Ta, chodziło mi o Fabiniaka. Aka wszedłby na ostatnie 30 minut, bo jak wchodzi na zmiany na zmęczonych zawodników, to zazwyczaj się wyróżnia. Wiśniewski na ostatnie 20 minut, bo przyszedł do Pogoni z Iny Goleniów, a w rezerwach Pogoni dobry występ ostatnio zaliczył.
Takiego to na pewno nie zobaczysz, bo Fabiański dalej na ławce Arsenalu siedzi
Ta, chodziło mi o Fabiniaka. Aka wszedłby na ostatnie 30 minut, bo jak wchodzi na zmiany na zmęczonych zawodników, to zazwyczaj się wyróżnia. Wiśniewski na ostatnie 20 minut, bo przyszedł do Pogoni z Iny Goleniów, a w rezerwach Pogoni dobry występ ostatnio zaliczył.
Pograj lepiej w FM`a
Sam sobie pograj jak lubisz, bo ja nie wiem co to jest i mnie nie interesuje.
Pograj lepiej w FM`a
Sam sobie pograj jak lubisz, bo ja nie wiem co to jest i mnie nie interesuje.
Gierka w która gra nasz klubowy mistrz od transferów
Odp: Zabaw się w trenera. Ruch Radzionków - Pogoń Szczecin. - 20/04/2012 18:33
Młodzieżowiec Adam Porzeziński na środek obrony za Williamsa, bo nasza teraźniejsza defensywa to totalna porażka, a Williams jej nie naprawił, na kogo innego w takiej sytuacji stawiać jak nie na młodych. Gorzej nie będzie niż jest teraz, może być tylko lepiej
Vuk - Donald
Kolenda-Edi(Aka)-Ława(Golla)-Budka
Pietruszka-Hernani-Porzeziński-Hricko
Radek
I Wólkiewicz przynajmniej na ławce.
Ostatnio edytowany przez: Spider-Man, 20 kwietnia 2012, 19:04 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.