wlasnie ogladalem lige od kuchni ze Szczecina i wegrzyn byl pewny ze w Sz-n wygraja a tu liba a wprzerwie dar ryja na krakusow i ma troche przepity glos
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 20:46
Zajebiście jak zwykle wypadł Wit zwany przez innych Żelazkiem Chodzi mi o sytuacje w ktorej padła bramka dla Pogoni. Podobno pan bramkarz Craxy był faulowany przez Milara. Prawda jest taka ze Milar położył reke na Cabaju kiedy on juz wpadał do bramki i nie widac bylo u naszego gracza zamiaru faulowania rywala. Dopatrzono sie tez ze Silvera zrobil nakladke zanim wbił pilke do siatki. Dziwne to dla mnie bo nakladke mozna zrobic tylko wtedy gdy razem z nami pilke kopie gracz druzyny przeciwnej. W tej sytuacji dopatrzylem sie ze tym drugim co kopal z urugwajczykiem byl akurat Parzy...hmmmm ciekawe
No i jeszcze Bugi. Co mecz to inne bajki slysze od Wita, ale jesli chodzi o zdarzenie ze Szczecina to podobno faulu i karnego nie bylo. Bo teraz juz nie wystarczy byc kopnietym przez rywala, ale trzeba takze umiec pasc naturalnie i w tempo, a Artur tak niestety nie zrobil. W ogole zauwazylem juz ze co tydzien to bardziej polewam z tych wszystkich komentarzy.Juz sam nie wiem co jest bardziej kontrowersyjne - omawiane wpadki sedziowskie czy moze sam dział "kontrowersje". Najlepsze jest ze co mecz to ta sama sytuacja jest zupelnie inaczej interpretowana. Najpierw Bugajowi sie mowi ze padł zbyt teatralnie a za chwile chwala Reissa ze wykorzystal sytuacje i artystycznie wrobił Cantoro (karny dla Leszka). Az mordka sie sama usmiecha od ogladania
P.S. przemek przemek trzymaj sie pokazali jak po meczu nie wyrobił i zaraz zaczął wcinać jakiegoś banana lub batona hehe
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Zajebiście jak zwykle wypadł Wit zwany przez innych Żelazkiem Chodzi mi o sytuacje w ktorej padła bramka dla Pogoni. Podobno pan bramkarz Craxy był faulowany przez Milara. Prawda jest taka ze Milar położył reke na Cabaju kiedy on juz wpadał do bramki i nie widac bylo u naszego gracza zamiaru faulowania rywala. Dopatrzono sie tez ze Silvera zrobil nakladke zanim wbił pilke do siatki. Dziwne to dla mnie bo nakladke mozna zrobic tylko wtedy gdy razem z nami pilke kopie gracz druzyny przeciwnej. W tej sytuacji dopatrzylem sie ze tym drugim co kopal z urugwajczykiem byl akurat Parzy...hmmmm ciekawe
No i jeszcze Bugi. Co mecz to inne bajki slysze od Wita, ale jesli chodzi o zdarzenie ze Szczecina to podobno faulu i karnego nie bylo. Bo teraz juz nie wystarczy byc kopnietym przez rywala, ale trzeba takze umiec pasc naturalnie i w tempo, a Artur tak niestety nie zrobil. W ogole zauwazylem juz ze co tydzien to bardziej polewam z tych wszystkich komentarzy.Juz sam nie wiem co jest bardziej kontrowersyjne - omawiane wpadki sedziowskie czy moze sam dział "kontrowersje". Najlepsze jest ze co mecz to ta sama sytuacja jest zupelnie inaczej interpretowana. Najpierw Bugajowi sie mowi ze padł zbyt teatralnie a za chwile chwala Reissa ze wykorzystal sytuacje i artystycznie wrobił Cantoro (karny dla Leszka). Az mordka sie sama usmiecha od ogladania
P.S. przemek przemek trzymaj sie pokazali jak po meczu nie wyrobił i zaraz zaczął wcinać jakiegoś banana lub batona hehe
ta wit zawszep eirdoli bzdury a mielcaraski tez zawsze anty dla Pogońi jest
też to widziałam na c+ ale ten Wgrzyn poj.... a głos to ma jak rasowy pijus
ale taki czlowiek potrafiacy krzyknac i ogarnac pilkarzy jest potrzebny...szatnia Pogoni wygladala jak kosciol...calkoity spokoj i jak by zadowolenie...nikt nie potrafi wziasc odpowiedzialnosci na siebie...brakuje typowego przywodcy tej druzynie ktory w trudnym momencie potrafi warknac i zmobilizowac..to tyle
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 15/11/2004 15:56
Patyk miales taka fajna czapke ale jak rozlozylismy "Lads from Szczecin" owa czapaja zniknela. Schowales do kieszeni czy zostala tez "porwana" przez flage??
Patyk miales taka fajna czapke ale jak rozlozylismy "Lads from Szczecin" owa czapaja zniknela. Schowales do kieszeni czy zostala tez "porwana" przez flage??
Po zdobyciu przez Cracovię wyrównującej bramki w meczu z Pogonią Szczecin, trener „ Pasów” Wojciech Stawowy najpierw bardzo się cieszył, a chwilę później równie mocno wystraszył.
- W kierunku naszej ławki poleciały butelki po wódce - powiedział "Super Expressowi" Stawowy. - Widziałem dokładnie, że jedna była po litrowym Smirnoffie. Gdyby ktoś z nas dostał w głowę, zapewne nie obyłoby się bez szycia.
Z trybuny prasowej było tylko widać, jak Stawowy interweniuje u sędziego technicznego.
- Arbiter powiedział mi, że widział te butelki. W takim razie nie wiem, dlaczego nie dał znać głównemu. Zamiast spokojnie prowadzić zespół z ławki, musiałem chować się do "budy" - skarżył się Stawowy.
źródło: super express
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 16/11/2004 22:38
Jeszcze krótki komentarz do meczu na lamach Kuriera Szczecinskiego o reakcji publiki na pojawienie sie Drumlaka na boisku, chyba najciekawszy jaki porusza ten temat (brawo red.) Warto przeczytac.
http://www.kurier.szczecin.pl/?d=pilkanozna&id=86431
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 18/11/2004 16:39
Dobry artykuł I mają racje...Nie dlatego wygwizdali Drumlaka ze przeszedł do innego klubu, tylko dlatego ze przeszedl do Cracovii, klubu który jest jednym z najgorszych wrogów Pogoni. I jeszcze ma pretensje.... :/
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758614346 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.