Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kolejny prezes Pogoni.. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kp
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7730 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 16:35
wkońcu!!:) tyle na to czekałem ,ale wkoncu sie doczekalem :D tylko ciekawe kogo wcisną po Waszaku...

gregm
Kibic
Na forum od 7093 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 16:37
w końcu....super
....przyleciał Ptak i są pierwsze efekty,pierwsza głowa poleciała..TO BYłA CHYBA TA NIESPODZIANKA DLA KIBICóW,KTóRą OBIECAł ćWIKłA!!!!!!!!
....kolej na Łopinskiego--choć raczej nie do ruszenia

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Matek.
Kibic
Na forum od 8389 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 16:54
Co wy pieprzycie jakie efekty przyjazdu ptaka! złożył rezygnacje a nie został zwolniony sam odszedl cieszycie się jak dzieci dalej nic się nie zmienia tylko znów bedą grać prawdopodobnie sami brazylijczycy.

Pogoń Szczecińska, albo żadna!

Pogoń To My!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8316 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 17:05

Dejvi napisał:  
Co wy pieprzycie jakie efekty przyjazdu ptaka! złożył rezygnacje a nie został zwolniony sam odszedl cieszycie się jak dzieci dalej nic się nie zmienia tylko znów bedą grać prawdopodobnie sami brazylijczycy.

Dokładnie. Zmienia się tylko marionetka, a za sznureczki dalej będzie pociągała ta sama osoba...

"CSWD" i to się nie zmieni....
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7009 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 18:01

Dejvi napisał:  

zgadam sie w 100%... chm.. i nie wierzmy pustym słową Ptaka..juz nie raz tyle obiecywał.. i niech nie gada że dla dobra kibiców ( chodzimu jedynie o zyski które bedzie miał z meczów) .. szczerze to mi sie wydaje że on ma gdzies kibiców... jakby mu zależało to by sie bardziej starał...

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
kp
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 18:07

Paulinus napisał:  

Dejvi napisał:  

Dokładnie. Zmienia się tylko marionetka, a za sznureczki dalej będzie pociągała ta sama osoba...

W sumie to tak,ale nie może być tak,żeby prezesem Pogoni był ktoś kto wogóle sie nie liczy z nami-kibicami i ma nas wszystkich głeboko w dupie...Dlatego teraz prezesem musi zostać ktoś komu bardzo zależy na Pogoni i wiadomo że zrobi dla niej wszystko a nie jakiś ziomuś z łodzi...

Ostatnio edytowany przez: kp, 5 sierpnia 2006, 00:30 [1 raz(y)]

Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 18:16

kapar91 napisał:  

Paulinus napisał:  

Dejvi napisał:  

W sumie to tak,ale może być tak,żeby prezesem Pogoni był ktoś kto wogóle sie nie liczy z nami-kibicami i ma nas wszystkich głeboko w dupie...Dlatego teraz prezesem musi zostać ktoś komu bardzo zależy na Pogoni i wiadomo że zrobi dla niej wszystko a nie jakiś ziomuś z łodzi...

wierzysz w cuda, bo ja nie...

goral1982
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 18:19

Wuju napisał:  

kapar91 napisał:  

Paulinus napisał:  

Dejvi napisał:  

W sumie to tak,ale może być tak,żeby prezesem Pogoni był ktoś kto wogóle sie nie liczy z nami-kibicami i ma nas wszystkich głeboko w dupie...Dlatego teraz prezesem musi zostać ktoś komu bardzo zależy na Pogoni i wiadomo że zrobi dla niej wszystko a nie jakiś ziomuś z łodzi...

A jakie to ma znaczenie kto bedzie prezesem.Prezes w Pogoni to marionetka.Polityka klubu jest ustalana przez jedna osobe i inne personalia nie maja juz znaczenia.

kp
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 20:09

goral1982 napisał:  

Wuju napisał:  

kapar91 napisał:  

Paulinus napisał:  

Dejvi napisał:  

A jakie to ma znaczenie kto bedzie prezesem.Prezes w Pogoni to marionetka.Polityka klubu jest ustalana przez jedna osobe i inne personalia nie maja juz znaczenia.

okey,zgadza sie ze prezes w naszym klubie to marionetka ptaka,ale nie wiem jak wy,bo ja naprzyklad nie chce zeby prezesem mojego ukochanego klubu byl jakis oszolom,ktory w wywiadach obraza kibiców Pogoni.No chyba ze nawet wywiady to sprawa pociągana za sznurki przez naszego "bossa".Ale tak zle jeszcze chyba nie jest...Mam chociaż taką nadzieje.

eJay
Kibic
Na forum od 7624 dni

**

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 20:26
Tak naprawde to Ptak niby-odsuwajac sie od klubu robi zasłonę dymną, a to on pociaga za sznurki. Widocznie namowil Cwikle do rezygnacji gdyz ten nie radzil sobie zkibicami, szuka wiec nowego pudelka, ktory poprawi stosunek Zarzad-kibice.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Paulinus
Kibic
Na forum od 8316 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 04/08/2006 22:01

kapar91 napisał:  

goral1982 napisał:  

Wuju napisał:  

kapar91 napisał:  

Paulinus napisał:  

Dejvi napisał:  

okey,zgadza sie ze prezes w naszym klubie to marionetka ptaka,ale nie wiem jak wy,bo ja naprzyklad nie chce zeby prezesem mojego ukochanego klubu byl jakis oszolom,ktory w wywiadach obraza kibiców Pogoni.No chyba ze nawet wywiady to sprawa pociągana za sznurki przez naszego "bossa".Ale tak zle jeszcze chyba nie jest...Mam chociaż taką nadzieje.

No cóż naiwność ludzka nie zna grani c....Jeśli 91 to rok Twojego urodzenia to wszystko tłumaczy. Ale uwierz mi jest źle...

"CSWD" i to się nie zmieni....
RAFek
Kibic
Na forum od 8658 dni

**

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 05/08/2006 08:48

eJay napisał:  
Tak naprawde to Ptak niby-odsuwajac sie od klubu robi zasłonę dymną, a to on pociaga za sznurki. Widocznie namowil Cwikle do rezygnacji gdyz ten nie radzil sobie zkibicami, szuka wiec nowego pudelka, ktory poprawi stosunek Zarzad-kibice.

a co tu jest do namawiania? Jeden telefon i do widzenia.

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
MKS 78
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Kolejny prezes Pogoni.. - 05/08/2006 14:18
e z kibicami dobry kontakt ma pawlak::))))hehhe

Fanatycy ze stolicy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.52 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005