Właśnie kumpel z płot też chce jechać, już dziś za późno a jutro jak zapisy są ?.. rano będzie jeszcze można, jak tak to do której ?
UWAGA!
Autokary odjadą jeśli będzie odpowiednia ilość chętnych. W innym przypadku wyjazd autokarowy zostanie odwołany. W związku z tym zapisy będą trwać do czwartku do godz. 15.
hej, ja bym chcial tylko droge powrotna, da rade zalatwic?
to samo co avelyn
to innaczej...zawieź mnie do Warszawy i wróć z powrotem a ja Ci zapłacę za jedną stronę...zrozumieli czy za trudne??
czemu sie tak pieklisz?
to inaczej... jedzie autokar ze Szczecina do Łodzi z wolnymi np. czterema miejscami bo nie było chętnych....co sie bardziej opłaca przewoźnikowi- wracać z tymi pustymi miejscami czy może zabrać w drogę powrotną kilka osób które zapłacą 42.50?
nie piekle sie tylko nie rozumiem jak mozna zadawac takie glupie pytania...
Nie dziwie sie ze sie kolega piekli... bo zaraz ktos zada pytanie czy jak jest z Płoni to będzie taniej bo to od centrum pare km mniej... co sie bardziej opłaca? Autokar na kazdy wyjazd wynajmowany jest za całość tzn nie zaleznie czy jedzie nim 1, 30, 50 osób koszt jest taki sam. Jezeli ty chcesz jechac za 42,50 to pozostała cześć ktoś musi zapłacic, pytanie kto? Możesz pojechać za 42.50 w droge powrotną na miejscach stojących: )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.