Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Race na Sylwestra! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Forza Pogoń !
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5403 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 31/12/2011 13:22
morskie raczej nie ale w hurtowni arisson na kolumba są race od fimry jorge. ich efekt mozesz na necie sprawdzic nie jakies najlepsze ale zawsze

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 17:26
wpiszcie opinie na temat rac...ipozytywne i negatywne...mam nasdzieje ze tych drugich nie bedzie :)

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
tomek27
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 17:50

Prawa Strona Miasta napisał:  
wpiszcie opinie na temat rac...ipozytywne i negatywne...mam nasdzieje ze tych drugich nie bedzie :)

polecam allegrowicza:) Prawa Strona Miasta
nie dość, że dostawa niemal pod drzwi to jeszcze towar pierwsza klasa
czyli raca (mimo wyglądu "zrób to sam") odpaliła i była konkret!, dzięki niej być może "zajara się" meczami nowe pokolenie Portowców bo na moim siostrzeńcu (7 lat) przy całym zestawie marketowych fajerwerków właśnie raca zrobiła największe wrażenie

Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5261 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 19:26
Efekt konkretny, bardzo dobre światło, tego właśnie oczekiwałem :)

TYLKO POGOŃ!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 19:29
race z wygladu moze tak jak to jeden maruder nazwal ,,samoróbka", ale efekt zajebisty a producent pewnie w ten sposób obniżył koszta. potrzebuje opinie ze wzgledu na to ze w przyszlym roku bede zamawial wieksza ilosc...czy ktos ma moze jakies zdjecie takiej pojedynczej racy??, bo w trakcie sylwestrowej nocy zapomnialem o takim malym szczegole...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5261 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 20:16

race z wygladu moze tak jak to jeden maruder nazwal ,,samoróbka", ale efekt zajebisty a producent pewnie w ten sposób obniżył koszta. potrzebuje opinie ze wzgledu na to ze w przyszlym roku bede zamawial wieksza ilosc...czy ktos ma moze jakies zdjecie takiej pojedynczej racy??, bo w trakcie sylwestrowej nocy zapomnialem o takim malym szczegole...

Masz linka, bo forum rozszerza.

http://img834.imageshack.us/img834/4144/img1441v.jpg

TYLKO POGOŃ!
Lemon
Kibic
Na forum od 5662 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 20:58
Ja wziąłem dwie. Jedna nie odpaliła. Jedną miałem zwykłą, a drugą "odkręcaną" i ta druga nie dała rady. Ale pierwsza kozak. Ja tam nie uważam, że to samoróbki. Normalny wygląd, a efekt pierwsza klasa.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 21:29

Lemon napisał:  
Ja wziąłem dwie. Jedna nie odpaliła. Jedną miałem zwykłą, a drugą "odkręcaną" i ta druga nie dała rady. Ale pierwsza kozak. Ja tam nie uważam, że to samoróbki. Normalny wygląd, a efekt pierwsza klasa.

Ty miales pierwszy rzut, wiec miales jeszcze te standardowe...mowie o tych drugich, chociaz dziwne ze sie nie odpalila..trzeba bylo jedna od drugiej odpalic

michu chodzi mi o wyglad przed odpaleniem, bo po odpaleniu nikt nie narzekal, chodzi o wyglad, zeby kazdy mial swiadomosc ze ladne opakowanie nie oznacza ze cos jest lepsze czy gorsze...

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 02/01/2012 23:00

Lemon napisał:  

Ty miales pierwszy rzut, wiec miales jeszcze te standardowe...mowie o tych drugich, chociaz dziwne ze sie nie odpalila..trzeba bylo jedna od drugiej odpalic

michu chodzi mi o wyglad przed odpaleniem, bo po odpaleniu nikt nie narzekal, chodzi o wyglad, zeby kazdy mial swiadomosc ze ladne opakowanie nie oznacza ze cos jest lepsze czy gorsze...

nie brałem więc nie wie dokładnie czy może chodzi o te race ??

http://i49.tinypic.com/23lax01.jpg

http://i54.tinypic.com/1e87ex.jpg

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
tomek27
Kibic
Na forum od 4885 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 03/01/2012 07:13
http://i43.tinypic.com/1zxo3z6.jpg

AntPS
Kibic
Na forum od 6529 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 03/01/2012 09:00
Ja miałem tą z nakrętką i o dziwo... urwał się sznurek, ale dało rade odpalić zapalniczką i efekt naprawdę bardzo dobry :D Jeszcze raz Szczęśliwego wszystkim.

PZ92
Kibic
Na forum od 7311 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 03/01/2012 16:00
jak najbardziej race na + ;) zdecydowanie zrobiły największy szał o godzinie 24 ;)

ManeS
Kibic
Na forum od 5698 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 03/01/2012 20:01
na 4 race jedna nie odpaliła a poza tym to na +

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 06/01/2012 00:28
niestety gwarancji na to ze sie odpala nikt nikomu nie jest w stanie dac...w takich przypadkach trzeba jedna od drugiej odpalac...u mnie na 10 rac w jednej sie zerwal sznurek...ale kolega byl ze tak to ujme-najebany :) ale i tak zostala odpalona..

Wozi
Kibic
Na forum od 5829 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 06/01/2012 12:17
raca dała radę mimo problemów technicznych ( odpadła,od kruszyła się draska ) trzeba było wspomagac się zapalniczką , efekt w połączeniu z kilkoma strobolami konkretny ;]

Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 08/01/2012 20:32

WOZI napisał:  
raca dała radę mimo problemów technicznych ( odpadła,od kruszyła się draska ) trzeba było wspomagac się zapalniczką , efekt w połączeniu z kilkoma strobolami konkretny ;]

przy moich nie bylo draski...

L.
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 10/01/2012 00:14
W przyszłym roku zbieram zamówienia na to :
klik klik :) :D:D

MW'03
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Race na Sylwestra! - 10/01/2012 00:19

Generał Italia napisał:  
W przyszłym roku zbieram zamówienia na to :
klik klik :) :D:D

Tylko z dłuższym lontem, bo pierdolnięcie to to ma... :D

Ps. Achtungi przy tym to korsarze:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.16 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005