Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MW_03
Młode Wilki
IP: zapisany
Na forum od 5884 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 06/04/2011 14:42

dARIO1969 napisał:  
Sory że piszę na forum ale mimo dwóch emaili do MW nie dostałem żadnej odpowiedzi i tak samo nie widziałem szala by poczta Polska.
(sam odebrać nie dam rady jeszcze przez conajmniej miesiąc) Do MW mój email : [email protected]

Pierwszy mail od Ciebie 16.03 na który wysłaliśmy odp. drugi 22.03.
Paczka pobraniowa została wysłana.

Obrazek png wstawiony na forum
Lemon
Kibic
Na forum od 5662 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 06/04/2011 18:12
Czasem warto się wybrać na pocztę i zapytać czy nic nie ma, bo potrafią być niezłe jaja. Ostatnio tak działa poczta na ku słońcu, że nie zostawiają awizo a paczka leży na poczcie i czeka...

Yanks
Kibic
Na forum od 5192 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 06/04/2011 20:42
Dzięki Bracia !!!

Od tego jest ścierka, żeby była brudna.
dARIO1969
Kibic
Na forum od 5805 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 12/04/2011 23:09
Dobra, skoro poczta zawiniła to prześlijcie mi dowód wysyłki cobym mógł się z nimi kłócić ( bo na tą chwilę to wysyłają mnie na drzewo a szala nie widzę) - prześlijcie skan na [email protected]

AntyC
Kibic
Na forum od 5834 dni

**

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 13/04/2011 09:35

dARIO1969 napisał:  
Dobra, skoro poczta zawiniła to prześlijcie mi dowód wysyłki cobym mógł się z nimi kłócić ( bo na tą chwilę to wysyłają mnie na drzewo a szala nie widzę) - prześlijcie skan na [email protected]

Z kwitkiem też ciebie wyślą na drzewo. Jedynym wyjściem jest złożenie reklamacji na niedostarczenie przesyłki przez NADAWCE. Czas rozpatrzenia reklamacyjnego to wg. ich prawa 30 dni. Ty jako odbiorca nie możesz złożyć reklamacji, a jeśli nawet bedziesz miał kwitek lub nr nadania to "zapracowana" pani na poczcie sprawdzi i powie...u nas tej paczki niema

dARIO1969
Kibic
Na forum od 5805 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 13/04/2011 12:36
Zeby złozyć reklamację muszę mieć POTWIERDZENIE WYSŁANIA

Maxvell
Kibic
Na forum od 5811 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 13/04/2011 13:20
To ta poczta ładnie przycina. Mi też jeszcze paczka nie doszła, a wysyłaliście z miesiąc temu te za pobraniem może do końca kwietnia przyjdą.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
AntyC
Kibic
Na forum od 5834 dni

**

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 13/04/2011 15:28

dARIO1969 napisał:  
Zeby złozyć reklamację muszę mieć POTWIERDZENIE WYSŁANIA

Czytaj ze zrozumieniem... ty nie złożysz reklamacji bo jesteś adresatem przesyłki tylko NADAWCA MOŻE ZŁOŻYĆ REKLAMACJĘ chyba że są szczególne okoliczności ale wtedy nadawca musi zrzec się praw na stronę adresata

MW_03
Młode Wilki
Na forum od 5884 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 13/04/2011 17:20
Odpowiedzi poszły na maila.

Obrazek png wstawiony na forum
dARIO1969
Kibic
Na forum od 5805 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 18/04/2011 10:45
Zapodajcie jakiś nr telefonu, bo coś tu jest nie tak - do dzisiaj nie dostałem ani szala, an żadnego emaila od Was (mimo że Poczta Polska w międzyczasie dostarczyła mi inne przesyłki)

Maxvell
Kibic
Na forum od 5811 dni

Odp: Oldschool Pogoń Szczecin - jak za starych dobrych czasów - 21/04/2011 11:58
Dobra nareszcie mi poczta dostarczyła szale. Świetna robota Panowie. Dzięki i Wesołych Świąt ! szalik

Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 21 kwietnia 2011, 12:15 [1 raz(y)]

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005