Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 10/11/2008 09:10
Kurde ale wyjazd, przygoda przednia. Wiecej raczej nie można pisać bo to tylko na rozmowe przy browarku od siebie dodam ze w niedziele o 15 w Dąbiu wysiadłem.
Ps. Jak by ktoś znalazł przypadkiem czarną kurtke Diwersa z dwiema paczkami L&M niebieskich bardzo bym prosił o kontakt, oczywscie kurteczka moze byc bez papierosów nie bede miał żalu chodzi tylko o kurtke.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 10/11/2008 23:42
ej a ja mam pytanko po na innych stronach pisza już po raz kolejny że Pogoń wspierała Flota i Falubaz Z.G wie ktoś coś o tym?;> ibez napinki jak cos to na privie.. dzięki z góry
Odp: PS ON TOUR : Wszyscy do Sosnowca !! - 11/11/2008 11:10
Nh chodzi o to ze idealny materiał dowodowy jest. Przeciez dowódca tego oddziału napewno wie który cymbał tam stał z tym gazem więc bez problemu można go zidentyfikować, ale media wolą pisać o chuliganach niż o policyjnych prowokacjach.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757594609 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.