Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karczyński NIE będzie dyrektorem Pogoni - oficjalna informacja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 14:12

HOSE napisał:  
Powiedz mi kolego dlaczego "policjant" Karczyński ma walczyć z policją????Czy twoją ideologią jedynie słuszną jest robienie zadym???Twoją i tobie podobnym???Dlaczego jesteście z założenia bandytami a nie kibicami???Dlaczego nie mogę przyjść na mecz ze swoją 6 -letnią córką,bo kiedy byłem to musiałem ewakuować się po 15 minutach,bo dziecko rozpłakało się i bardzo przestraszyło krzyków "wypierdalaj" itp...odnoszących się do zawodników drużyny przeciwnej.I to za każdym razem!!!!Dlaczego,pomimo mojej znajomości z kilkoma zawodnikami nie mogę zabrać żony na mecz,bo atmosfera "jedynie słuszna" w twojej ideologii to przemoc i bycie silnym-ale tylko w grupie.Ja wiem-masz mleko pod nosem i gówno wiesz o piłce i kibicowaniu!!!! I wcale KLUB ciebie nie interesuje.Niestety duuużo nam brakuje do tego abyśmy stali się kibicami świadomymi i na tyle inteligentnymi aby stadion był spokojny i zapełniony po brzegi.Jak nie polityka i negatywne komentarze na wszystko i wszystkich,to bandytyzm i rozróby.Pytam więc ciebie-po co nam wogóle policja na stadionie?????

Po 1. Współczuje żonie że wybrała sobie na partnera życiowego taką niedorajde, obsrańca tudzież typową ofiare losu.Pewnie boisz sie własnego cienia a po zmroku nie wychodzisz z domu?
Po 2. Mnóstwo ludzi przychodzi na mecze ze swoimi pociechami , nawet młodszymi niż 6 lat i NIGDY nie słyszałem aby któremuś dziecku stała sie krzywda , chyba ze ze strony zakompleksionych policjantów(vide Słupsk i morderstwo Przemka Czai)
Po 3. Moją jedyną ideologią jest wolność. Nie życze sobie aby jakiś milicjant wzorując sie na Błędowskim czy innym zomowcu , przydupasie z ITI wprowadził cenzure na Twardowskiego i rozdawał zakazy na prawo i lewo gdy ktoś np. opuści swoje miejsce podczas trwania meczu.
Po 4.Jeśli tak dobrze znasz wszystkich zawodników , to dziwie się jeszcze że nie zwróciłeś im uwagi na to jak "wulgarnie" odzywaja się na boisku. Ich zachowanie tobie nie przeszkadza?(tutaj odsyłam do pisma która przekazał Miklasowi "Staruch") Nie boisz się że córka przejmie od nich złe wzorce i zacznie podobnie jak oni w nadmiernych ilościach pić alkohol , szlajać sie po baletach?
Po 5. Na stadionie od lat jest spokojnie , jeśli twierdzisz inaczej to poprostu dawno cie tu nie było.
Po 6. Masz racje , policja nie jest potrzebna na trybunach! Odkąd jej tu nie ma , nie ma kto prowokować a co sie z tym wiąże , nie ma awantur!
Po 7. Jeśli coś ci nie pasuje to won do Karczyńskiego na futsal , nikt nie będzie płakał za takim bezpłciowym gamoniem jak ty.
Widze jednak że znasz się "na kibicowaniu" , tym jedynym "słusznym". Umaluj więc gębe , wez kapelusz , trąbke i szoruj na siatkówke. Im mniej społeczniaków na stadionie im. Floriana Krygiera tym lepiej!

Pogoń to My!

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 15:11

HOSE napisał:  
Powiedz mi kolego dlaczego "policjant" Karczyński ma walczyć z policją????Czy twoją ideologią jedynie słuszną jest robienie zadym???Twoją i tobie podobnym???Dlaczego jesteście z założenia bandytami a nie kibicami???Dlaczego nie mogę przyjść na mecz ze swoją 6 -letnią córką,bo kiedy byłem to musiałem ewakuować się po 15 minutach,bo dziecko rozpłakało się i bardzo przestraszyło krzyków "wypierdalaj" itp...odnoszących się do zawodników drużyny przeciwnej.I to za każdym razem!!!!Dlaczego,pomimo mojej znajomości z kilkoma zawodnikami nie mogę zabrać żony na mecz,bo atmosfera "jedynie słuszna" w twojej ideologii to przemoc i bycie silnym-ale tylko w grupie.Ja wiem-masz mleko pod nosem i gówno wiesz o piłce i kibicowaniu!!!! I wcale KLUB ciebie nie interesuje.Niestety duuużo nam brakuje do tego abyśmy stali się kibicami świadomymi i na tyle inteligentnymi aby stadion był spokojny i zapełniony po brzegi.Jak nie polityka i negatywne komentarze na wszystko i wszystkich,to bandytyzm i rozróby.Pytam więc ciebie-po co nam wogóle policja na stadionie?????

Chcesz wymienić cała publike na Pogoni, a może z pomocą Karczyńskiego dać zakaz każdemu go uzywa wulgaryzmu na stadionie? Tak, tak od nowej ustawy można przybić dwuletni zakaz za wulgaryzmy hehe.

Z daleka nie będzie widać.
....
Kibic
Na forum od 5867 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 15:49
PS. - już też nie przesadzaj, bo kto chce, niech sobie wpierdala na krytej słonecznik - wbrew pozorom tam też są wierni kibice. :D

Ale takie pierdolenie kilka postów wyżej to czysta prowokacja. Jak kibice krzyczeli "wypierdalaj" to dziecko płakało i było przestraszone, a jak było równie głośne pierdolnięcie np. "Pogoń! Szczecin!" to już nie płakało? Ciekawe :]

Nieważne, jebać prowokatorów, dziś wszyscy na mecz!

grzes1948
Kibic
Na forum od 6042 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 20:39

HOSE napisał:  

Dlaczego ma walczyc z policja? Widac ,ze nie miales nigdy do czynienia z impotencją intelektualną prewencji. Nie robię zadym. Mam dobrą pracę , fajnie zarabiam, stac mnie na mieszkanie, nie wykazuję przejawów patologi. Jestem natomiast czlowiekiem myślącym i w sytuacji kiedy niespełniony idiota odpowiada mojej żonie na pytanie proszę Pana imię i nazwisko a on "Czesław Niemen Ty Szmato" , kiedy widzę jak się traktuję wielkiego terrorystę który pije piwo w parku, naduzywa sily wobec obywateli, czy machą pała szybciej niż pracują jego obwody w mozgu to sobie myślę ,że nie mam ochoty płacic podatkow na idiotow ktorzy nie maja pomyslu na życie i idą do policji bo tutaj emerytura jest po 15 latach. Kiedys jak skladalem skarge na policje za pobicie ( moja zona miala zarzut proby odbicia zatrzymanego...) to uslyszalem od Pani komisarz ,ze muszę zrozumiec ,ze od 10 lat jedynym kryterium do przyjecia do policji jest posiadanie rąk i nóg...

Najgorsze jest to ,ze jak ktos mnie zaczepi na ulicy to moge przynajmniej sie zmierzyc i obronic a policja moze Ciebie zgnoić, pobić i nie jestes sie w stanie bronic, bo przy rozpatrywaniu skargi majac obdukcje w reku powiedzą ,ze nie jestes pobity bo nie masz obrazen wewnetrznych.

Dlatego mialby walczyc z "policja" i nie wypowiadaj sie skoro zycia nie znasz...

goral1982
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 22:24
(...) Drugim jest "transfer" prezesa Macieja Karczyńskiego do "dużej" Pogoni. Od 15 października Karczyński będzie dyrektorem i rzecznikiem klubu. Rezygnuje z pracy w policji, a w Pogoni 04 może być ewentualnie prezesem honorowym.

Zrodlo:gazeta.pl

V...
Kibic
Na forum od 8528 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 22:29

HOSE napisał:  

Ciekawe skad ta Twoja 6 letnia corka zna takie slowa i zle jej sie kojarza? Moje w domu tak sie drzesz do zony?

MKS
energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 22:48
Sprawa jest poważna - myślę, że 99% kibiców nie chce Karczyńskiego w klubie. Siedzę od 30 lat na niskiej trybunie i pierwszy raz od czasów komuny słyszałem, jak praktycznie cały sektor przyłączył się do piosenki wielbiącej stróżów prawa.

Dzisiaj od osoby zatrudnionej w klubie dowiedziałem się, że Karczyński dostał już angaż - mam nadzieję, że albo to nieprawda, albo prezesi przypomną sobie dzięki komu tak naprawdę są tymi prezesami i sprawę szybciutko odkręcą.

Ostatnio edytowany przez: energ, 10 października 2009, 10:02 [1 raz(y)]

BTR
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 22:51

HOSE napisał:  
-po co nam wogóle policja na stadionie?????

To jest dobre pytanie.

Pojechał byś czasem na wyjazd, i zobaczył jak podwładni takich jak k. się zachowują wobec spokojnych obywateli. Zobaczył byś kto tu łamie prawo... ten któremu za jego respektowanie PŁACĄ. Ten kto składa PRZYSIĘGĘ, ten kto na mundurze ma ORŁA. A kto jest jego przełożonym? Ludzie pokroju k.

Przepraszam, ale ja kwestionuję kwalifikacje takich osób. Ktoś kto nie potrafi ogarnąć grupy ludzi którym za robotę płaci, NIE NADAJE się do utrzymania porządku na stadionie. Brak tu odpowiednich kompetencji. Precz z karczyńskim - dajcie profesjonalistę :P :P :P

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 23:21

goral1982 napisał:  
(...) Drugim jest "transfer" prezesa Macieja Karczyńskiego do "dużej" Pogoni. Od 15 października Karczyński będzie dyrektorem i rzecznikiem klubu. Rezygnuje z pracy w policji, a w Pogoni 04 może być ewentualnie prezesem honorowym.

To jest kurwa skandal!
Smolny i Kałużny splamili dobre imie Pogoni zatrudniając wsiarza na stanowisko dyrektora!
Nie dla gastronomików i milicjanta Karczyńskiego!

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7726 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 23:34
Hose jak Ci nie pasują bluzgi to zmień dyscypline sportu lub pozostań przed monitorem... taki chłop a taki głupi gdybyś niezauważył piłka nozna jest sportem dla mas i mentalność kibica jest twarda ( w przeciwieństwie do ciebie ) ... O kibicowaniu nic nie mów lepiej a szczególnie nie pisz ze jesteś kibicem bo kibic fajko złamana jest z druzyna zawsze w 1 i 4 lidze ... Ty jesteś jedynie publiką która przyjdzie raz od wielkiego dzwonu. Także statysto albo pogodzisz się z faktem ze atmosera na stadionie jest i bedzie taka , albo goń na wyścigi konne czy hokej na trawie . Nie będe odsyłał Ciebie do Angli na której pewnie sie opierasz ( a gówno wiesz o niej ) bo tam na stadionie doping ( o ile jest ) to głównie bluzgi i tak masz wszędzie ... pozdro laluś

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7516 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 23:45
A mi jest zwyczajnie przykro, że "wynagrodzeniem" dla nas, kibiców za budowanie od zera Pogoni jest zatrudnienie kundla w klubie. Czemu w tym mieście nie może nic wyjść w 100% dobrze, tylko zawsze decyzją ludzi zupełnie niekompetentnych i pozbawionych wyobraźni, musi się coś spierdolić? Teraz mi osobiście pozostaje tylko wierzyć, że prezesiki pójdą po rozum do głowy i nie zatrudnią pasożyta bo w przeciwnym razie może być bez kitu niewesoło pod względem atmosfery na trybunach i nie tylko...

A pierdolenie Karczyńskiego, że zrezygnuje z funkcji psa jak wpasuje swoją policyjną dupę w fotel dyrektora jest dla mnie co najmniej niedorzeczne...Już ktoś wcześniej napisał, że pies to nie tylko zawód, ale także "charakter".

Mam nadzieję, że za parę dni będzie to tylko nieprzyjemne wspomnienie, a nie rzeczywistość.

Rch.
Kibic
Na forum od 6778 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 07/10/2009 23:59
łapy precz od Pogoni!!!
Dziś kontrola ludzi na stadionach, jutro na ulicach. Precz z komuną!
Precz z Karczyńskim!!!

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7301 dni

*

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 00:59

goral1982 napisał:  

Ja pierdole! Zatrudnili to scierwo?!?! SKANDAL!! Myslalem ze to tylko plota, bardziej ``wyciek kontrolowany`` a jednak olali kibicow,sami tego chcieli...

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 01:11

Randall McMurphy napisał:  

goral1982 napisał:  

Ja pierdole! Zatrudnili to scierwo?!?! SKANDAL!! Myslalem ze to tylko plota, bardziej ``wyciek kontrolowany`` a jednak olali kibicow,sami tego chcieli...

Na Koszerna to nie ma co akurat patrzeć, zobaczymy czy klub poda oficjalnie.

energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 07:35
Oficerowie odchodzą z Policji

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6035 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 08:40

Cytat:  
Decyzja kto obejmie tę funkcje nowego dyrektora i rzecznika prasowego Pogoni Szczecin SA zostanie ogłoszona w poniedziałek.

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
miau !
Kibic
Na forum od 6333 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 08:53
Może warto w związku z tym, żeby przedstawiciele "Portowców" spotkali się z Prezesem nowego udziałowca, czyli EPY i nakreślili sprawę skutków ewentualnego zatrudnienia Karczyńskiego - brak flag, dopingu, opraw itd. Jeśli EPA traktuje odkupienie udziałów jako biznes to będzie to dla nich kiepski interes - vide końcówka Ptaka w Pogoni.

PS
MKS 78
Kibic
Na forum od 7435 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 09:57
miejsce psa jest w budzie niech wypierdala> Jak to powiedzial przedmowca pies to charakter nie zawod nikt nie zaufa takiemu frajerowi ktory wiecznie broni kolegow po palce jak obchodza sie z kibicami w szczegolnosci na wyjazdach.

jezeli klub szuka rzecznika to bieze sie profesjonaliste od PR a nie agenta policji na etat. Nie wyobrazam sobie jak kibice maja wspolpracowac z tak osoba, a bez tego to ciagle bedzie wypowiadal sie jak rzecznik L o konflikcie. Nie zatrudnia sie osob kontrowersyjnych na takich stanowiskach -tak sadze ja

Fanatycy ze stolicy
k u b i
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 11:35
TO MY STANOWIMY SIŁĘ TEGO KLUBU. BEZ NAS BY NIE ISTNIAŁ. TO DZIĘKI NAM JEST WSPANIAŁA ATMOSFERA. TO MY SPRAWIAMY , ŻE NA STADION WRACAJĄ CZASY GDY MECZ BYŁ ŚWIĘTEM I ŚWIĘTOWAŁA CAŁA RODZINA. TO CO PROPONUJE SIĘ NAM TERAZ (MAM NA MYŚLI ETAT DLA PANA KARCZYŃSKIEGO ) TO ISTNA POTWARZ. NIE INACZEJ JAK PO PROSTU PLUJE SIĘ NAM W TWARZ I MÓWI ,ŻE DESZCZ PADA. KTOŚ POWIE ,ŻE NIE NALEŻY GENERALIZOWAĆ ALE PIES PSEM POZOSTANIE, MA TO NA SERCU WYRYTE. A TO PSY WŁAŚNIE TWORZYŁY ZAGROŻENIE NA STADIONIE. I KIEDY JUŻ SIĘ ICH POZBYLIŚMY NASZE WŁADZE CHCĄ BY POWRÓCIŁY JAK BUMERANG. TEN JEST PIERWSZYM CO JAK SZCZUR NA ZWIADY PRZYSZEDŁ. OSOBIŚCIE ZA GROSZ NIE UWIERZĘ W JEGO "CZYSTE INTENCJE". JEŚLI CHCĄ SPECJALISTE OD SPRAW BEZPIECZEŃSTWA TO NA PEWNO NIE MILICJANTA

N I E - D L A - P S Ó W - A N I - T E R A Z - A N I - N I G D Y

WIERNI NA ZAWSZE
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8705 dni

Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 11:38
kubi prosba mała, pisz normalnie, wylacz caps lock

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005