Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
IP: zapisany
Na forum od 5879 dni

Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 17/11/2011 23:23
Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum

Ja zakładam was nad ranem… dres mam dres! Ja noszę dres! Dres spoko jest! A teraz możecie nosić także spodnie dresowe z charakterystycznym i dyskretnym Gryfem Pogoni Szczecin!

Od dziś każdy ma możliwość zapisać się na nowe spodnie zwane popularnie „bawełniakami”. Charakteryzują się one jak zwykle w GB Stylu wysoką jakością o grubości 400g, ( 90% wysokiej klasy bawełna, 10% poliester) i konkretnym stylem. Dodatkowo posiadają one dwie, duże kieszenie po bokach oraz jedną tylną kieszeń zapinana na zamek! Dresy ściągane w pasie oraz nogawkach gumką. W pasie natomiast posiadają wszyty sznurek, który pozwala na regulację obwodu.

Zapisy na nowość Granatowo- Bordowego Stylu prowadzone będą poprzez maila:

[email protected]
! Koszt „bawełniaka” to 135 zł plus ewentualna wysyłka 10 zł. Dla wszystkich ze Szczecina i okolic możliwość odbioru osobistego.

Jak się zapisać? Najprościej nakreślić maila na w/w adres podając w mailu:
1) rozmiar,
2) ilość,
3) Imię Nazwisko lub Nick z forum.

Dodatkowo przypadku wysyłki:
4) Dane do wysyłki.

Co dalej??? Przelej pieniądze na konto i czekaj cierpliwie!!!

Stowarzyszenie Kibiców "Pogoni Szczecin" – Portowcy, Karłowicza 28 71-102 Szczecin
MultiBank 55 1140 2017 0000 4102 1040 6645

Maile z zapisami bez wpłaty w ciągu 7 dni zostaną anulowane!

Rozmiarówka:

Obrazek jpg wstawiony na forum

Zapisy trwają do 27 listopada. Maksymalny czas wpłat 30 listopad.

Q.
Kibic
Na forum od 6148 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 18/11/2011 23:00
podaje pytanie dalej, czy dresówki dostanie sie tylko na zapisy czy tez beda w sprzedazy tak jak np Polo Rugby? pare sztuk dodatkowych bedzie

abstrakcja!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 23/11/2011 21:33

Bralin napisał:  
podaje pytanie dalej, czy dresówki dostanie sie tylko na zapisy czy tez beda w sprzedazy tak jak np Polo Rugby? pare sztuk dodatkowych bedzie

Czekamy na zapisy do niedzieli.

Na tą chwilę z całą pewnością nie trafią dodatkowe ze względu na dużo mniejsze zainteresowanie niż w przypadku Polo.

ManeS
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 23/11/2011 22:45
mniejszy rozmiar by się przydał ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
WWP K_
Kibic
Na forum od 6972 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 24/11/2011 08:24
Kiedy mniej wiecej będzie można spodziewać się odbioru spodni?

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Q.
Kibic
Na forum od 6148 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 24/11/2011 08:40

SKPS Portowcy napisał:  

Na tą chwilę z całą pewnością nie trafią dodatkowe ze względu na dużo mniejsze zainteresowanie niż w przypadku Polo.

z jednej strony szkoda - wiadomo - ale z drugiej beda to unikatowe gadzety!

abstrakcja!
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 27/11/2011 13:52
Dzisiaj kończymy zapisy i do środy czekamy na wpłaty.

Spodnie nie będą dostępne w ogólnej sprzedaży.

Bandzior
Kibic
Na forum od 7228 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 28/11/2011 07:09
Jest jeszcze możliwość żebym dziś się zapisał i wpłacił kasę ??

PL
Kibic
Na forum od 6965 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 28/11/2011 07:52

Bandzior napisał:  
Jest jeszcze możliwość żebym dziś się zapisał i wpłacił kasę ??

Skoro czekają do środy na wpłaty to pewnie Ci problemu nikt nie zrobi

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 21/12/2011 17:09
Odbiór spodni bawełniaków jutro od 11 do 16 w biurze SKPS, Karłowicza 28

zach-pom
Kibic
Na forum od 6562 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 21/12/2011 17:13
Czy jakieś sztuki ostaną się do normalnej sprzedaży czy nie ma na to szans.

PS 1948
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 22/12/2011 16:09

M.S. napisał:  
Czy jakieś sztuki ostaną się do normalnej sprzedaży czy nie ma na to szans.

Coś się może znajdzie, ale dopiero po Świętach :)

WWP K_
Kibic
Na forum od 6972 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 22/12/2011 16:44
Jak ktoś ma M ,a chce sie wymienić na większy rozmiar L to chętnie sie zamienie.

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5399 dni

*

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 23/12/2011 08:31

Konter napisał:  
Jak ktoś ma M ,a chce sie wymienić na większy rozmiar L to chętnie sie zamienie.

U mnie to samo się stało :) jakby co to z miłą chęcią zamienie .A tak apropo spodnie zajebiste Gratulacje za pomysł

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Nq.
Nawiedzeni Fanatyzmem
Na forum od 5408 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 23/12/2011 11:24
Kiedy jest moźliwy najbliźszy odbiór?

Ostatnio edytowany przez: Nq., 23 grudnia 2011, 13:08 [1 raz(y)]

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5879 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 02/01/2012 14:38
Dla tych którzy nie odebrali dresów w pierwszej turze zapraszamy jutro od 12 do 16 w biurze SKPS Portowcy. Trzeciego terminu nie będzie ze względu na małą ilości osób które nie odebrały ( 5 ) :)

Jutro popołudniu powinny się także pojawić dresy na sklepie w mocno ograniczonej ilości.

PS.
Kibic
Na forum od 6447 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 04/01/2012 01:31
Mam nadzieję, że się załapie. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
TP
Kibic
Na forum od 4826 dni

Odp: Dresy moje ukochane… czyli Zapisy na dres każdego kibola! - 29/04/2013 12:06
jest mozliwosc kupna jeszcze gdzies dresow ?

"..A na drzewach zamiast liści,będą wisieć komuniści!"
 - 1  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005