Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 27/06/2010 21:11
Dzieki. Ktos mi na gg numer do niego napisal, ale narazie nie moge sie dodzwonic. Oni dzwonili do mojej matki i probowali po niemiecku cos tlumaczyc, ze telefon w samochodzie znalezli. Tylko, ze moi rodzice w polsce mieszkaja i nie rozumieja nic po niemiecku hehe. Matka dostala strachu i zadzwonila do zony. Zona zadzwonila do mnie (na druga komorke) i mowi "Ty nie jestes Radek" bo glos mialem troche zachrypniety glos do spiewania i krzyczenia...i zaczela o date slubu wypytywac itd hehe dobrze, ze pamietalem
|
|
|
|
|
|
Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 28/06/2010 10:11
Podsumowując sobotnie spotkanie:
Było fajnie, kto chciał to pojadł, popił, pograł w piłeczkę. Troszkę mało nas było jeżeli chodzi o śpiewanie i przez remont gniazda nie zorganizowaliśmy meczu MW vs reszta . Dziękuję wszystkim sympatykom Pogoni za przybycie, dziękuję za przybycie FC Berlin, FC Gryfice i FC Stargard Szczeciński (w mniejszym gronie ), podliczając to z 50 osób się przewinęło koło grilla . Jednak tydzień czasu to zbyt mało na organizację jak i zachęcenie większej ilości kibiców do takiego spotkania. Szczególne podziękowania dla Restauracji Kuźnia mieszczącej się przy ul. Śląskiej 41 w Szczecinie za użyczenie grilla. Mam nadzieję, że to nie ostatnie takie kibicowskie spotkanie i następnym razem będzie nas 10 razy tyle. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem i do zobaczenia następnym razem.
PS. O dopingu dla Japończyków to nikt nie pamięta
|
|
|
|
Odp: Granatowo-Bordowa SOBOTA 26.06.2010r. - 28/06/2010 12:10
Kolego z Berlina telefon mam ale że gdzieś dzwoniliśmy to nie pamiętam Hehe przy pierwszej okazji telefon dostaniesz z powrotem pozdro dla obecnym
|
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
PS!