Czy Ty uważasz że, remis jest złyLEpszy remis niż 3 porażka, po pierwsze mamy dobra sytuacje wyjściową przed rewanżem u nas, po drugie puchary rządzą sie własnymi prawami(np. Barcelona odpadła w pucharze króla z 3 ligowcem chyba), po trzecie zobacz jak Pogoń gra na wyjazdach
Ps. Oczywiście że, ja chciałbym aby w każdym meczu nasza ukochana Pogoń wygrywała tylko to jest niemożliwe a poza tym patrząc na aktualną formę naszych zawodników cieszmy się z remisu. Na papierze skład wygląda bardzo dobrze ale liga i puchar wszystko dokładnie weryfikuje, a po drugie bez bez woli walki i chęci zwycięstwa nic się nie osiągnie, a naszym piłkarzom jednak chyba tego brakujeprzynajmniej co po niektórym
Z przewagą graliśmy od 71min czyli 19min + to co doliczyl sędzia więc czasu było sporo żeby przycisnąc troche ale tak przycisneli że aż bramke stracili więc Boberek można było a nawet trzeba było wygrać ale skoro uważasz że nie to już twoja sprawa
ok racja moj blad pomylilo mi sie z minuta kiedy stracilismy bramke...ale i tak twierdze ze nie moglismy tego meczu wygrac nawet z przewaga bo nie mial kto pociagnac gry w ataku ,zreszta 2 akcje przez caly mecz mowia wszystko...
dobra każdy ma swoje zdanie a z tymi akcjami to przyznam ci racje ale i tak uważam że panik powinien zaryzykowac i ustawic Pogoń bardziej ofensywnie (widze że masz nawet sojusznika)
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 21:33
Poprostu szkoda gadać po 3 meczach mamy 1 bramke strzeloną i 6 straconych naprawde nie mam zbyt optymistycznych mysli przed zblizajacymi sie 3 meczami jesli w najblizszym czasie nie dojdzie do jakichś wielkich zmian w grze Pogoni to na koniec sezonu moze byc niezbyt ciekawa sytuacja......oby nie
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 21:53
panowei co oni grali myslalem ze chuj mnie strzeli kopanina na maksa .za to pogoda dopisala, w sektorze Pogońi ok 20 osob w tym 3 dziewczyny ja z kolega zasiadlem nie opodal mlyna podbeskidzia heh srednia wieku to 14 lat ale grzeczni bez bluzgania itd. z taka gra to daleko nie zajdziemy z byt wiele przypadku
tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 24/03/2005 06:22
najwazniejsze ze nie zaliczyli kolejnej wtopy bardziej mnie martwi co innego styl gry w jakim wywaliczyli ten remis a raczej brak stylu Artur Bugaj podsumowal ze mecz stal na drugoligowym poziomie i mial racje ..... Czy jeszcze nasza szczecinska maszyna do wygrywania sie rozkreci oby tak bo nadzieje przed sezonem nam niebezpiecznie rozbudzili teraz wszyscy czekamy na zwyciestwo najlepiej juz w Poznaniu
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 24/03/2005 08:05
No i dobrze się stało. Jakby Portowcy wygrali to na rewanż przyszliby tylko karneciarze, a tak wynik otwarty. Oczywiście nie widzę innnego wyjścia jak wygrać mecz w Szczecinie!
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 24/03/2005 14:44
U siebie powinnismy pokonac Podbeskidzie. Na Puchar Polski nie mamy cienia szans i nie rozumiem czemu wiele osob uwaza, ze mozemy go zdobyc.
Licze, ze w kolejnej rundzie trafomy na atrakcyjnego rywala, z ktorym dawno nie gralismy
bramkę dla Podbeskidzia trzeba to koniecznie zobaczeć, zdobyta jak by to delikatnie nazwać w łatwy sposób
z kolej bramka Radka Diveckyego naprawdę szczęśliwa, Milar z prawej strony boiska kieruje piłkę w pole karne,strzela albo podaje??, piłka odbija się po tym klepisku i leci powoli pod nogi Diveckeygo, który z 2-3 metrów lekko strzela do bramki
rozmawiałem dziś z drugim trenerem Pogoni Copjakiem, powiedział, że stan murawy był beznadziejny
nasza murawa na meczu z Górnikiem porównując to była rewelacyjna
Masz ochote to pisz o balonikach czy flagach....o sprawach w ktorych nie brales udzialu nie zabieraj glosu...Takich informacji nie znajdziesz na necie ze strony Pogonki.Dotyczy to wszystkich
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758551390 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.