Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
1 Listopada - Dzień wspomnień o zmarłych - 01/11/2012 04:23
Jednodniowy temat, ale może warto w tym dniu. Wspomnijmy Tych którzy w dużym stopniu i malutkim stworzyli historię Pogoni. Nie ważne czy to byli piłkarze, trenerzy, działacze, kibice. Wszystkim Im w tym dniu należy się pamięć.
1) Florian Krygier - MISTRZ
2) Andrzej Kujawa- KIBIC
3) Andrzej Szymański- KIBIC
4) Claudio Millar- PIŁKARZ
5) Marek Szczech- PIŁKARZ
6) MAREK Włoch- PIŁKARZ
7) Zbigniew Czepan- PIŁKARZ
Dopisujcie!
Może prezesina Mroczek, ma też coś przeciwko temu że wspominamy zmarłych? A w ten spsób pozdrawiamy Ich tam u góry, tam gdzie także reprezentują Naszą Pogoń Szczecin. Piszą że sektorówki są zakazane, to ta poświęcona MISTRZOWI FLORIANOWI też? Ciekaw jestem czy prezesina pomyślał i dziś na grobach Tych zasłużonych dla Pogoni pojawią się kwiaty z szarfą " DZIĘKUJEMY ZA POGOŃ SZCZECIN".
|
Ostatnio edytowany przez: M.K 74, 1 listopada 2012, 05:01 [3 raz(y)]
|
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
|
|
|
|
|
Odp: 1 Listopada - Dzień wspomnień o zmarłych - 01/11/2012 07:57
W tym dniu nie mieszajmy do tego mroczka polityki i innych trywialnych spraw. Jest to dzień zadumy, wspomnień o bliskich, znajomych czy bohaterach którzy spoglądają na Nas z góry. Także przypominam i apeluje o odwiedzenie grobów/ pomników upamiętniających tych co walczyli za wolną Polskę .
Do grona kibiców Szczecińskiego MKS-u którzy odeszli na wieczny odpoczynek można dopisać
Tadeusza z Polic - zmarł w tym roku praktycznie na meczu
Manchester
Niech im ziemia lekką będzie ! Pokój ich duszą !
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 1 Listopada - Dzień wspomnień o zmarłych - 01/11/2012 21:04

Były także wieńce "Dziękujemy za Pogoń - Śródmieście" oraz "Dziękujemy za wprowadzenie do Elity, Kibice Pogoni Szczecin". Przy tym drugim może być pomyłka bo nie zapaiętałem dokładanie.
|
Ostatnio edytowany przez: M.K 74, 1 listopada 2012, 21:17 [2 raz(y)]
|
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
|
|
|
|
|
Odp: 1 Listopada - Dzień wspomnień o zmarłych - 26/05/2013 20:28
29 maja sroda mija dwudziesta rocznica smierci Andrzeja Kujawy chcac uczcic pamiec naszego brata spotykamy sie pod glowna brama cmentarza o godzinie 19 00 DZIEKUJEMY wszystkim z sektora 13 ktorzy dorzucili sie do dzisiejszej zbiorki ktora bedzie przeznaczona na ta okolicznosc
|
|
|
- 1
-
|