Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7798 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 14:47

Owczarek napisał:  
To jest wałkowane od kilkunastu spotkań, a dalej połowa śpiewa szybko. Pomysł z koszulkami jest fajny, ale już kiedyś chyba w 2 lidze zachodniej próbowaliśmy wdrążyć w życie ten pomysł i połowa osób miała koszulki a połowa nie

Na meczu z ŁKS Łódź wyszło to wtedy całkiem przyzwoicie, niemniej wtedy była to runda jesienna - zimno, ciemno. Efekt koszulki takie mają raczej latem, kiedy nie trzeba ich nakładać na kurtki/bluzy.

Maxvell
Kibic
Na forum od 5810 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 15:14
Na ligowych meczach są też dzieci, więc nie popadajmy w paranoje. Nie raz, nie dwa byłem świadkiem jak matka/ojciec rzucała kurwami przy swoim dzieciaku, co drugie słowo. Doping na jak sparing i multum przypadkowych osób na młynie dobry.

Co do grajków, uważam, że będą zapierdalać, bo wydaje mi się, że Wdowczyk wziął ich za mordę, ale to moje odczucie, które zweryfikuje oczywiście liga. Na plus na pewno Chałas, Kort i Ouedraogo. Donald tragedia, miano piłkarza to duże wyróżnienie dla tego człowieka.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
zs1945
Kibic
Na forum od 4476 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 15:45

Skid napisał:  
@up masz rację, mnie też troche wkurwia stara i dobrze znana przyśpiewka "Pogoń klask. Szczecin klask." bo ledwo nadąża człowiek klaskać, a z sezonu na sezon coraz szybciej to śpiewamy

Tak, przy tej przyśpiewce to widać najbardziej. Przy kolejnej jak się "piekło" dzieli na dwie strony, jest to samo: "Olle olle, olle olla, tylko Pogoń, Pogoń Szczecińska!" - szybciej już się kurwa chyba nie da...

Gniazdowi bardzo fajnie zapodają rytm za każdym razem, zwłaszcza teraz jak są dwa bębny wygląda to o niebo lepiej. Problem leży w śpiewających. Oczywiście po co zaśpiewać wolniej, wyraźniej i pod dźwięk bębna, lepiej zawyć chuj wie co, byle szybko i na odpierdol. Z nową przyśpiewką jest to samo. Wokół siebie słyszę 10 różnych wersji rytmu i zamiast chóralnego śpiewu słychać buczenie i wycie.

Fanatycznie
Crisp
Kibic
Na forum od 6162 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 17:32

eF^ napisał:  

Owczarek napisał:  
To jest wałkowane od kilkunastu spotkań, a dalej połowa śpiewa szybko. Pomysł z koszulkami jest fajny, ale już kiedyś chyba w 2 lidze zachodniej próbowaliśmy wdrążyć w życie ten pomysł i połowa osób miała koszulki a połowa nie

Na meczu z ŁKS Łódź wyszło to wtedy całkiem przyzwoicie, niemniej wtedy była to runda jesienna - zimno, ciemno. Efekt koszulki takie mają raczej latem, kiedy nie trzeba ich nakładać na kurtki/bluzy.

Może wprowadzić po prostu czarne koszulki w młynie podobnie jak jest na wyjazdach, bo nasz młyn wygląda pstrokato, i nasze barwy, rozumiem że Legia nasza zgoda ale bez przesady 1/3 piekła ma barwy Legii, trochę przywiązania do barw klubowych.

eF^
Kibic
Na forum od 7798 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 18:54
Bardzo podoba mi się sposób rozegrania rzutu rożnego / wolnego w okolicach, w których Akahoshi / Ława podają do kogoś wbiegającego w 16-tkę na strzał - parę razy już to widziałem i zawsze kiedy zawodnik trafiał w piłkę stwarzało to duże zagrożenie dla bramki rywali.

Przykładem niech będzie rozegranie z wczorajszego meczu gdzie Aka zagrał tak właśnie do Ławy.

Ps. Retransmisja właśnie trwa na TVP Szczecin

londoner
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 19:12

eF^ napisał:  

Ps. Retransmisja właśnie trwa na TVP Szczecin

I tutaj

eF^
Kibic
Na forum od 7798 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 11/07/2013 20:56
Tadrowski to zawodnik, który nie prezentuje NIC - po wejściu wczoraj nie zanotował ani jednej czystej interwencji w obronie, mało tego pierwszy kontakt z zawodnikiem przeciwników wiązał się z podyktowaniem karnego przeciwko Pogoni. Wolny, ociężały - z przodu podobnie, kiedy zapędził się na skrzydle to później wracał jakby chciał, a nie mógł. Naprawdę przeraża mnie perspektywa tego, że Tadrowski znajdzie się w kadrze na mecze ekstraklasowe, gdzie podejrzewam, że co lepsi technicznie/szybkościowo zawodnicy będą go objeżdżać jak juniora. Martwi też czasem nieporadność i spóźnione interwencje, które wiążą się z bardzo oczywistymi faulami i możliwością podyktowania kolejnych jedenastek.

Golla na stoperze to wciąż według mnie strasznie niepewne rozwiązanie, czuje że będzie brakować Nolla na tej pozycji. Poza Dąbrowskim nie mamy stopera z prawdziwego zdarzenia.

Ława w pierwszej połowie na żenująco słabym poziomie. Próbował grać na takim luzie jakbyśmy grali co najmniej z Chojniczanką Chojnice - często kończyło się to stratami, a że Ława często cofał się po piłki to tracił piłkę jako przedostatni w linie defensywy i Lyon kreował sobie groźne sytuacje, gdyby podchodzili do nich poważnie to jestem pewien, że ze 2 takie straty naszego kapitana zamieniliby na bramki. Wolałem oglądać Ławę w paru ostatnich meczach zeszłego sezonu gdzie pokazywał, że jak chce to walczy do ostatnich minut spotkania.

Z dobrej strony pokazali się nowi zawodnicy:
- Kudła - paro bardzo pewnych interwencji, widać że transfer przemyślany i trafił się Radkowi bardzo poważny rywal w walce o miejsce w składzie, bardzo dobrze bo wzmocni to konkurencję, a w razie (odpukać) urazu albo pauzy Janukiewicza mamy pewnego zmiennika, według mnie możliwe, że nawet lepszego od Pernisa;
- Moustapha - dobre warunki fizyczne, całkiem nieźle technicznie, czasem widać było że gra z pomyślunkiem (prostopadła piłka na skrzydło do bodajże Chałasa) - jak początkowo byłem sceptycznie nastawiony do kolejnego obcokrajowca w składzie tak po wczorajszym meczu myślę, że może to być całkiem niezły zawodnik;

Ja to ja 2
Kibic
Na forum od 4832 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 00:02
Da radę gdzieś obejrzeć powtórkę meczu ?

Miś
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 09:26
galeria

Na ostatnim 56 zdjęciu to Vuk czy mi się tylko wydaje?

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6705 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 09:31
Dobrze Ci się wydaję.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7788 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 10:21

Miś napisał:  
galeria

Vuk jeszcze wczoraj się w klubie kręcił a na zdjęciu jest jeszcze Kolendowicz a nad nimi siedzi Patrick Koronkiewicz, który trenował wczoraj z naszymi piłkarzami

Arathorn
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 11:54

Miś napisał:  
galeria

A widzisz, trzeba oglądać fotorelacje z online'a ;)

Tutaj bardzo dokładnie widać, że to Vuk z Kolendą siedzi :) - Galeria PogonOnline

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7788 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 13:14

Arathorn napisał:  

Miś napisał:  
galeria

A widzisz, trzeba oglądać fotorelacje z online'a ;)

Tutaj bardzo dokładnie widać, że to Vuk z Kolendą siedzi :) - Galeria PogonOnline

przeciez dobrze wiem, że Ty nie robiłeś zdjęć im tylko tym paniom obok :P

Maxvell
Kibic
Na forum od 5810 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 12/07/2013 22:23
Pogoń-Lyon cały mecz na stronie TVP Szczecin

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005