Płaczesz o tą kase jakbyś conajmniej nie miał co jesć (jeśli faktycznie masz ciężką sytuacje [w co wątpię] to napisz maila do SKPS napewno zrozumieją i wypłacą ci kase z własnej kieszeni). Pieniądze napewno ci zwrócą w swoim czasie, jak sami dostaną rozliczenie i będą wiedzieli co i jak.
Jeśli coś źle zrozumiałem to przepraszam - w obecnym stanie mogę mieć problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
No ale napewno mogę stwierdzieć, że o kase nie musisz się martwić.
chodzi o to, ze SKPS to ludzie ktorych zna sie z trybun, nieprzypadkowi i nikt sie nie polasi na zadne pieniadze, a stwierdzenie ze "dziwnie sie robi" to wlasnie sugeruje
Odp: Cyrk na kółkach, czyli jak w Polsce zamykają stadion na otwarcie. - 02/03/2012 08:45
Zwroty nastąpią od tego wekendu - dokładnie od momentu zapisów na wyjazd do Nowego Sącza - takie ułatwienie dla wszystkich by za jednym razem załatwić dwie sprawy. Szczegołowe info - do końca dzisiejszego dnia.
W tej chwili do zwrotu jest 25 zł. Pozostała kwota to jet gadżet który wg informacji od kibiców Legii - ma trafić do Szczecina. W Poniedziałek mamy obiecaną wysyłkę gadżetów.
Od jutra w Qulity Shop na Majowym i w pubie Joker - OSOBY KTÓRE TAM SIĘ ZAPISAŁY - mogą odebrać gotówkę oraz zapisać się na wyjazd do Nowego Sącza ( koszt biletu - 15 zł ).
Więcej informacji odnośnie tego wyjazdu - niebawem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.