Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 12/03/2009 17:22
Czy ta cała sytuacja z Gawinem to nie precedens? Jakoś nie przypominam sobie aby ktokolwiek przenosił druzyne w trakcie sezonu. Już nawet nie pisze o kwestii fair play,bo to truizm...Pamietaujmy że zostały rozegrane dwie kolejki rundy rewanżowej...Komuś chyba bardzo zależy aby wylansować Ślęze i być może przyłatwić jej awans bo 1 ligi
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jakis polityk z Wroclawia (ale nie Schetyna) obiecal , ze zalatwi , ze Sleza bedzie w 2 lidze .
Awansu nikt im nie ulatwi , bo nie maja skladu na awansa, ale to drugorzedna sprawa.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 12/03/2009 19:22
W dniu dzisiejszym w Warszawie prezesie klubów II lig debatowali na temat rozpoczynających się w sobotę rozgrywek ligowych. Co najistotniejsze zebrane gremium nie zgodziło się na fuzję Gawinu Królewska Wola z Intakusem Ślęzą Wrocław, dlatego też decyzja o przenosinach klubu z Królewskiej Woli została zawieszona do 31 marca.
http://www.kotwicakolobrzeg.info/index.php?s=news&id=56
Kabaret. 3 kolejki beda rozegrane , a oni nadal sie beda glowic
uuu patrząc na dzisiejsze wyniki prawdopodobnie Zawisza i Elana na dzien dobry odpusily sobie walke o awans. Ja i tak opcjuje ze wejdzie Pogon i Zagłębie a Kotwica w barażach.no i nie zapominajmy o Rakowie Częstochowa,oni chyba też maja siermiężne plany i chec awansu. Kluczborki itp można śmiało sobie odpuścić.
50-70 na oko - bawili się pomimo małej liczby dość interesujaco
Mecz nic specjalnego, Kluczbork raczej zerowe zagrożenie dla bramki Binkowskiego i ten raczej nie miał okazji do popełnienia błędu (wykazania się). W drugiej połowie już totalna dominacja Pogoni, szła akcja za akcją Kluczbork nieporadnie się bronił i bramka wisiała w powietrzu od około 50 minuty.
Sędzia próbował zrobić wszystko aby Pogoń nie strzeliła bramki, 1 karny ewidentny co do drugiego nie mam całkowitej pewności, ta czerwień też taka z kapelusza bo z tego co widziałem Ropiejko nie ściągnął koszulki (?).
Ludzi sporo co było dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, młyn też dość liczny ale doping średniawka, widać teraz szczególnie to że brakuje nam przyśpiewki którą można by dłużej pociągnąć (' hej MKS ' jest ok ale na dłuższą mete strasznie monotonne). Do tego znowu niewiele osób zwracało uwagę na bęben (który swoją drogą brzmiał bardzo fajnie), a bez tego ani rusz z dobrym dopingiem.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 14 marca 2009, 21:09 [1 raz(y)]
Brawa dla Ropiejki, Rydzaka, Sieniawskiego.
Ten 10 (Petasz ?) porażka jak dla mnie. Technika może i dobra ale kondycja zerowa.
Ogólnie mecz średni, Pogoń tak sobie, Kluczbork jeszcze gorzej ale najważniejsze, że są 3 pkt i 3 miejsce Z czasem powinno być lepiej.
Jak na to co było pod koniec jesieni to ludzi dość dużo. Ciekawe tylko jak będzie na następnych...
Wkurzał mnie trochę Wosik dzisiaj, najpierw minuta ciszy zaraz po wyjściu piłkarzy (zawsze jest przed samym meczem..) potem poganiane tych dziennikarzy jakby przerwa nie trwała 15 min.
P.S: Szkoda Wólkieiwcza, nie wszedł przez bramkę
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mecz nic specjalnego, Kluczbork raczej zerowe zagrożenie dla bramki Binkowskiego i ten raczej nie miał okazji do popełnienia błędu (wykazania się). W drugiej połowie już totalna dominacja Pogoni, szła akcja za akcją Kluczbork nieporadnie się bronił i bramka wisiała w powietrzu od około 50 minuty.
Sędzia próbował zrobić wszystko aby Pogoń nie strzeliła bramki, 1 karny ewidentny co do drugiego nie mam całkowitej pewności, ta czerwień też taka z kapelusza bo z tego co widziałem Ropiejko nie ściągnął koszulki (?).
Ludzi sporo co było dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, młyn też dość liczny ale doping średniawka, widać teraz szczególnie to że brakuje nam przyśpiewki którą można by dłużej pociągnąć (' hej MKS ' jest ok ale na dłuższą mete strasznie monotonne). Do tego znowu niewiele osób zwracało uwagę na bęben (który swoją drogą brzmiał bardzo fajnie), a bez tego ani rusz z dobrym dopingiem.
po pewnym czasie dalo rade spiewac i z bebnem ludzie poprostu musieli sie wpasowac, gniazdowi na +, frekwencja na +, miejmy nadzieje ze na Żagań sobie nie nie odpuszczą i będzie chociaż te 4-5 tys
edit: 8zł na moc portowców chcieli....
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 14 marca 2009, 21:45 [1 raz(y)]
Straszna ilość błędów, główny generalnie chyba sam nie wiedział co się dzieje na boisku, liniowi oczywiście dostosowali się do tego... w sposób żenujący,
z akcentów dzisiejszego meczu, to głównie zapamiętam poziom sędziowania..
Pogoń zagrała bardzo słabo (pomimo hucznych zapowiedzi Mandrysza...) w ataku ZERO, w pomocy ZERO, obrona nawet OK, bramkarz bez oceny bo chyba piłkę przez 90 minut miał z 8-10 razy,
brak rasowego szybkiego napastnika, oraz 1-2 dobrych pomocników, którzy potrafią szybko przejść do kontrataku,
oby było lepiej, muszą się uwierzyć i grać.... - wygrywać!
po pewnym czasie dalo rade spiewac i z bebnem ludzie poprostu musieli sie wpasowac, gniazdowi na +, frekwencja na +, miejmy nadzieje ze na Żagań sobie nie nie odpuszczą i będzie chociaż te 4-5 tys
ten bemben początkowo chyba troche nie w tempo był Całe szczęście, że wygrali.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/03/2009 21:46
najgorzej na boisku swoje zadania wypełniał sędzia. już pomijam wyrzucenie Ropiejki, bo to jest bzdurny przepis zabraniający zdejmowania koszulki, ale jego decyzje były conajmniej dziwne i to w dwie strony, chociaż mam wrażenie że bardziej na naszą niekorzyść. Woźniak jak dla mnie najlepszy na boisku.
dobrze w obronie, i ładnie włączał się w akcje ofensywne.
aha no i w drugiej połowie dobrze Ropiejko...
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Poziom sędziowania straszny, mam nadzieję że CAŁA trójka sędziowska dostanie noty po 1,0
Straszna ilość błędów, główny generalnie chyba sam nie wiedział co się dzieje na boisku, liniowi oczywiście dostosowali się do tego... w sposób żenujący,
z akcentów dzisiejszego meczu, to głównie zapamiętam poziom sędziowania..
Pogoń zagrała bardzo słabo (pomimo hucznych zapowiedzi Mandrysza...) w ataku ZERO, w pomocy ZERO, obrona nawet OK, bramkarz bez oceny bo chyba piłkę przez 90 minut miał z 8-10 razy,
brak rasowego szybkiego napastnika, oraz 1-2 dobrych pomocników, którzy potrafią szybko przejść do kontrataku,
oby było lepiej, muszą się uwierzyć i grać.... - wygrywać!
w końcu obiektywna ocena,mecz słaby,Pogon słabiutko,ten Kluczbork nie wiem jak tak wysoko w tabeli jest,poza przeszkadzaniem nic nie pokazali. nie ma sie co jarać,ważne są trzy punkty,i zasadniczo to jest kluczowe. Kluby konkurenci gubią punkty i to cieszy. I jak napisałem wczesniej-uwaga na Raków.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/03/2009 21:57
Co do tego karnego, którego nie odgwizdano to sędzia miał absolutną racje. Aktor z naszego zawodnika słaby i wyszło to tragicznie więc żółta kartka nie dziwi.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/03/2009 22:08
Jak ja się stęskniłem za tą meczową atmosferą! Kilka razy cały stadion się podłączał. Gniazdowi spełnili zadanie bardzo dobrze. Na sędziego szkoda mi klawiatury. Podziękowania dla Legii za wsparcie, zawsze to kilka gardeł więcej.
Do zobaczenia za tydzień!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/03/2009 22:10
Mecz słaby, atak i pomoc zagrała kiepsko, obrona zdecydowanie najlepiej. Środek pola nie istniał. Do tego 8 zł za puszkę soku z gumijagód to był przegięcie Oby w następnych meczach forma była wyższa.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 14/03/2009 22:21
Warto dodać, że Kluczbork gola stracił po tym jak ich zawodnik symulował kontuzję Pogoń piłki nie wybiła on szybko "ozdrowiał" ale gol dla Pogoni padł
Mecz słaby, atak i pomoc zagrała kiepsko, obrona zdecydowanie najlepiej. Środek pola nie istniał. Do tego 8 zł za puszkę soku z gumijagód to był przegięcie Oby w następnych meczach forma była wyższa.
Ja rozumiem że kryzys wokoło i małym przedsiębiorcom teraz ciężko, ale marża 200% to już lekkie przegięcie i kpina z kibiców... Mam nadzieje, że nikt tego po tej cenie nie kupował, bo tym sposobem tylko sami kręci sobie pętelke...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.