Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 23:15
Piszą, że na krytej nie było nas słychać... Dlatego, że oni NIE CHCIELI nas słyszeć, oni mają tam teraz swojego Boga - Sandała, jak on powie to śpiewają, jak NIE to NIE. Ciekawe, jak było WSZYSCY WSTAJĄ, to sektor obok nich, a mianowicie 8, śpiewał też, ich też nie słyszeli z za płotu? Paranoja.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 23:18

Leli napisał:  
Mala sugestia, moze by tak nagrywac doping kamera tak jak robi to Legia i pozniej milo ogladac i oceniac kazda przyspiewke i wyciagac wnioski co zrobic by jeszcze lepiej to brzmialo... ;] co wy na to?

Nie wiem jak to jest na Legii ale pomysł z nagrywaniem całkiem niezły. Dla przykładu dziś były 2 przyśpiewki fajne przypomniane i wyszło to całkiem całkiem, tyle że nie wiem za bardzo jak je nazwać / opisać, video byłoby w tym wypadku przydatne.

edit. myślałem, że chodzi tu o kręcenie z poziomu murawy - takie rozwiązanie chyba byłoby najlepsze

Nie ma co przytaczać durnych komentarzy z konkurencyjnej strony, ci którzy się tam wypowiadają chcieliby za nic być głaskani po główkach, młyn to nie miejsce gdzie się przychodzi żeby się opierdalać czy lansować, tylko żeby zapieprzać przez cały mecz jeśli ktoś tego nie rozumie to nie jest tam mile widziany i tyle.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 21 marca 2009, 23:28 [1 raz(y)]

PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 23:22

eF^ napisał:  

Leli napisał:  
Mala sugestia, moze by tak nagrywac doping kamera tak jak robi to Legia i pozniej milo ogladac i oceniac kazda przyspiewke i wyciagac wnioski co zrobic by jeszcze lepiej to brzmialo... ;] co wy na to?

Nie wiem jak to jest na Legii ale pomysł z nagrywaniem całkiem niezły. Dla przykładu dziś były 2 przyśpiewki fajne przypomniane i wyszło to całkiem całkiem, tyle że nie wiem za bardzo jak je nazwać / opisać, video byłoby w tym wypadku przydatne.

Nie ma co przytaczać durnych komentarzy z konkurencyjnej strony, ci którzy się tam wypowiadają chcieliby za nic być głaskani po główkach, młyn to nie miejsce gdzie się przychodzi żeby się opierdalać czy lansować, tylko żeby zapieprzać przez cały mecz jeśli ktoś tego nie rozumie to nie jest tam mile widziany i tyle.

Na Legii nagrywają wszystko z krytej. W sumie to nagrywali, bo teraz jest tylko kryta. Była przyśpiewka to ktoś włączał kamerę i nagrywał pieśń, z Żylety było wszystko świetnie słychać. U nas też by się przydał "wysłannik" na krytej, albo na razie na sektorze 8, gdyż jest mniej osób, i próbował nagrać. Na młynie nie ma co nagrywać, bo jest za głośno, po prostu będzie darcie się do kamery, nic innego.

edit: Coś jak na Pogoń - Stal, hmm? Tylko, że wtedy trzeba kombinować z udostępnieniem murawy, ja miałem mieć akredytację czy jak to tam się zwie, i miałem nagrywać kibiców dla kanału oficjalnej na youtube, ale p. Trzepacz mówił, że kamerka druga będzie w klubie na wiosnę, a jak nie było, tak nadal nie ma. :)

Ostatnio edytowany przez: PS., 22 marca 2009, 00:06 [1 raz(y)]

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7408 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 00:08
Z dzisiejszego dopingu mozna być usatysfakcjonowanym, nie popadajmy w zachwyt bo na tym skonczymy a ma byc miazga! Rygor hmm nie ma innego sposobu by wytłumaczyc racjonalnie ludziom co tzn spiewac!! Skonczyły sie czasy opierdalania, to ma być MŁYN i musi byc terror by wszyscy to w koncu zrozumieli. Nikt dla zabawy tego nie robił, jesli ktos został "upomniany" to tylko i wyłacznie w slusznej sprawie. Nie ma co sie obrazać tylko nastepnym razem dawać z siebie wiecej, dla pocieszenia plci zenskiej tez sie oberwało slownie :)

co do meczu niestety nie widzialem bramek jednak wygrana cieszy, oby tak dalej.

WSZYSCY NA TYCHY!!!!

Ostatnio edytowany przez: hPS, 22 marca 2009, 00:27 [1 raz(y)]

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 00:32

osilek napisał:  
http://www.youtube.com/watch?v=j5nfj5ZRm_M bramka Piotra Petasza ;)

Pierdolnięcie to on ma. Gdy piłka wpadła do bramki to przecierałem oczy ze zdumienia. Petasz cały mecz grał poniżej oczekiwań, a tu stały fragment gry i taka bramka.

Co do innych szczegółów meczu bądź spraw kibicowskich - poprzednicy wszystko napisali.

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
el_presidente
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 03:04
O tym, że Sandał popadł w jakiś konflikt, albo że jest po prostu persona non grata, dowiedziałem się dopiero z poprzednich wpisów. Więc jego działania na krytej były dla mnie czymś naprawdę pozytywnym, bo mimo ewidentnego "niezgrania" przyśpiewek, kryta w końcu pokazała, że "coś" potrafi i dzięki temu żył cały stadion a nie tylko młyn.

To dla mnie tylko kolejny argument za tym, że powinno się delegować kogoś na krytą żeby inicjować tam doping. Okazuje się, że potencjał jest, potrzeba tylko "ogarnięcia".

Co do meczu, jedna refleksja ponad to, co było napisane wcześniej: zbyt niepewne było wyprowadzanie piłki przez bramkarza. Albo nie wiedział co z nią zrobić, albo walił jakieś "fuzle", wprost pod nogi przeciwników. Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć...

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 08:54
Konfliktu nie ma.(choc moze powstac hehe).Doping u nas kulal i mimo szczerych checi Sandal nie umie ROZWAZNIE nim kierowac.Zamiast byc "kierownikiem zamieszania" byl maskotka(co widac po wpisach placzliwych dzieci, ktore bardzo przezyly strate"krola").Od nowego sezonu zabraly sie za to osoby, ktorym zalezy na poprawie.Nikt Sandala nie wyrzucal, ani nie jest persona non grata.Moze przyjsc i spiewac.Z prowadzenia sam zrezygnowal w poprzedniej rundzie gdzie wolal albo isc na mecze Piasta Szczecin albo sie najebac, ze nie mogl stac na nogach.Gniazdowy musi soba cos reprezentowac, a naszej gwiezdzie 'zdarzalo sie' byc totalnie pijanym, nie mowie juz o upodleniu sie w kilku przypadkach.

Kryta.Fakt drzemie tam potencjal.Tyle, ze nie bedzie tak ze ktos nagle zacznie tam kierowac dopingiem i bedzie zamieszanie.Kryta jest"sfochowana", bo mlyn nie raz( z reszta za czasow S.) niekoniecznie dobrze sie odnosil.Teraz doping bedzie prowadzony rozsadnie i kibice z krytej rowniez sie wlacza do dopingu prowadzonego w mlynie.Cierpliwosci.

Sami przeciw wszystkim!!!
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 08:55

Cytat:  
O tym, że Sandał popadł w jakiś konflikt, albo że jest po prostu persona non grata, dowiedziałem się dopiero z poprzednich wpisów. Więc jego działania na krytej były dla mnie czymś naprawdę pozytywnym, bo mimo ewidentnego "niezgrania" przyśpiewek, kryta w końcu pokazała, że "coś" potrafi i dzięki temu żył cały stadion a nie tylko młyn.

Dokładnie o tym samym myślałem na meczu, tam też powinno być kilka osób prowadzących doping, ale oczywiście podpinających się pod młyn, żeby nie było że my co innego i kryta co innego.

Patrz komu ufasz!
SL
Kibic
Na forum od 6178 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 09:01

el_presidente napisał:  

To dla mnie tylko kolejny argument za tym, że powinno się delegować kogoś na krytą żeby inicjować tam doping. Okazuje się, że potencjał jest, potrzeba tylko "ogarnięcia".

Co do meczu, jedna refleksja ponad to, co było napisane wcześniej: zbyt niepewne było wyprowadzanie piłki przez bramkarza. Albo nie wiedział co z nią zrobić, albo walił jakieś "fuzle", wprost pod nogi przeciwników. Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć...

Tylko żebyśmy wszystko śpiewali razem, to nie śląski że każda część śpiewa swoje. Jak chcą śpiewać na krytej to razem z resztą stadionu.

zch
UGG
Kibic
Na forum od 8580 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 10:48
Fotki: Pogoń Szczecin - Czarni Żagań

Żelazo nie klęka
V...
Kibic
Na forum od 8528 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 13:31
Wkoncu mlyn zachowywal sie tak jak powinien. Az milo bylo zobaczyc zaangazowanie spiewajacych, nie tylko wszyscy spiewali ale tez nie robili tego na "odpierdol" mruczac pod nosem tylko spiewali tak glosno jak potrafili. Terror tam jest potrzebny jak tak dalej bedzie to na Tychach czy(EDIT: Rakowie;) ) doping bedzie na bardzo wysokim poziomie! Irytujace najbardziej chyba bylo to, ze niska trybuna wogole jak by nie istniala nawet gdy spiewal/wstawal caly stadion to oni jak by byli w innym swiecie.

Ostatnio edytowany przez: V..., 22 marca 2009, 14:54 [1 raz(y)]

MKS
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 13:57

Vega napisał:  
Wkoncu mlyn zachowywal sie tak jak powinien. Az milo bylo zobaczyc zaangazowanie spiewajacych, nie tylko wszyscy spiewali ale tez nie robili tego na "odpierdol" mruczac pod nosem tylko spiewali tak glosno jak potrafili. Terror tam jest potrzebny jak tak dalej bedzie to na Tychach czy Zaglebiu doping bedzie na bardzo wysokim poziomie! Irytujace najbardziej chyba bylo to, ze niska trybuna wogole jak by nie istniala nawet gdy spiewal/wstawal caly stadion to oni jak by byli w innym swiecie.

chciałeś chyba powiedzieć na Rakowie :)

aż z ciekawości wszedłem na fałke "poczytać" te świetne komentarze i po prostu nie mogę uwierzyć jakie rzeczy ludzie wymyślają...

Tak jak Vega pisał, terror musi byc bo bez tego będzie taka lipa jaka była. Każdemu z Nas zależy, żeby Nasz doping stał na wysokim poziomie. Samo się nie zrobi. Cieszę się, że wreszcie ktoś się za to zabrał i teraz tylko śpiewać, śpiewać, śpiewać a efekty na pewno przyjdą :D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Szymen
Kibic
Na forum od 6248 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 14:10
o gościach nikt nie pisał, rozumiem że oficjalnie nikogo nie było ?

SL
Kibic
Na forum od 6178 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 14:37

Vega napisał:  
Wkoncu mlyn zachowywal sie tak jak powinien. Az milo bylo zobaczyc zaangazowanie spiewajacych, nie tylko wszyscy spiewali ale tez nie robili tego na "odpierdol" mruczac pod nosem tylko spiewali tak glosno jak potrafili. Terror tam jest potrzebny jak tak dalej bedzie to na Tychach czy Zaglebiu doping bedzie na bardzo wysokim poziomie! Irytujace najbardziej chyba bylo to, ze niska trybuna wogole jak by nie istniala nawet gdy spiewal/wstawal caly stadion to oni jak by byli w innym swiecie.

i o to chodzi, bo jeśli teraz będzie poziom to w niedługim czasie będzie miazga:] mi się ten sposób podoba, już nie pamiętam kiedy tak gardło zdarłem:D

zch
Plum
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 14:43

Szymen napisał:  
o gościach nikt nie pisał, rozumiem że oficjalnie nikogo nie było ?

Skoro w Żaganiu w meczu z Pogonią na miejscowym młynie zasiadło kilkunastu 15-latków, to nie można było się cudów spodziewać. Aczkolwiek na sektorze rodzinnym (koło vipów) zasiadła rodzinka z szalikiem Czarnych [:

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
kiko
Kibic
Na forum od 6784 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 16:17
W Jarocinie trwa mecz Jaroty z Kluczborkiem 1-1 po 55'

Burdy na stadionie w Jarocinie! Społeczność kibolska także musi między sobą rywalizować... na boisku na razie remis, a na trybunach?

edit:
Na stadion przyjechała policja i atmosfera na trybunach się uspokoiła. W 60 minucie po faulu Jarota ma rzut karny, i jeden z graczy pokonuje Śtodołę wyprowadzając gospodarzy po raz drugi na prowadzenie.

Zaczęła się druga połowa. Ale... czy czasem mecz nie zostanie przerwany. Kibice chyba mają sobie coś do wyjaśnienia. Mecz się toczy, ale kibice Jarocina chyba nie są już nim zainteresowani. Ruszyli w stronę klatki kibiców MKS-u... A piłkarze grają, jest 7 minuta. Mamy dalej wynik z przerwy 1:1

Nawet na takich meczach może być ciekawie :]

Ostatnio edytowany przez: kiko, 22 marca 2009, 16:24 [1 raz(y)]

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 16:18
Jeszcze co do tych bzdur z v.pl. Widać, że zakompleksiona żulioneria i banda dzieciaków z 1 gim. jest bardzo niezadowolona ze zmiany. No ale cóż taka kolej rzeczy, że w pewnym momencie trzeba powiedzieć stop. Jedyne czego żałuje to to, że zrobiliśmy to troche późno, ale lepiej pozno niz wcale. Osobą, ktore przychodzily sie opierdalac i lansowac na 12, czas sie skonczyl, a ich maskotka S. obrazil. Zapomnieli tylko dodac, ze aby dolaczyc do czolowki polskich klubow trzeba reprezentowac soba jakis poziom, a on ostatnimi czasy dawal tylko popis menelstwa.

Nie ma co narzekac, tylko zaczac dzialac, dlatego juz teraz zachecajcie swoich znjaomych zeby przyszli 4.04 na mecz z Tychami. Gości zapewne nie zabraknie, wiec to tylko dodaj smaczku temu widowisku.

MW'03
Dal..
Kibic
Na forum od 6174 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 16:30

kiko napisał:  
A piłkarze grają, jest 7 minuta. Mamy dalej wynik z przerwy 1:1

2-1 :D:D:D 60'

Edit.
4-1 juz:D:D:D 84'
W 90' Kluczbork nie strzela karnego :)

Ostatnio edytowany przez: Dal.., 22 marca 2009, 16:53 [3 raz(y)]

PortowiecDP
Kibic
Na forum od 6142 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 16:33
Już nie mogę sie doczekać Tych :)

DRAWSKO 100% POGOŃ !
BadBoy
Kibic
Na forum od 7593 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 22/03/2009 16:43
Ja natomiast chciałbym odnieść sie do słów hymnu które są wyswietlane na telebimie..Mnie w sumie to nie dotyczy bo hymn znam ale z poweidzmy z krytej trybuny nie mozna rozszyfrować tekstu!Przecież taki "kozacki" telebim mógłby wyświetlać tekst po pare wierszy a nie po 2 zwrotki od razu?!Przeciez chodzi nam o to żeby przyszedł dzien w którym cały stadion ryknie hymn na wejscie piłkarzy..Da rade ogarnąć tę zmainę??Co do dopingu to siedziałem na krytej i faktycznie wyglądało to jakby były dwa światy jeden to młyn a drugi to kryta..poza tym na krytej ciupagi na Lecha srakovie żydzew itd..dobrze że mecz był bez gości bo wygladalo by to na podział moim zdaniem..Pozdro

No One Like Us....We don't Care...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005