"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
co do dopingu troche za duzo bluzgów no ale widocznie tak mialo byc.frekwencja marna ale dobrze ze chociaz mlyn byl przyzwoity,ich liczba tez szokujaca nie jest-382 osoby na wyjezdzie bardzo bliskim jest wynikiem bardzo slabym,ale to przeciez tylko marny stilon gorzow
Haslo oprawy Stilonu bylo "koalicje tworzycie bo sie boicie" coś takiego, bo oni to śpiewali przy okazji sektorówki
Nasze transy to byla kontra "Dziewczyny, o koalicji piszecie a z Nami bic sie nie chcecie"
Ostatnio edytowany przez: Seba., 10 października 2010, 12:22 [2 raz(y)]
cieszymy się że na piekle było tyle osób ale..... jebanych gorzowian było więcej aleja nie ide na ,młyn ze względu na syna ale.... będe i czekam na najbliższy wyjazd czyli"gorzOw:" mam nadzieje że mu pokaże prawdziwy kibicowski świat ii Razem zajebiemy strilon n
nie wiem o co chodzi..szczerze nie zrozumialem tego postu..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.