Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 22:11
Mala sugestia, moze by tak nagrywac doping kamera tak jak robi to Legia i pozniej milo ogladac i oceniac kazda przyspiewke i wyciagac wnioski co zrobic by jeszcze lepiej to brzmialo... ;] co wy na to?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 22:21
Co do meczu to wiele nie powiem bo byłem zajęty śpiewaniem.
Cieszy wynik i najważniejsze 3pkt!
Ale co do tego co policja odjebala przed Boh. Warszawy to kurwa parodia.
Plum& Maciek
jak podajcie liczbę widzów na stadionie? Pierw było 3 000, później 4 000 a teraz 4 500( pytam z ciekawości )
Jak podawali na początku to jeszcze nie wszyscy weszli Albo Plum się jebnął przy liczeniu Pozdro panie Redaktorze
Jak podejmy? Normalnie: Na oko [: Pierwszy raz liczbę kibiców podajemy na kilka, kilkanaście minut przed meczem i później w miarę przybywania fanów jest ona akutualizowana. Wiadomo, że na 10 minut przed meczem nie wszyscy są już na trybunach. Akurat dzis udało mi się trafić idealnie, bowiem oficjlanie na meczu było 4 500 tysiąca, czyli tyle ile podałem. W poprzednim tygodniu lekko przesadziłem i wpisałem 7 000, a było nieco ponad 5 000.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 22:32
Dziś doping brzmiał bardzo fajnie , wynik cieszy chociaż mógłby byc trochę wyższy bo były ku temu okazje ,ale najważniejsze są 3 punkty i tego należy się trzymac
Bramka Petasza - mistrzostwo !
Frekwencja również na dorbym poziomie (około 5 tys. ?)
Byłem na meczu i powiem wprost bez ogródek... CO TO BYŁ ZA PSEUDO HELL Tak, byłem na Hellu i cudem nie dostałem za ŚPIEWANIE! TAK ZA ŚPIEWANIE! Banda ze stowarzyszenia chodziła po sektorze i chciała bić wszystko co się rusza... Pech trafił na dwóch typów koło mnie, a mnie uratował refleks. Gdzie jest SANDAŁ Wydaje mi się, że widziałem go na krytej... Sandał wróć, bo to jest parodia co się na Hellu dzieje... Ci ze stowarzyszenia, nawet rytmu pieśni nie znają, a gdzie tu mowa o prowadzeniu śpiewu przez 90 minut?! Nie wspominając, że przy stanie 3:0 dla nas śpiewają pieśni zachęcające do boju, które się śpiewa przy 0:0! Dlatego apeluje normalni kibice, przenieśmy Hell na 7,8 bądź na krytą (jeżeli nie da się sprowadzić Sandała na 12) i tam dopingujmy profesjonalnie POGOŃ! Nie dajmy się tym ze stowarzyszeń. Nie będzie parę osób "terroryzować" cały sektor!
Nie ma to jak v-ka. ;D
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Byłem na meczu i powiem wprost bez ogródek... CO TO BYŁ ZA PSEUDO HELL Tak, byłem na Hellu i cudem nie dostałem za ŚPIEWANIE! TAK ZA ŚPIEWANIE! Banda ze stowarzyszenia chodziła po sektorze i chciała bić wszystko co się rusza... Pech trafił na dwóch typów koło mnie, a mnie uratował refleks. Gdzie jest SANDAŁ Wydaje mi się, że widziałem go na krytej... Sandał wróć, bo to jest parodia co się na Hellu dzieje... Ci ze stowarzyszenia, nawet rytmu pieśni nie znają, a gdzie tu mowa o prowadzeniu śpiewu przez 90 minut?! Nie wspominając, że przy stanie 3:0 dla nas śpiewają pieśni zachęcające do boju, które się śpiewa przy 0:0! Dlatego apeluje normalni kibice, przenieśmy Hell na 7,8 bądź na krytą (jeżeli nie da się sprowadzić Sandała na 12) i tam dopingujmy profesjonalnie POGOŃ! Nie dajmy się tym ze stowarzyszeń. Nie będzie parę osób "terroryzować" cały sektor!
Nie ma to jak v-ka. ;D
Sandał był widziany na krytej potwierdzam
Bardziej chodziło mi o inne rzeczy w tym tekście. Gniazdowi nie znają rytmu? Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Młyn na 7,8 był już przerabiany, więc dajmy sobie spokój. Nasze miejsce jest pod zegarem! Terroryzowanie sektora? Mi to odpowiada, w końcu się nauczą śpiewać, a nie przychodzić i wpierdalać słonecznik czy inny chuj.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 21/03/2009 22:52
Popieram , będzie nas mniej ,ale za to głośniejsi i śpiew wyjdzie efektowniej ....
a nie wpierdalają słonecznik , komentują albo dziewczyny robią cyrk ze śpiewu , że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
Nie ma to jak v-ka. ;D
Sandał był widziany na krytej potwierdzam
A gdzie był Wally?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Tak, byłem na Hellu i cudem nie dostałem za ŚPIEWANIE
Niebezpiecznie na tym Helu.
O żesz w morde , a ja tam miałem na wakacje jechać!
Coż , teraz trzeba będzie zweryfikować plany na lato i wybrać inna miejscówe nad morzem.
I sprostuje, ze Sandal nie zmienil Pogoni na Piast Szczecin, Sandal w przeciwienstwie do was jest intelligenniejszy, nie potrzebuje 15 osob aby przemowic ludziom do rozsadku, on to robi z glowa. Dzisiejsze pieklo to bylo dno, a na krytej nie bylo was w ogole slychac. Zgadzam sie, mlyn jest od spiewania, ale od takiego napewno nie. Do ekstraklasy to go nie porownuj, w Barlinku maja lepszy
I sprostuje, ze Sandal nie zmienil Pogoni na Piast Szczecin, Sandal w przeciwienstwie do was jest intelligenniejszy, nie potrzebuje 15 osob aby przemowic ludziom do rozsadku, on to robi z glowa. Dzisiejsze pieklo to bylo dno, a na krytej nie bylo was w ogole slychac. Zgadzam sie, mlyn jest od spiewania, ale od takiego napewno nie. Do ekstraklasy to go nie porownuj, w Barlinku maja lepszy
I dalej fałka.pl
juz chyba bylo powiedziane , koniec tematu .Czy jest dobrze czy jest źle na v.pl zawsze beda betonowe kom..
I dalej fałka.pl
juz chyba bylo powiedziane , koniec tematu .Czy jest dobrze czy jest źle na v.pl zawsze beda betonowe kom..
to już nie jest kontrowejsyjne,to już są zwykłe brednie.wieczne szukanie dziury w całym-wiekszość piszących tam ludzi (bo nie wszyscy) chyba są nieszczęśliwymi ludźmi. proponuje niektórym zjeść beczke dziegdziu
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.