Odp: PsonTour: Inwazja na Poznań! Dodatkowe bilety!!!! - 18/04/2011 22:16
Było dobrze Bałem się, że ta konstrukcja jednak pierdolnie.
Po drugiej bramce rzuciło mi się w oczy, że część widzów lub jak kto woli "sympatyków" Warty zamiast na murawę patrzyła na naszą zabawę. Z kolei jakaś kobita robiła sobie zdjęcia na naszym tle hehe. Dziwne klimaty.
Serdeczne podziękowania za ogarnięcie biletów i do zobaczenia oby jak najszybciej
Pogoń&Legia!
Było dobrze Bałem się, że ta konstrukcja jednak pierdolnie. Po drugiej bramce rzuciło mi się w oczy, że część widzów lub jak kto woli "sympatyków" Warty zamiast na murawę patrzyła na naszą zabawę. Z kolei jakaś kobita robiła sobie zdjęcia na naszym tle hehe. Dziwne klimaty.
Serdeczne podziękowania za ogarnięcie biletów i do zobaczenia oby jak najszybciej
Pogoń&Legia!
Też to zauważyłem ;] Ogółem atmosfera kozacka oby tak częściej . Pozdro i do zobaczenia !
Herbatnik
Zwracali bo część kupiła bilet ze Szczecina do poznania, a nie sprawdzał ich nikt, więc taki nie sprawdzony ( nie przedziurawiony) bilet można oddać odzyskując większość kasy.Pzdr
Jest jakiś termin do kiedy można taki bilet zwrócić i czy trzeba to argumentować?
Możliwość skierowana dla tych którzy nie mają kontaktów na swoich dzielnicach badź miastach fanklubowych lub dla tych którym będzie tak wygodniej.
Fajnie, aczkolwiek szukajcie kontaktów w swoich miastach czy dzielnicach bo w pierwszej kolejności na mecze wyjazdowe będą miały zorganizowane osoby a nie pojedyncze.
mam dla was kontakt do pewnej firmy ktora z miłą chęcia wydrukuje plakaty na Warte-wysłałem wam wiadomość z numerem tel-pozdro
gdzie można szukać tego kontaktu?
Wypadł nam wyjazd na Stilon do Gorzowa także tym bardziej zmobilizować się! bo być może będzie to jeden z ostatnich wyjazdów w tej rundzie!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.