Odp: PP 04/05 - 18/05/2005 21:57
Ta bramka dla Legii w 90 to normalnie przesada jest, wolny lewa noga z lewej strony 25 metrow, Kielbowicz strzela, dwa slupki Sokolowski z 10 centymetrow nie trafia w pilke i potem Mowlik wjezdza z pilka do wlasnej bramki :d. Nigdy takiej bramki nie widzialem
PP:Legia Warszawa - Lech Poznań 2:1 - 18/05/2005 21:59
heh nie wiedziłem gdzie to umiescic wiec spróbuje tu ...własnie skończył sie mecz Lega - Lech 90 minuta Sokołowski II strzelak kuriozalną bramke jak na nasza lige chociaz wiekszosc z przypadków ... i powiedźcie jak tu nie mówić o szcześciu oczywiscie ono sprzyja lepszym ale wracając do meczu Pogońi z wiisłą szczescie mieli Farciaze bo to Pogoń była lepsza ...
Odp: PP 04/05 - 18/05/2005 23:15
Muszę powiedzieć, że takiej bramki jak ten samobój Mowlika dawno (nigdy?) nie widziałem Żal mi kibiców Lecha - gdyby Pogoń straciła bramkę w takich okolicznościach, to chyba skoczyłbym z najbliższego wieżowca
Odp: PP 04/05 - 19/05/2005 07:24
a kto slyszal wczoraj wypowiedz Swierczewskiego:
Mowil ze za duzo wolnych sedzia dyktowal pod ich bramka i ze sedzie mogl byc z Legia a skonczyl tak
"...wczoraj Pogon zostala ukarana a dzisiaj my"
Odp: PP 04/05 - 19/05/2005 14:33
No ja też nigdy czegoś takiego nie widziałem... Jak można nie trafić w piłkę z takiej odległości? Mowlaj miał pecha, akurat musiał wpaść na tą piłkę rozpędzony...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757675697 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.