Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Polska - Albania << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8161 dni

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 20:15

-HL napisał:  

Wielkie dzieki wszystkim ktorzy sie do tego przyczynili:

RAFkowi - za projekt kartoniady
/me - za projekt transa
Sanbalowi - za swiece
brawa

a takze wszystkim osobom, ktore pomagaly MW rozkladac kartony, czyli: maggi, paulinus, /me, carlo, pszczolek, mati, pw. Nie musieli, a chcieli oki

Dodałbym jeszcze podziękowania dla 3 pań malujących buźki przy wejściach na stadion ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 20:21

Helmut napisał:  

Dodałbym jeszcze podziękowania dla 3 pań malujących buźki przy wejściach na stadion ;)

Jedna jest nawet na tym forum ;-)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Florek
Kibic
Na forum od 7431 dni

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 20:38

Orło napisał:  
No dla mnie jeszcze plusem tego meczu jest autograf od Szpaka :D:D:D:D

Heheh od Szpaka warto bylo wziasc Mateusz a ja chcialem od Kaczorowskiego to bym mial czym se dodatkowo podetrzec wiadomoc co :D:D:D

Pogoń Szczecin
-HL
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 21:41

"helmut" napisał:  
Dodałbym jeszcze podziękowania dla 3 pań malujących buźki przy wejściach na stadion

Oczywiscie :)

"helmut" napisał:  
MenelOnTour2005 - Słoneczne, Schwerin, Namiot, Soho, Warszawa, Pomorzany, Pogodno, Budowa, Stroma, Namiot, Centrum, Niebuszewo, Wołczkowo, Budowa, Stroma, Głębokie, Las Arkoński, Strzeszów, Budowa, Budowa, Budowa, Pod Sklepem, Kliniska Wielkie, Rurzyca, Pomorzany, Stroma, Wronki, Budowa, Strzeszów, Podjuchy... - A melanż trwa!

A Wronki ?

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
RosSi
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 21:44

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

sledz napisał:  

Pio091 napisał:  
Jakis zaklety stadion :/ nie tylko Pogoń nic tu niegra . Trzeba wezwac szamana:]

Ten komentarz oraz ten o nowej jednostce czasu 1 gołota wygrywa :-)

1 gołota = 1 odsikanie sie Vasyla
(na walce z Tysonem poszedlem sie odlac, wracam a tu po walce, a kurwa czekalem do 5 rano na walke)

ja właśnie teraz tak czekałem na walke, ale jak sie zaczynala to poszedlem sie odlac, niestety o jedną golote sie spoznilem i huj walki nie widzialem

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8036 dni

**

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 21:47

(na walce z Tysonem poszedlem sie odlac, wracam a tu po walce, a kurwa czekalem do 5 rano na walke)

"i czekałem jak ten kretyn do 6 nad ranem, a walki bokserskie sa ustawiane" hihihih...
peace chor

ToMeK MKS napisał:  
A ja tak od siebie ;) od kilku dni jedyna moja frajda to ta strona (pisalem juz na ogrkowym ze mi sie cos zjebalo) wiec tak ...
po pierwsze primo dobrze ze ktos ogarnol doping Bart powinien zebrac podziekowania ze mu sie wogule chcialo
po drugie primo Ziemiak pilnoj kobiety bo urodziwa dziewczyna ;)
po trzecie primo w mojim miesteczku sie zmelanzowalem :D
po czwarte primo jak tam Piast z Gryfem :D ? ehehehehe

cheerleader Daje kwiatka

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 30 maja 2005, 21:53 [1 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
1973
Kibic
Na forum od 7705 dni

*

Odp: Polska - Albania - 30/05/2005 22:55
Trzy fotki z siodemki :)
Obrazek jpg wstawiony na forum
Nagralem jeszcze krotki filmik z oprawy ale jak go wrzucic i gdzie to juz dla mnie za wysokie progi :(

Sadu
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: Polska - Albania - 31/05/2005 00:15

Do Dańca to Ci jeszcze daleko ;)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8027 dni

Odp: Polska - Albania - 01/06/2005 16:35
Bylem znowu u was. Polska-Albania byl mój pierwszy mecz narodowy kadra. Polska Rozumia?

Mecz byl: jaki taki Drapie się Ale fajni doping w stadionu.

Do zobaczenia!

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
RAFek
Kibic
Na forum od 8764 dni

**

Odp: Polska - Albania - 01/06/2005 22:08
VasyL - nie przesadzaj - Guido uczy się polskiego więc pisz normalnie ;)

Jak smakowało piwo w Diablo - Guido?

Pozdrowienia od 100%EG

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Helmut
Moderator*
Na forum od 8161 dni

Odp: Polska - Albania - 01/06/2005 22:25

-HL napisał:  

"helmut" napisał:  
MenelOnTour2005 - Słoneczne, Schwerin, Namiot, Soho, Warszawa, Pomorzany, Pogodno, Budowa, Stroma, Namiot, Centrum, Niebuszewo, Wołczkowo, Budowa, Stroma, Głębokie, Las Arkoński, Strzeszów, Budowa, Budowa, Budowa, Pod Sklepem, Kliniska Wielkie, Rurzyca, Pomorzany, Stroma, Wronki, Budowa, Strzeszów, Podjuchy... - A melanż trwa!

A Wronki ?

a czytać nie umie? :D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
kafar
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: Polska - Albania - 07/06/2005 10:49
fajno bylo

siema
BTR
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Polska - Albania - 07/06/2005 11:15

kafar napisał:  
fajno bylo

Całe grono inteligentnych wypowiedzi dwunastolatka z Poznania,+za akcje,jesteś wIELKI.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
er_carlos
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Polska - Albania - 07/11/2005 09:49
W maju kadra zagra z Argentyną?
Rywalem Polaków przed mundialem w Niemczech może być Argentyna. Wstępna propozycja wpłynęła już do PZPN. - Mecz rozegralibyśmy w Polsce - zdradza prezes związku Michał Listkiewicz.

W czwartek zespół Pawła Janasa leci do Barcelony, gdzie w niedzielę zmierzy się z finalistą MŚ Ekwadorem. Trzy dni później rywalem Polski będzie w Ostrowcu Świętokrzyskim Estonia.

Zimą zespół Janasa zagra mecze dopiero na przełomie lutego i marca. Oficjalny termin FIFA to 1 marca. - Trener chce zagrać z drużyną z Afryki, cztery dni przed oficjalnym spotkaniem mecz z zagranicznym zespołem zmierzyłby się zespół ligi polskiej, w drugiej potyczce wystąpiłby najsilniejszy skład - mówi prezes Listkiewicz. - Są trzy opcje wyjazdu: RPA, Senegal i Tunezja. Najbardziej o mecz zabiegają Senegalczycy. Wiceprezes i skarbnik tamtejszego związku mówią po... polsku. Byli w naszym kraju na studiach ekonomicznych. Kiedyś się spotkaliśmy, ja mówiłem swoją łamanym francuskim, oni coś tam dukali po angielsku, aż w końcu jeden z naszych rozmówców zaproponował przejście na polski. Z różnych przyczyn mecz z nimi byłby korzystny. Nie jest tak daleko jak do RPA, a i zespół mają silny, choć nie zakwalifikowali się do finałów. Ale nie podjęliśmy jeszcze ostatecznych decyzji.

Wciąż nie wiadomo również, kto będzie rywalem zespołu Janasa tuż przed samymi mistrzostwami, czyli w drugiej połowie maja. - Czekamy na losowanie grup, ale pojawiła się wstępna oferta z Argentyny - mówi prezes związku. - Selekcjoner chciałby rozegrać jeden mecz w Polsce i dwa kolejne już w Niemczech. Ja optuję za odwrotną opcją. A w ogóle, to przed samym wyjazdem na mistrzostwa planuję mecz kadry w Szczecinie i pożegnanie z kibicami. Chcemy zrobić fetę, taki mały festyn dla kibiców.

Dopiero za miesiąc zapadnie decyzja, gdzie będą mieszkać piłkarze podczas mistrzostw. - Po meczach z Ekwadorem i Estonią trener Janas ze współpracownikami jeszcze raz pojadą do Niemiec, bo pojawiły się nowe propozycje - opowiada Listkiewicz. - Chcę, żeby po tej wizycie przedstawili mi dwa, maksymalnie trzy ośrodki, które odwiedzę osobiście. Jeszcze przed losowaniem grup finałów MŚ [9 grudnia - red.] chcę, byśmy mieli tylko dwie równorzędne opcje i wybrali jedną w zależności od tego, w której części Niemiec będziemy grali.

źródło: Gazeta.pl

hmmmm Festyn dla kibiców w Szczecinie :) brzmi ciekawie, a ja chetnie obejrzal bym meczyk Polska-Argentyna w Szczecinie :) heh, jednak o czym ja mówie.... :D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7432 dni

*

Odp: Polska - Albania - 07/11/2005 09:50
chyba nie ten dzial...``temat ogorkowy`` post do kosza.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Święty
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: Polska - Albania - 07/11/2005 12:46

er_carlos napisał:  
. A w ogóle, to przed samym wyjazdem na mistrzostwa planuję mecz kadry w Szczecinie i pożegnanie z kibicami. Chcemy zrobić fetę, taki mały festyn dla kibiców.

hmmmm Festyn dla kibiców w Szczecinie :) brzmi ciekawie, a ja chetnie obejrzal bym meczyk Polska-Argentyna w Szczecinie :) heh, jednak o czym ja mówie.... :D

Jak sam zauważyłeś nie sama feta ma być w Szczecinie ale rówineż mecz kadry!!

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Polska - Albania - 07/11/2005 15:37

Randall McMurphy napisał:  
chyba nie ten dzial...``temat ogorkowy`` post do kosza.

W ogorkowym to by sie rozmylo - najlepiej zmienic nazwe na "Reprezentacja w Szczecinie".

Obrazek gif wstawiony na forum
er_carlos
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Polska - Albania - 07/11/2005 15:56

KEVIN_007 napisał:  

er_carlos napisał:  
. A w ogóle, to przed samym wyjazdem na mistrzostwa planuję mecz kadry w Szczecinie i pożegnanie z kibicami. Chcemy zrobić fetę, taki mały festyn dla kibiców.

Jak sam zauważyłeś nie sama feta ma być w Szczecinie ale rówineż mecz kadry!!

No tak, ale chodzi mi o to że nie wierzę, że w Szczecinie zagramy z Argentyną :)... zapewne bedzie to przeciwnik zdecydowanie słabszy... jednak nie ma sensu się gorączkować bo zapewne nic z tego nie wyjdzie, gdyż nasz stadion po prostu nie jest przygotowany na mecz kadry.

Porto
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Polska - Albania - 07/11/2005 16:29

er_carlos napisał:  
Rywalem Polaków przed mundialem w Niemczech może być Argentyna. Wstępna propozycja wpłynęła już do PZPN. - Mecz rozegralibyśmy w Polsce - zdradza prezes związku Michał Listkiewicz.

W czwartek zespół Pawła Janasa leci do Barcelony, gdzie w niedzielę zmierzy się z finalistą MŚ Ekwadorem. Trzy dni później rywalem Polski będzie w Ostrowcu Świętokrzyskim Estonia.

Zimą zespół Janasa zagra mecze dopiero na przełomie lutego i marca. Oficjalny termin FIFA to 1 marca. - Trener chce zagrać z drużyną z Afryki, cztery dni przed oficjalnym spotkaniem mecz z zagranicznym zespołem zmierzyłby się zespół ligi polskiej, w drugiej potyczce wystąpiłby najsilniejszy skład - mówi prezes Listkiewicz. - Są trzy opcje wyjazdu: RPA, Senegal i Tunezja. Najbardziej o mecz zabiegają Senegalczycy. Wiceprezes i skarbnik tamtejszego związku mówią po... polsku. Byli w naszym kraju na studiach ekonomicznych. Kiedyś się spotkaliśmy, ja mówiłem swoją łamanym francuskim, oni coś tam dukali po angielsku, aż w końcu jeden z naszych rozmówców zaproponował przejście na polski. Z różnych przyczyn mecz z nimi byłby korzystny. Nie jest tak daleko jak do RPA, a i zespół mają silny, choć nie zakwalifikowali się do finałów. Ale nie podjęliśmy jeszcze ostatecznych decyzji.

Wciąż nie wiadomo również, kto będzie rywalem zespołu Janasa tuż przed samymi mistrzostwami, czyli w drugiej połowie maja. - Czekamy na losowanie grup, ale pojawiła się wstępna oferta z Argentyny - mówi prezes związku. - Selekcjoner chciałby rozegrać jeden mecz w Polsce i dwa kolejne już w Niemczech. Ja optuję za odwrotną opcją. A w ogóle, to przed samym wyjazdem na mistrzostwa planuję mecz kadry w Szczecinie i pożegnanie z kibicami. Chcemy zrobić fetę, taki mały festyn dla kibiców.

Dopiero za miesiąc zapadnie decyzja, gdzie będą mieszkać piłkarze podczas mistrzostw. - Po meczach z Ekwadorem i Estonią trener Janas ze współpracownikami jeszcze raz pojadą do Niemiec, bo pojawiły się nowe propozycje - opowiada Listkiewicz. - Chcę, żeby po tej wizycie przedstawili mi dwa, maksymalnie trzy ośrodki, które odwiedzę osobiście. Jeszcze przed losowaniem grup finałów MŚ [9 grudnia - red.] chcę, byśmy mieli tylko dwie równorzędne opcje i wybrali jedną w zależności od tego, w której części Niemiec będziemy grali.

źródło: Gazeta.pl

byloby super ale watpwie zeby dali u nas na tym stadionie Argentyne.... oby to byla prawda. Fajnie by bylo zobaczyc Saviole, D'Alessandro, Riquelme :o

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7432 dni

*

Odp: Polska - Albania - 24/11/2005 21:42
http://sport.wp.pl/kat,1728,wid,8101491,wiadomosc.html?rfbawp=1132864851.890&ticaid=19a6

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758507367 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005