Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eJay
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7730 dni

**

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 11/05/2005 10:07
Ja tez tego chcialem:D Panik mial wyleciec i wylecial bo z nim Pogon nic nie osiagnela (chuj z liga, ale te wyniki ostatnich meczy, same remisy). Styl jaki prezentowal nasz team byl porazajacy tylko ze w druga stronę. Murowaniem bramki nikt jeszcze meczu nie wygral, a Panik widocznie odkryl, ze "jak oni nie strzela nam, to moze my im strzelimy". Szkoda tylko, ze Ptaki wywalili go dzien przed meczem bo moim zdaniem Pietrzak jest leszczem (wyniki rezerw). A kogo widze na stanowisku trenera??? Wdowczyk - bezrobotny, mozna na niego wylozyc kase.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
jaka24
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 13/05/2005 02:28

Marcello napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  
A co sie dzieje z Wojcikiem,moze on jutro zasiadzie na trybunach?

NO no no powiem wam, że Wujo ma dobre kontakty z Antkiem Ptakiem .Tylko, że on sie ceni.Pamietacie kasa Misiu kasa . Wdowczyk albo Wójcik, to sa dobre kandydatury.

No z Wójcikiem to lekka przesada, ale MARIO czemu nie.

POGOŃ TO MY....
jaka24
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 13/05/2005 02:53
Koncząc te rozmyslania, bo już Panika nie ma w POGONI, zwracam uwagę na pracę jaką włozył w treningi, ale w czasie meczów ???????!!!!!!
A Pietrzak nasz obecny trener jakoś to reaktywował ( na razie ), było super na Wisle Kraków.
Na wiosnę jeszcze nie zdarłem gardła, aż do środowego meczu i było mi super miło gdy nie mogłem nic powiedzieć po. Nareszcie zdarte gardła i doping nie tylko na 12, ale na większości sektorów. Za mną siedzi prawdziwy dziadek i nawet on tańczył w środę labada. To napawa mnie optymizmem, a że trzeba rozglądnąć się za trenerem przyszłości POGONI to jasna rzecz.
Flaga Pogoni bicz

POGOŃ TO MY....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 13/05/2005 08:00

onet.pl napisał:  
W ostatnich dniach dostałem wewnętrzny sygnał i uznałem, że dla dobra drużyny będzie lepiej jak odejdę. Właściciele klubu byli niezadowoleni ze stylu gry Pogoni. Może dla nich był to powód, ale dla mnie nie – wyjaśnia Panik

- Podczas meczu z Wisłą Płock, przy prowadzeniu 2:0, kibice krzyczeli: "Panik, żegnamy!" Dzisiaj wiem, jaka to była grupa kibiców i kto nią kierował. Są ludzie w Szczecinie, którzy chcieli zmiany trenera. Może mszczą się, że w przeszłości odszedł stąd jakiś inny trener?

Po Szczecinie krąży plotka, potwierdzona przez pracownika Pogoni, że młodych ludzi ktoś namawiał do przyniesienia białych chusteczek. Zaznaczam, że nie był to człowiek z klubu.

- Do mnie też to dotarło. Podobnie było, jak pracowałem w Lechu. A przed niedawnym meczem Wisły, którą prowadzi mój rodak Werner Liczka, było podobnie – dodał były trener Pogoni.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 13/05/2005 14:14
Teraz sobie tak mysle, Panik byl dobrym trenerem ale tylko do defensywy, Trener dobry= trener kompletny. Pietrzak chyba umie ustawic zesópl w ofensywie, a w defensywioe nie trzeba nic robić bo z defensywa Panik sobie poradzil. W 2 meczach starcilismy wiecej nic 1 bramke.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Gawron
Kibic
Na forum od 7598 dni

Panik asystentem w Wiśle Kraków ?! - 14/05/2005 22:00
hehehe mam nadzieje ze ci w wiśle go naucza czegoś ..po przez te jego 1:1 i bramki tracone w końcówkach i błędy w obrnie to nie wiele dawały nam ..ale trzeba przynac ze miał troche szcześcia ... mimo wszystko powodzenia trzeba mu zyczyć :) ...:]

Pogoń !!
Żeniu
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: Panik asystentem w Wiśle Kraków ?! - 14/05/2005 22:01

gawron napisał:  
hehehe mam nadzieje ze ci w wiśle go naucza czegoś ..po przez te jego 1:1 i bramki tracone w końcówkach i błędy w obrnie to nie wiele dawały nam ..ale trzeba przynac ze miał troche szcześcia ... mimo wszystko powodzenia trzeba mu zyczyć :) ...:]

HEej gawron wyluzuj z zakladaniem tematów. Pozdro.

"1948 & 1916"
Qcu
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 15/05/2005 00:07

Żeniu napisał:  

gawron napisał:  

HEej gawron wyluzuj z zakladaniem tematów. Pozdro.

Hej Zeniu! Wyluzuj troche z ocenianiem innych. Pozdro

crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 15/05/2005 00:30

Qcu napisał:  

Hej Zeniu! Wyluzuj troche z ocenianiem innych. Pozdro

tu nie chodzi o ocene innych, tylko po chuj zakladac 10 tematow dotyczacych tego samego? jest jeden temat o couchach i powinno starczyc, nawet jesli sie minimalnie roznia, nie ma sensu zasmiecac forum nowymi tematami

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Plus
Kibic
Na forum od 7433 dni

Panik po co?? - 17/05/2005 22:05
Macie to co chcecie ... CO ZA IDIOTA ZMIENIAL TRENERA PANIKA NA PIETRZAKA????? posty typu Panik obudizmy sie w 2 lidze to teraz jush nigdzie sie nie obudzimy... mowiono bo gra defensywnie ma zawodnikow to gra ma rozum i takty to gra tak jak gra a teraz nie gramy ani ofensywnie ani defensywinie... nie zganiam winy na piłkarzy bo zagrali w miare chcociaz KAŹMIERCZAK jest do zmiany za Trałke i Bugaj za Batate... oczywisie sedzia przyczynil sie do wygrania Wisły tego mozna sie spodziewac.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
jaka24
Kibic
Na forum od 7491 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 18/05/2005 00:22

Plus napisał:  
Macie to co chcecie ... CO ZA IDIOTA ZMIENIAL TRENERA PANIKA NA PIETRZAKA????? posty typu Panik obudizmy sie w 2 lidze to teraz jush nigdzie sie nie obudzimy... mowiono bo gra defensywnie ma zawodnikow to gra ma rozum i takty to gra tak jak gra a teraz nie gramy ani ofensywnie ani defensywinie... nie zganiam winy na piłkarzy bo zagrali w miare chcociaz KAŹMIERCZAK jest do zmiany za Trałke i Bugaj za Batate... oczywisie sedzia przyczynil sie do wygrania Wisły tego mozna sie spodziewac.

Proszę jak nie znasz się na futboolu to się nie wypowiadaj. Większość kibiców wolała oglądać POGOŃ z dzisiejszego meczu i wcześniejszego niż z poprzednich. A co do Kazika to zgoda w 100% o Batacie już nie chcę gadań. Dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

POGOŃ TO MY....
Plus
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 18/05/2005 08:10
a co takiego zrobil tu Pietrzak bo ja nie wiem ??? i Panik zremisowal z Wisła na wyjezdzie tgo nie widzie tu nigdzie roli Pietrzaka ... a co takiego Pogoń grala ?? bo nie wiem bramki nie strzelila... i bronila sie jush na koniec po strzale Sobolewskiego jush robilo sie goraco... wiec niech wkoncu przyjdzie jakies "Polskie nazwisko" do Szczecina w roli trenera to zaczniemy grac... osobiscie to chcial bym Janusza Wojcika albo Kasperczaka moze byc tesz Wdowczyk ale nikt nie pouklada tak gry w defensywie jak Panik

Ostatnio edytowany przez: Plus, 18 maja 2005, 14:11 [1 raz(y)]

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758523507 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005