Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 11/12/2008 10:24
Zagłębie Sosnowiec ukarane za burdy podczas meczu z Pogonią
Wydział Dyscypliny PZPN po rozpatrzeniu sprawy dotyczącej braku należytego zabezpieczenia porządku na Stadionie Ludowym podczas meczu 18. kolejki II ligi zachodniej pomiędzy Zagłębiem a Pogonią Szczecin postanowił ukarać klub z Sosnowca.
Zagłębie zostało ukarane zakazem rozgrywania spotkań z udziałem publiczności w dwóch najbliższych meczach w rozgrywkach II ligi. Kara ta została zawieszona do końca sezonu 2008/09. Ponadto klub ukarano kwotą pieniężną w wysokości 5 tys. zł.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 11 grudnia 2008, 14:50 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 11/12/2008 15:02
Wydział Dyscypliny PZPN nałożył na bydgoskiego Zawiszę kolejne kary: 5 tysięcy złotych oraz 2 mecze u siebie bez udziału publiczności, w zawieszeniu do końca rundy wiosennej sezonu 2008/2009. Te dotkliwe dla klubu decyzje to efekt odpalenia rac w meczu Zawisza : MKS Kluczbork, wywieszenia transparentów o treściach niesportowych i obraźliwych. Kara meczów bez udziału publiczności została zawieszona, jednakże w przypadku powtórzenia w/w zajść ulegnie ona odwieszeniu, a na klub zostanie nałożony dodatkowa kara pieniężna - jak zapowiedzieli przedstawiciele WD - tym razem już pięciocyfrowa...
Ostatnio edytowany przez: bo(L)ek, 11 grudnia 2008, 15:10 [2 raz(y)]
A takie małe pytanko czy ten zakaz obejmuje wszystkich kibiców bo jesli kibice innego klubu zechcieli by zobaczyć mecz Pogoni to też mają zakaz wyjazdu na ten mecz? Czy zakaz obejmuje ludzi zameldowanych w Szczecinie czy tylko zakaz organizowania wyjazdu przez klub Pogoń Szczecin?
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
A takie małe pytanko czy ten zakaz obejmuje wszystkich kibiców bo jesli kibice innego klubu zechcieli by zobaczyć mecz Pogoni to też mają zakaz wyjazdu na ten mecz? Czy zakaz obejmuje ludzi zameldowanych w Szczecinie czy tylko zakaz organizowania wyjazdu przez klub Pogoń Szczecin?
Zakaz obejmuje zorganizowane grupy kibicow danego klubu, klub nie zamawia biletow i teoretycznie nikt nie moze sie pojawic na sektorze gosci Problem w tym ze tak naprawde nie ma definicji co to sa "zorganizowane grupy".
Zakaz obejmuje zorganizowane grupy kibicow danego klubu, klub nie zamawia biletow i teoretycznie nikt nie moze sie pojawic na sektorze gosci Problem w tym ze tak naprawde nie ma definicji co to sa "zorganizowane grupy".
Czyli teoretycznie inny klub nie koniecznie Pogoń Szczecin może sobie zamówić bilety dla swoich fanów a że kolegów ma się wielu to już nie jego wina
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
O awans przy takiej grze jak w ostatnich meczach bym się nie martwił. Tym bardziej, że takich "kwiatków" będzie więcej. Nie wiem czy taka Kotowica będzie chciała, tzn była przygotowana na awans. To samo z KLuczborkiem itd...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ja czytałem...ale obawiam się ze Nasza pozycja może ulegnaąć zmianie.odpadaja 2 ciekawe wyjazdy i oprocz torunia i kołobrzegu chyba nic ciekawego nie ma.
ja czytałem...ale obawiam się ze Nasza pozycja może ulegnaąć zmianie.odpadaja 2 ciekawe wyjazdy i oprocz torunia i kołobrzegu chyba nic ciekawego nie ma.
Do Polic ciekawy będzie bo wrócą czasy Wronek które wspominam jednak z sentymentem no i Zielona Góra,ostatni wyjazd gdzie będziemy świętować awans.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.