Odp: Hymn Pogoni !!! - 30/05/2008 22:14
Nie wysmiewajcie go odrazu bo ma troche racji. Hym powinien byc troche bardziej żywy zeby kibice mogli go załapac i spiewac, a ten jest taki malo zachecajacy i bede bardzo zdziwiony jesli uslysze go w wykonaniu kibicow.
Odp: Hymn Pogoni !!! - 31/05/2008 00:28
jednemu sie podoba drugiemu nie, nikt nigdy nie trafi idealnie w gusta 30tys ludzi, mi np zajebiscie podoba sie "Sen o Warszawie" sp. Niemena i dla mnie to to zawsze bedzie przyklad idealnego hymnu, ale z calego serca dziekuje chlopakom z QV za robote ktora wykonali, pomyslcie jaki odczuwali stres podczas projektowania tego wszystkiego... teraz wiele cwaniakow ich krytykuje, zrobcie sami cos takiego wtedy pogadamy...
Dopoki tekst i melodia nie zostana skonsultowane i zakceptowane przez Stowarzyszenie nie ma mowy o ich publicznej prezentacji. V-ka sie zagalopowala i juz wiedza ze maja nie wychodzic przed szereg. Bedzie oficjalna premiera - bedzie mozna dyskutowac. Do tego czasu wszystkie posty z komentarzami do tekstu beda usuwane
Odp: Hymn Pogoni !!! - 28/11/2008 19:37
nie wiedziałem w którym temacie zadać to pytanie ale myśle że jest zbliżony....mam problem ze znalezieniem piosenek zespołu Quo Vadis, tylko Hymn Pogoni znalazłem a zależy mi na innych utworach związanych z Pogonią granych przez nich i nie tylko ,,Od Szczecina do Opola...czy O MKS-ie mój...'' z góry dzięki.
nie wiedziałem w którym temacie zadać to pytanie ale myśle że jest zbliżony....mam problem ze znalezieniem piosenek zespołu Quo Vadis, tylko Hymn Pogoni znalazłem a zależy mi na innych utworach związanych z Pogonią granych przez nich i nie tylko ,,Od Szczecina do Opola...czy O MKS-ie mój...'' z góry dzięki.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.