grać Celeban), czy Łabędzkiego (mógł grać Kowal) skoro cały sezon grają i to przeciętnie można by dać od nich odpocząć kibicom. Co do meczu to rozczarował mnie Kuchar, miałem nadzieje że się sprawdzi bo ma papiery no i w pierwszych meczach jak przegrywaliśmy był jednym z niewielu co się wyróżniali. Fajnie że Fabi zadebiutował ale nie wiem czemu tylko on...

Fabiniak 6 - Łabędzki 7, Magdoń 8, Julcimar 7, Masternak 6 - Kasprak 8, Kuchar 6, Kaźmierczak 7, Matlak 7 - Divecky 7, Andradina 9; Trałka 9

Obrazek gif wstawiony na forum
Daiman
Kibic
Na forum od 7636 dni

*

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 16:39
Ale Bartkowi ksywe doje.. "Fabi" tak sie nazywa pies mojej znajomej:] zresztą użytkowniczki tego forum

No Pain, No Glory
P.
Do końca!
Na forum od 8009 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 16:56

daiman napisał:  
Ale Bartkowi ksywe doje.. "Fabi" tak sie nazywa pies mojej znajomej:] zresztą użytkowniczki tego forum

i smierdzi mu z pyska ;)....oczywsicie Fabusiowi(male cos na 4 lapach) :P

Sami przeciw wszystkim!!!
mał lady
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 17:59

Jay-J napisał:  
Baran wreszcie za "zamknij się" podziękował :D. Co do meczu to nic wielkiego się nie spodziewałem ale chyba powinni byli bardziej przycisnąć a nie było napadziora co by z przodu cały czas stał bo i Andradina i Divecky się cofali... jednak widać że się nieźle rozumieją. Nie wiem po co znów musiałem oglądać Magdonia (mógł grać Celeban), czy Łabędzkiego (mógł grać Kowal) skoro cały sezon grają i to przeciętnie można by dać od nich odpocząć kibicom. Co do meczu to rozczarował mnie Kuchar, miałem nadzieje że się sprawdzi bo ma papiery no i w pierwszych meczach jak przegrywaliśmy był jednym z niewielu co się wyróżniali. Fajnie że Fabi zadebiutował ale nie wiem czemu tylko on...

Fabiniak 6 - Łabędzki 7, Magdoń 8, Julcimar 7, Masternak 6 - Kasprak 8, Kuchar 6, Kaźmierczak 7, Matlak 7 - Divecky 7, Andradina 9; Trałka 9

ej co ty chcesz od Magdonia?jakby nie on toby nam w kazdym meczu po3bramki wrzucali.dla mnie miał bardzo dobry sezon co potwierdza wyróznienie w piłce noznej jako jedenastki maja.pozdro

Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 18:48
Po prostu nie lubię obrońców którzy dają się wkręcać jak tyczki i boją się piłki.

mał lady
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 19:06

Jay-J napisał:  
Po prostu nie lubię obrońców którzy dają się wkręcać jak tyczki i boją się piłki.

no wiesz,to my chyba nie mówimy o tym samym zawodniku.ale cóż każdy może mieć własne zdanie.powiem ci,że z tego chłopaka jeszcze dużo będzie dobrego.oglądaj go na meczach a napewno zmienisz zdanie.swoją drogą zaje.. z niego chłop-tak całkiem prywatnie.pozdro

Sadu
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 19:33

Patyk84 napisał:  
i smierdzi mu z pyska ;)....

Skad wiesz? ;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
U-96
Kibic
Na forum od 8464 dni

**

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 20:19

daiman napisał:  
Ale Bartkowi ksywe doje.. "Fabi"

on ta ksywe ma wieeele lat ;)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 21:25

mał lady napisał:  

Jay-J napisał:  

no wiesz,to my chyba nie mówimy o tym samym zawodniku.ale cóż każdy może mieć własne zdanie.powiem ci,że z tego chłopaka jeszcze dużo będzie dobrego.oglądaj go na meczach a napewno zmienisz zdanie.swoją drogą zaje.. z niego chłop-tak całkiem prywatnie.pozdro

Nie martw się - oglądam. Gdybym nie oglądał to bym go nie oceniał. Jest duży i czasami się przydaje przy główkach (ale bywa też że je przegrywa z niższymi od siebie...). Ma też bombe w nodze ale niestety nie ma tam celownika. Warunki fizyczne to nie wszystko...

mał lady
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 22:35

Jay-J napisał:  

mał lady napisał:  

Jay-J napisał:  

Nie martw się - oglądam. Gdybym nie oglądał to bym go nie oceniał. Jest duży i czasami się przydaje przy główkach (ale bywa też że je przegrywa z niższymi od siebie...). Ma też bombe w nodze ale niestety nie ma tam celownika. Warunki fizyczne to nie wszystko...

pewnie tak.słabo się znam na piłce.jestem tylko kobietą a przy okazji kibicuję Pogońi.pozdrawiam

mał lady
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 22:40
a i wdzisiejszym przeglądzie był w jedenastce rundy,a ostatnio w każdym kurierze pomeczowym w rubryce "oklaski".trzymam kciuki za intertoto i pozdrawiam wszystkich kibiców Pogońi,którzy jeszcze po tej rundzie nie stracili cierpliwości do naszych portowców

hedorka
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 13/06/2005 23:31

Patyk84 napisał:  

daiman napisał:  

ojj Chłopaki pooszczuje was psem i padniecie :P:P:P ;)

Quod Me Nutrit Me Destruit
-PaveL-
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 4:1 - 14/06/2005 01:12

hedorka napisał:  

Patyk84 napisał:  

daiman napisał:  

ojj Chłopaki pooszczuje was psem i padniecie :P:P:P ;)

yyyjasne ten mały york ma przecież mentalność pitbulla:]

To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758497697 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.3 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005