Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 21/09/2013 21:40
Dopiero sie zorientowałem, że gdzieś posiałem dowód osobisty (niewykluczone że przy wejściu). Także jak ktoś cos będzie widział apropo będę rad.
|
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
|
|
|
|
|
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 22/09/2013 01:09
Ogólnie podsumowując wyjazd zaliczamy go do bardzo udanych pod względem dopingu, organizacji i oczywiście rezultatu czysto sportowego. Niemniej jednak musimy zwrócić uwagę na to, że co poniektórzy nie mają w ogóle wstydu, aby upić się do takiego stopnia aby ledwo iść na nogach, gdzie podróż trwa niecałe 2,5 godziny! Następną niewybaczalną kwestią jest to, że pociąg został znów zdemolowany. W przedziałach powyrywane zostały stoliki, brakowało firanek, została wybita szyba czy urwane drzwi. Gratuluje tym wszystkim, którzy to zrobili bo naprawdę pokazaliście jacy jesteście mocni wyżywając się na rzeczach martwych. Zamiast zysk uzyskany z tego wyjazdu przeznaczyć na renowację flag czy oprawę meczową, przeznaczymy jest na pokrycie kosztów naprawy pociągu i nie wiadomo czy starczy kasy. Oczywiście jak otrzymamy wiadomość na ile zostały wycenione szkody to podzielimy się z Wami tą "radosną" nowiną.
|
|
|
|
|
|
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 22/09/2013 10:55
kurwa co wyjazd jest walkowane ze nie rozpierdalamy a juz specjali wogole, to nie zawsze ktos sie wylamie nie wiem tylko po co... czy smietniki pkp sa tak fajne ze trzeba wyrywac je ze scian, pic trzeba umiec a nie zajebac ryja i demolke siac.
|
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
|
|
|
Odp: PSonTour Poznań! Granatowo-Bordowa Inwazja! - 22/09/2013 12:38
Do przewidzenia... Jest specjal - jest rozpierdol w pociągu. Zrobili sobie barany wycieczkę. Wszystko podstawione pod nos, wyjazd niedaleko, toż to idealna okazja żeby zalać mordę. Jestem ciekaw ilu z nich pojawi się w sobotę w Krakowie. Lać i patrzeć czy równo puchnie...
|
Fanatycznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|