Jak zostało powiedziane przed rozpoczęciem meczu ,,od dziś zaczynamy poprawę dopingu,, jeśli gniazdo będzie robiło to co wczoraj na każdym meczu to szybko się uda zrobić porządek (jeśli zapierdalają i jest niewyraźnie, przerwać i od nowa). Tak jak napisał TeHaCe GŁOŚNO i WOLNO, bo jeśli będzie wolniej to będzie WYRAŹNIEJ i co najważniejsze mniej się zmęczy przy śpiewaniu, na chłopski rozum ile człowiek pociąganie kiedy biegnie a ile idąc...i to wszystko się złączy na to ze im lepiej wychodzi tym bardziej się chcę śpiewać a wtedy częściej stadion się przyłączy i więcej osób na młyn zechcę przychodzić. Porównując 2 ostatnie mecze z Victorią a Kluczborkiem to dzień do nocy. Ja się wczoraj dobrze bawiłem
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 09:50
co do pierwszej zoltej kartki dla Ropiejki to sedzia sie pomylil. na powtorkach ewidentnie bylo widac jak gracz kluczborka kopie w noge naszego zawodnika. Fakt faktem, ze upadek byl troche zbyt teatralny, ale karny sie nalezal. Wazne jednak, ze wygrali
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 12:31
Jak na początek było ok.Wiadomo że jeszcze długa droga przed nami ale wczoraj chwilami pokazaliśmy potencjał i naprawde głośno i wyraźnie krzykneliśmy.Np. fajny efekt dało kilka razy z rzędu POGOŃ SZCZECIN dążąc do tego by podłapał cały stadion.
Co do bębna i "radykalizmu" gnaizdowych to napewno się to zmieni z meczu na mecz bo początki nie są łatwe ;]
POGOŃ TO MY
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 12:52
Wg. mnie pilkarzem meczu bezapelacyjnie Wozniak Ten jego rajd w drugiej polowie... jak mijal 6-7 zawodnikow... stadiony swiata No i w koncu sporo kibicow przyszlo na mecz Oby tak dalej
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 14:38
DO kijevo: Moze synek troche zbastuj z tonem bo to poprostu bylo pytanie i nie musisz walic glupich tekstow jezeli nie znasz odpowiedzi, chyba logiczne ze jak ktos idzie Pogon to tylko po to by ja wspierac i dopingowac i to nie podlega zadnej dyskusji, Strzała.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 15:31
Ja jeszcze chciałem nawiązać do zachowania niektórych "sympatyków Pogoni"... Jak to bywa po długiej zimowej przerwie w rozgrywkach na stadionie pojawiło się wiele przypadkowych osób, tzw pikników spragnionych dobrej ligowej piłki. Było wspólne jedzenie kiełbaski, czytanie gazet, śmiechy chichy, nawet niektórzy wyciągnęli z szafy szaliki. Spoko ja to rozumiem, każdy ma inne potrzeby i przychodzi na mecz w innym celu - ważne że trybuny powoli się wypełniają i że klub na tym jakoś tam zarabia...
Niestety dało się również zauważyć, że zimowy letarg niektórym po prostu nie służy. Szczególnie widoczny jest destrukcyjny wpływ zimy na koordynacje ruchową i poziom intelektualny u niektórych osobników. I teraz przejdę do konkretów: Sektor 9, dwóch chojraków, którzy stojąc przy górnym płocie przez całą pierwszą część meczu starali się zwrócić na siebie uwagę otoczenia - to do was. Przypominam, że zarówno hymn Pogoni jak i wszystkie przyśpiewki o naszym kochanym klubie nie są po to, żeby się wygłupiać i je celowo kaleczyć. Poza tym jak widzisz, że inni nie śpiewają, a Tobie to przeszkadza i nie czujesz się w tym miejscu zbyt komfortowo to podpowiem Ci, że na stadionie jest miejsce gdzie przyda się twoje gardło (młyn). Bezproduktywne mielenie jęzorem, jęczenie zamiast śpiewania, wyzywanie ludzi od mułów na pewno Ci nie pomoże. Ja tylko powiem jedno - jestem przeciwnikiem agresji i przemocy, ale profilaktycznie zapamiętałem wasze mordy (mała łysa pała i jego uśmiechnięty koleżka) i jak nie zmądrzejecie to w ramach edukacji chętnie wymienię się z wami poglądami. Na debili mi nie wyglądacie, mam więc nadzieje, że wyciągniecie wnioski z własnej głupoty. Pozdrawiam
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 15:49
Stanowczo zbyt czesto probowalismy wymusic rzut karny. Jeden powinien byc podyktowany . Ale nie dziwie sie , ze nie zagwizdal skoro wczesniej 3 razy probowalismy wymusic jedenastke. Nawet chwile przed zagraniem reka , w teatralny sposob , ktos polozyl sie w polu karnym.
Dobrze , ze obylo sie bez konsekwencji za czerwona kartke . Sedzia niestety musial dac 2 zolta kartke, bo w tym przypadku nie ma miejsca na interpretacje przepisow. Przepis absurdalny , ale jest.
Co jeden chce byc bardziej agresywny na forum.Pytanie po co.Zgadzam sie ze bylo proste pytanie o Sadnala i nie ma sie co cisnieniowac.Ani jeden ani drugi.
Plan jest prosty, doping ma isc ku lepszemu.I wlasnie po to sa nowi gniazdowi, ktorzy wykazuja sie zaangazowaniem jak i widac, ze maja potencjal.Sandal na ta chwile nie jest potrzebny, choc nie twierdze, ze nie beda momenty w przyszlosci ze zostanie poproszony o pomoc.
Co do bebna to jak najbardziej bedzie on nadawal tempo, tylko trzeba bedzie dopracowac nieco niektore piosenki.Np Pogon Gol.Raz za szybko, raz za wolno.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/03/2009 20:06
Jeszcze jedno a propos dopingu z wczoraj. "MKS, MKS, MKS!" oraz radość po bramce, było słychać pod Orłami w Parku Kasprowicza, kumpel mi mówił. Ostatni raz taki efekt mieliśmy chyba w ekstraklasie.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Jeszcze jedno a propos dopingu z wczoraj. "MKS, MKS, MKS!" oraz radość po bramce, było słychać pod Orłami w Parku Kasprowicza, kumpel mi mówił. Ostatni raz taki efekt mieliśmy chyba w ekstraklasie.
Binkowski - nic nie mial do roboty - 5
Wozniak - rewelacyjne rajdy, solidna obrona - 8 ( pilkarz meczu )
Zawadzki - solidnie ale nie rewelacyjnie - 5+
Nowak - dobrze rozegral z Dymkiem - na czysto - 6
Dymek - wyzej - 6
Koman - solidny defensywny pomocnik, chociaz za malo sie wlaczal ofensywnie ale i tak solidnie - 6+
Rydzak - solidne rajdy - czasami udane - ale ogolnie to jedziec bez glowy - 6-
Parzy - solidny mecz - mogl wiecej - 6
Petasz - nienaganna technika - ale widac nie bral ciezaru gry na siebie - 6-
Ropiejko - znakomita bramka - 7+
Chifon - szalal w ataku, choc wolalby skrzydlowo grac - 6
Sieniawski - mial przeblyski - szalal sporo - beda z niego ludzie - 6+
No i w koncu powyzej 5000 kibicow ;-) Oby na nastepnym meczu bylo wiecej ;-)
Z uwagi na trwające prace instalacji podgrzewanej murawy na stadionie Komplesku Sportowego "Zawisza" Polskie Związek Piłki Nożnej podjął decyzję o przełożeniu spotkania Zawisza Bydgoszcz : Pogoń Szczecin z 28 marca na 15 kwietnia.
źródło: www.zawisza.bydgoszcz.eu
Czyli tak jak było do przewidzenia, Zawisza przełożony. Szkoda tylko, że na środę, bo to na pewno wpłynie na ilość osób, które się na ten mecz wybiorą.
Binkowski - nic nie mial do roboty - 5
Wozniak - rewelacyjne rajdy, solidna obrona - 8 ( pilkarz meczu )
Zawadzki - solidnie ale nie rewelacyjnie - 5+
Nowak - dobrze rozegral z Dymkiem - na czysto - 6
Dymek - wyzej - 6
Koman - solidny defensywny pomocnik, chociaz za malo sie wlaczal ofensywnie ale i tak solidnie - 6+
Rydzak - solidne rajdy - czasami udane - ale ogolnie to jedziec bez glowy - 6-
Parzy - solidny mecz - mogl wiecej - 6
Petasz - nienaganna technika - ale widac nie bral ciezaru gry na siebie - 6-
Ropiejko - znakomita bramka - 7+
Chifon - szalal w ataku, choc wolalby skrzydlowo grac - 6
Sieniawski - mial przeblyski - szalal sporo - beda z niego ludzie - 6+
No i w koncu powyzej 5000 kibicow ;-) Oby na nastepnym meczu bylo wiecej ;-)
niezły jesteś masz skalę od 1 do 10 i jeszcze jakieś plusy minusy sobie wymyślasz... hehe
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Występy Pogoni w II lidze.potkaniu - 16/03/2009 12:47
Wynik cieszy choć nie do końca( w końcu w Kluczborku było 1:3).Gra w obronie rewelacyjna, gra do przodu...lepiej przemilczeć.Zobaczymy czy to Kluczbork był tak mocny , czy my tacy słabi w następnych meczach.
Cieszy ilość osób na trybunach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.