a kysz! jak mogłeś wspomnieć nazwisko tego uzurpatora. działał na mnie tak samo jak niejaki werner...teraz ja moge zostać objechany że wspomniałem to nazwisko
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
A co do Kandydatki 22 to ma ciekawe nazwisko jak na Miss Pogoni^^:
Nic się nie dzieje przypadkowo.
a co do poziomu...to tylko po takich moich wypowiedziach zaczynasz logicznie pisać.widocznie zasada ,,jak nie pierdolniesz to nie zrozumie" jest tu wiecznie żywa...a do ludzi z lo 9 -wasz poziom to żenada i szybciej nadawili byście sie do samochodówki,budowlanki albo 21 na niemierzynskiej ktorej juz na cale szczescie nie ma...fabryka debili na dzien dzisiejszy chyba zaczelo byc lo9...kasować posty tych kretynów bo mam już dosyć...
Strony co prawda nie znałem do tej pory, ale zawsze to już coś... A i taki rozgłos akcji może wróżyć większą ilość kandydatek w przyszłych latach (jeśli nie przystanie się tylko na tych jednych wyborach?).
Moim zdaniem wyzywanie się od kretynów to nie jest właściwy poziom.[/cytat]
Twoje wypowiedzi same proszą się o stosowanie takiego poziomu..a podpisy pod wypowiedziami typu Bosman Pogoń Legia King też wskazują poziom...hehe.koniec dyskusji bo nie o tym mamy tu debatować...pierwsza moja odpowiedź do ciebie miala na celu uświadominie że MiSS Pogoni ma być związana z Pogonią bo w idąc twoim tokiem myślenia i koleżanek z lo9( poziomem nie odbiegających od dziewczynek z sp) to kibicka Lecha czy Wisly moglaby też startować w Naszych wyborach...czy teraz jasno i przejrzyście napisane?
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Moim zdaniem wyzywanie się od kretynów to nie jest właściwy poziom.
Twoje wypowiedzi same proszą się o stosowanie takiego poziomu..a podpisy pod wypowiedziami typu Bosman Pogoń Legia King też wskazują poziom...hehe.koniec dyskusji bo nie o tym mamy tu debatować...pierwsza moja odpowiedź do ciebie miala na celu uświadominie że MiSS Pogoni ma być związana z Pogonią bo w idąc twoim tokiem myślenia i koleżanek z lo9( poziomem nie odbiegających od dziewczynek z sp) to kibicka Lecha czy Wisly moglaby też startować w Naszych wyborach...czy teraz jasno i przejrzyście napisane?[/cytat]
Dobra to wybierzcie jakąś "brzydulę" co jest największą fanką Pogoni, bo o to ci chodzi. Pewnie byś chciał żebym w opisie miał Lech Arka Cracovia
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 26 lutego 2009, 11:27 [1 raz(y)]
Twoje wypowiedzi same proszą się o stosowanie takiego poziomu..a podpisy pod wypowiedziami typu Bosman Pogoń Legia King też wskazują poziom...hehe.koniec dyskusji bo nie o tym mamy tu debatować...pierwsza moja odpowiedź do ciebie miala na celu uświadominie że MiSS Pogoni ma być związana z Pogonią bo w idąc twoim tokiem myślenia i koleżanek z lo9( poziomem nie odbiegających od dziewczynek z sp) to kibicka Lecha czy Wisly moglaby też startować w Naszych wyborach...czy teraz jasno i przejrzyście napisane?
Dobra to wybierzcie jakąś "brzydulę" co jest największą fanką Pogoni, bo o to ci chodzi. Pewnie byś chciał żebym w opisie miał Lech Arka Cracovia [/cytat]
nie chciałem się wypowiadać w temacie ale zalewa mnie krew już... Twoja super turbo kandydatka z tego co wiem to koszykarka ,bynajmniej grała kiedyś ,jest stałą bywalczynią Szczecińskich dyskotek ,na temat Pogoni wie tyle co ja na temat wpływu zaćmień słońca na dorożkarstwo w Abisynii ,nie wiem jak inni ,ale ja nie chciałbym aby Miss została 'gówniara' która poczuje się mega gwiazdą i Panią świata , teksty typu 'powiedz chłopakom z MW ,żeby głosowali na mnie bo ich głos liczy się x10' świadczy tylko o poziomie jej inteliigencjii ,nie chciałem tego pisać ,ale z każdym twoim następnym postem coraz bardziej się wkurwiałem... Miss Pogoni powinna zostać kobieta ,za którą nie będziemy się wstydzić ,to ma być wkońcu nasza 'reprezentantka' ! , a nie dyskotekówa którą interesuje tylko i wyłącznie to co ma ubrać w piątek do Ellite.
Dobra to wybierzcie jakąś "brzydulę" co jest największą fanką Pogoni, bo o to ci chodzi. Pewnie byś chciał żebym w opisie miał Lech Arka Cracovia
nie chciałem się wypowiadać w temacie ale zalewa mnie krew już... Twoja super turbo kandydatka z tego co wiem to koszykarka ,bynajmniej grała kiedyś ,jest stałą bywalczynią Szczecińskich dyskotek ,na temat Pogoni wie tyle co ja na temat wpływu zaćmień słońca na dorożkarstwo w Abisynii ,nie wiem jak inni ,ale ja nie chciałbym aby Miss została 'gówniara' która poczuje się mega gwiazdą i Panią świata , teksty typu 'powiedz chłopakom z MW ,żeby głosowali na mnie bo ich głos liczy się x10' świadczy tylko o poziomie jej inteliigencjii ,nie chciałem tego pisać ,ale z każdym twoim następnym postem coraz bardziej się wkurwiałem... Miss Pogoni powinna zostać kobieta ,za którą nie będziemy się wstydzić ,to ma być wkońcu nasza 'reprezentantka' ! , a nie dyskotekówa którą interesuje tylko i wyłącznie to co ma ubrać w piątek do Ellite.
bez odbioru[/cytat]
w szczegolnosci to zdanie odzwierciedla idee tego konkursu...
"Miss Pogoni powinna zostać kobieta ,za którą nie będziemy się wstydzić ,to ma być wkońcu nasza 'reprezentantka' ! , a nie dyskotekówa którą interesuje tylko i wyłącznie to co ma ubrać w piątek do Ellite. "!!!!
i wszystko jasne...!!dobrze powiedziane, podpisuje sie pod kolegą w 100%....
Odp: Miss Pogoni - 26/02/2009 14:17
ciebie janek nie powinno się dopuszczać do komputera ty proubecki miłosniku zsrr
wiemy ze najchętniej do konkursu zglosilbyś jadwige senyszyn bo odpowiada ci zarówno wizualnie jak i ze względu na jej poglądy polityczne , ale mimo wszystko , to jest miss Pogoni tumanie! Więc jak sama nazwa mówi , kandydatka musi byc choć troche związana z klubem.
Ostatnio edytowany przez: eM, 26 lutego 2009, 16:56 [3 raz(y)]
Dobra to wybierzcie jakąś "brzydulę" co jest największą fanką Pogoni, bo o to ci chodzi.
Nie, no tego jeszcze brakuje, żebyśmy na Miss Pogoni wybierali fankę Pogoni. Jak tak można? Koniec świata. A tak na marginesie Panie Janek - mówiąc o tej "brzyduli" to jakąś konkretną kandydatkę masz na myśli czy to tylko tak instynktownie przez zgryźliwość napisałeś? No bo przecież internet jest anonimowy i każdemu można bezkarnie dojebać, co nie?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
ciebie janek nie powinno się dopuszczać do komputera ty proubecki miłosniku zsrr
wiemy ze najchętniej do konkursu zglosilbyś jadwige senyszyn bo odpowiada ci zarówno wizualnie jak i ze względu na jej poglądy polityczne , ale mimo wszystko , to jest miss Pogonii tumanie! Więc jak sama nazwa mówi , kandydatka musi byc choć troche związana z klubem.
Dobra to wybierzcie jakąś "brzydulę" co jest największą fanką Pogoni, bo o to ci chodzi. Pewnie byś chciał żebym w opisie miał Lech Arka Cracovia [/cytat]
...debilu ty...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
...debilu ty...
i znowu post na poziomie! jak wszystkie zresztą [/cytat]
wyjebać z forum te pokemoństwo co to się kurwa na specjalną okazje zalogowało
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
[a do ludzi z lo 9 -wasz poziom to żenada i szybciej nadawili byście sie do samochodówki,budowlanki albo 21 na niemierzynskiej ktorej juz na cale szczescie nie ma...fabryka debili na dzien dzisiejszy chyba zaczelo byc lo9...kasować posty tych kretynów bo mam już dosyć...
Budowlanka nie jest fabryką debili, po 2 nie ma tu miejsca na takie pokemony z lo9 to odnosnie tych nowych forumowiczow
a co do konkursu miss jak sama nazwa mowi miss Pogoni nie kurwa Szcecina fotki.pl czy nk wic jasne ze musi byc chociaz troche ogarnięta
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.