Chcieliśmy uzyskać jakiś kontakt do "SKPN" aby nawiązać współpracę, ale są chyba Stowarzyszaniem "Widmo" stworzonym na potrzebny jednego ze szczecińskich dziennikarzy
Co do oświadczenia to jednak mam nadzieję, iż to co było w tej rundzie na plus (relacje i filmy z dopingiem po niemalże każdym meczu, nie ważne czy u siebie czy na wyjeździe oraz ogarniacze stojący na barierkach) będzie kontynuowane. A tak generalnie to zajebista wiadomość. Do teraz mi się morda cieszy.
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 12 czerwca 2013, 15:59 [2 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Zgadzam sie. Tu jest pelne pole do popisu dla komorki marketingu...lepiej niech zaczna cos robic nim niektore tereny zaczna jezdzic do Poznania czy ogolnie zniknie zainteresowanie Pogonia. To drugie zjawisko niestety juz sie spelnia. Trzeba nadrobic to co sie spieprzylo grajac w IV lidze.
Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 12/06/2013 22:58
No i o to chodzi,aż chce się w tym brać udział.
Teraz trzeba tylko zainteresować tych którzy zainteresowanie zatracili.Osobiście na mecz z Legią pójdzie ze mną kilku "oldboyów" pamiętających jeszcze wicemistrzostwo z 86/87-aktywnie uczestniczących
W Belgii w Brukseli jest nas 6 osób razem.I mimo że są w tej samej firmie inne grupy z innych miast-to żadna kurwa z Gdańska czy Poznania nam nie podskoczyła "Zatem będziemy walczyć w cieniu" nabiera tutaj nareszcie sensu
Camp Szczecin z Brukseli śle serdeczne pozdrowienia
Do zobaczenia bracia w nowym sezonie.
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 13/06/2013 07:25
Jeszcze tylko frekwencja w granicach 10-12 koła i będzie git.Zależy to wyłącznie od grajków,będzie zajebista piłka to i trybuny będą wypełnione w miarę możliwości.W Szczecinie jest wyrobionych ok.24 koła kart kibica.......gdzie jest te brakujące 18 koła ? Kurwa ...wiadomo że czekają na sukces,walkę o podium,i chociażby ofensywną, bramkostrzelną ,grającą z polotem Pogoń.Wtedy ruszą dupy i się przyciągną na stadion,ale z naszymi bramkostrzelnymi napastnikami typu Chałas i te dwa kurwa nieudaczne murzyny będzie o to bardzo ciężko.Na osłodę będzie kolorowo na trybunach dzięki chłopakom z MW........Pozdrawiam.
Odp: Oświadczenie SKPS Portowcy - Nowa/stara grupa wraca na trybuny! - 20/06/2013 12:42
Wiadomość dobra. Wszystko ładnie, pięknie, każdy się cieszy. Wróci to co nie powinno zniknąć. Jest tylko jedno "ale". I mam nadzieję, że to "tylko" wystarczy. Mianowicie oby MW znowu nie zawiesiło swojej działalności po meczu z Legią bo byłoby to co najmniej niesmaczne chyba dla ogółu.
Tak po prostu. Może dlatego, że ostatnio tyle się dzieje wokół klubu? Po prostu przeszło mi to przez myśl, choć z jakimś tam trudem, ale jednak sobie to wyobraziłem. Wiadomo, że nikt czarnych scenariuszy sobie nie życzy. Szczerze życzę sobie tego, abym się mylił z moją "przepowiednią"
Wiadomość dobra. Wszystko ładnie, pięknie, każdy się cieszy. Wróci to co nie powinno zniknąć. Jest tylko jedno "ale". I mam nadzieję, że to "tylko" wystarczy. Mianowicie oby MW znowu nie zawiesiło swojej działalności po meczu z Legią bo byłoby to co najmniej niesmaczne chyba dla ogółu.
A skad taki defetyzm i podejrzenia?
Tak po prostu. Może dlatego, że ostatnio tyle się dzieje wokół klubu? Po prostu przeszło mi to przez myśl, choć z jakimś tam trudem, ale jednak sobie to wyobraziłem. Wiadomo, że nikt czarnych scenariuszy sobie nie życzy. Szczerze życzę sobie tego, abym się mylił z moją "przepowiednią"
A ile razy przez 10 lat dzialalnosci MW ja zawieszalo, ze takie tezy nieprawdopodobne stawiasz?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.