Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Arka - Pogoń 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
piastow
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6799 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 20:12
a i tak pozatym to walic malysza i kubice bo i tak nic i nikt nie zastapi nam kopanej...

eJay
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 20:15
Brazylijski trunek coraz bliżej! :D :D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
G.
*zablokowany
Na forum od 6835 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 20:16
Nie pojechałem na ten mecz ze względów zdrowotnych , a bilet zakupiony... Myśle ,że nie straciłem za wiele , szkoda bo serce aż boli gdy mecz za meczem jest porażka... Ehh ale nic nie zrobimy , pozostaje czekać na oblot Ptaków. Kończ to pośmiewisko Antonio!

PS. Wiadomo coś więcej na temat śmierci Widzewiaka?!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Tropiciel
Kibic
Na forum od 7188 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 20:35

piastow napisał:  
tropiciel a co powiesz na ta akcje z waszej strony?tych kilku niewypałow co wybieglo?przeciez to nie mialo prawa powodzenia ta akcja,pokazowka..ogolnie z naszej strony smiesznie bardziej to wygladalo..jeszcze pozniej sami miedzy soba sie naparzaliscie w tym sektorze:) no doping z naszej strony przyznam ze bez szału

kilka osób miało większą ochotę wymienić się z Wami szalikami/wasze bluzgi/alkohol/wszystko po trochu i po prostu nie wytrzymali, najwazniejsza dla nas jest Arka, jak wiecie tez mamy nie wesolo (na razie w innym kontekscie niż wy chociaz nie wiadomo jak to bedzie i z wami bo ptaka juz nie ma prawie rok w Polsce, może czegoś sie boi ze nie wraca), dodatkowe kary dla klubu w tej chwili sa niepotrzebne, i z gory bylo zakazane cokolwiek innego - a te przepychanki w tym sektorze to byla tylko wymiania zdan, lepiej o tym zapomniec

czesc

edit:
jeszcze takie male spostrzeżenia - patrząc na to z boku to prawdziwą Pogoń macie chyba w 5 lidze? tej bez ptaka, ta jego jest z piotrcova i powoli wychodzi wam to czkawką, jak najmniej takich właścicieli ktorzy traktują klub jak maskotk,e i robia z nim co chca

do teraz wspominam Wasze wyjazdy jak lecieliscie z ligi co klub mial zniknąć z mapy Polski a Wy nadal jezdziliscie chyba wiele meczy w 6 osob jak ZXabrze przed spadkiem - szacunek dla tych osób

ARKA GDYNIA - DUMA POMORZA - ŚLEDZIE
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8172 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 21:16
[cytat=Inspektor G.]Nie pojechałem na ten mecz ze względów zdrowotnych , a bilet zakupiony... MYSLE ZE NIE STRACIŁEM ZA WIELE, szkoda bo serce aż boli gdy mecz za meczem jest porażka... Ehh ale nic nie zrobimy , pozostaje czekać na oblot Ptaków. Kończ to pośmiewisko Antonio!

Jezli tylko po to jezdzisz na wyjazdy zeby ogladac 90 minut meczu to gratuluje pomysłu

Surowi rodzice
spagetti
Kibic
Na forum od 7943 dni

*

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 22:19

piastow napisał:  
a i tak pozatym to walic malysza i kubice bo i tak nic i nikt nie zastapi nam kopanej...

Czemu obrazasz rodakow?

,,Vi är överallt,,- POGON
krzynu1
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 22:31
witam. ja wlasnie z gdyni wrocilem, wiekszosc chlopakow jest jeszcze w drodze do szczecina. ja wysiadlem wzcesniej, jestem z koszalina. wyjazd zaliczony, ogolnie ok. do nastepnego razu. JESTEŚMY ZAWSZE TAM!! GDZIE NASZA POGON GRA!!! pozdro

krzynu1
piastow
Kibic
Na forum od 6799 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 22:37

Cytat:  
Czemu obrazasz rodakow?

nie obrazam,ale smieszy mnie troche trabkarski i zmotoryzowany odłam kibica:)

ja wrocilem juz dawno,poniewaz pomeszkuje sobie w gdansku..
z przyczajuwy sam wracalem,gdzie dookola mnie mostwo arkowcow;)
no ale czego sie nie robi...:)
pozdrawiam

Zieny
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 22:46
Mecz nie był porywajacy Majdan nie raz naprawde niezle bronił, doping Arki na poczatku niezły potem słabiej ale nie najgorzej

Ostatnio edytowany przez: Zieny, 17 marca 2007, 22:52 [1 raz(y)]

Łobez zawsze z Pogonią
G.
*zablokowany
Na forum od 6835 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 23:01

RUBIN napisał:  
[cytat=Inspektor G.]Nie pojechałem na ten mecz ze względów zdrowotnych , a bilet zakupiony... MYSLE ZE NIE STRACIŁEM ZA WIELE, szkoda bo serce aż boli gdy mecz za meczem jest porażka... Ehh ale nic nie zrobimy , pozostaje czekać na oblot Ptaków. Kończ to pośmiewisko Antonio!

Jezli tylko po to jezdzisz na wyjazdy zeby ogladac 90 minut meczu to gratuluje pomysłu

Proszę bez głupich komentarzy , przejechałem juz sporo kilometrów za Pogonią i nie życze Sobie takich gadek. Pozdrawiam.

PS. " NIe straciłem wiele było w kontekście samego meczu , a nie "poza sporotwych" atrakcji .

sb
Kibic
Na forum od 7190 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 23:23
Nie obrażaj tych, którzy głównie jeżdżą na 90 minut meczu i kibicowania.

Bieniu
Kibic
Na forum od 7563 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 23:33
Dobry mecz majdana tylko swiadczy jak do takich meczy podchodza polacy a jak braziliana - zero zaangazowania i szacunku dla kibicow...tylko napelnic portfel i wrocic do domu ;]

Rch.
Kibic
Na forum od 6833 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 17/03/2007 23:34
Smiechowy wyjazd.:D

Majdan chyba złapał dobrą formę.

Trudno porażka. Nie ma co tu myśleć. Szanse na utrzymanie kiepskie. Ale bedziemy zawsze tam gdzie Nasza Pogoń gra... bo Pogoń to MY.

:]

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 00:31
Jak to ktoś napisał, było śmiesznie :D

Szczecińska albo żadna!
boskiantonio
Kibic
Na forum od 7005 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 00:37

SISMIC napisał:  
Jak to ktoś napisał, było śmiesznie :D

potwierdzam!

PKU !
Kibic
Na forum od 7468 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 01:17
ogolnie chujowo, mogło by byc lepiej, dobrze ze chociaz w pociągu nie bylo nudno hahah;) spadamy do II Ligi, Ptak konczy tu dzialanośc i zostaje nam Pogoń Nowa,a na taki mecz jak ten do Gdynii pojedziamy za X lat... ale jeszcze na dobre to wyjdzie:P pozdro

PKU !
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7781 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 01:40
Mecz bez histori ... Wyjazd smiechowy głownie z powodu % ...
Jest okej alealele... :D pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Ga(L)a
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 02:20
Mecz to totalne dno szkoda było oglądac taką kaszane. Sam wyjzd udany oprócz pewnego incydentu w pociągu o którym nie bede pisał.

Legia & Pogoń

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun!!
Legia & Pogoń
Rosa
Kibic
Na forum od 7492 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 09:57
mecz żenada, nasz doping bez rewelacji , ogólnie fajnie było pozdro :)

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
G.
*zablokowany
Na forum od 6835 dni

Odp: Arka - Pogoń 2:0 - 18/03/2007 10:47
Wie ktoś co działo się w Grodzisku Wielkopolskim?!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005