Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Puchar Ekstraklasy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BNY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7624 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 19:15
a mi zainponowal Elton. gral ciagnol ciagle do przodu i naprawde sie chlopak staral oby tak dalej.

Michal33
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 19:24

benny napisał:  
a mi zainponowal Elton. gral ciagnol ciagle do przodu i naprawde sie chlopak staral oby tak dalej.

nom!..

Michal33
Kibic
Na forum od 7019 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 19:25

lukassen napisał:  
Hernacki był taki słaby, że to jest KONIEC.

o cholera! nie mozliwe :P

avelyn
Kibic
Na forum od 8277 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 21:41

benny napisał:  

taaaaaaaaa jego przebudzenie numer 153......zreszta te bramki byly z dupy, a nie wynikaly z jakiejs dobrej gry

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Rosa
Kibic
Na forum od 7492 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 21:43
najpierw wszyscy chcecie wychowanków a potem na nich najeżdzacie ? kurwa opanujcie się dajcie mu kilka meczy a nie oceniacie go po pierwszym występie kilka miesięcy temu on grał w 4 lidze a teraz ogrywa się na 1szo ligowym pozomie dajmy mu czas
i do tego wczoraj zagrał na prawej obronie chociaż całe życie grał na pozycji stopera

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 21:45

avelyn napisał:  

benny napisał:  

taaaaaaaaa jego przebudzenie numer 153......zreszta te bramki byly z dupy, a nie wynikaly z jakiejs dobrej gry

Najpierw połowa płacze gdy Elton nic nie strzela, a teraz jak trafił 2 razy to na siłę szukacie usprawiedliwienia, że i tak jest słaby Czerwona kartka

Szczecińska albo żadna!
matis
Kibic
Na forum od 7646 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 25/02/2007 23:18
Panowie wyluzujcie troche. We mnie ten mecz wlał troche optymizmu.

Hernacki zagrał słabo ok ale to 1 jego mecz z bądź co bądź silnym przeciwnikiem na tej pozycji. Później będzie grał Celeban i on bedzie napewno dobrze grał.

Lewa obrona. Ten Felipe podobno jest niezły teraz na pozycji lewego obroncy grał lewy pomocnik!

Środek obrony no cóż nie mieli chłopaki dnia :P. Może Ci dwaj wysocy stoperzy są naprawde ok i bedą dobrze grali.

Campos grał wg mnie tez słabo ale o ile dobrze pamietam to on jest bardzo młody i jeszcze ma przed sobą sporo czasu co za tym idzie musimy mieć lepszych w kadrze.

Elton nie wazne który raz sie odblokowuje. Jak dla mnie ważne ze strzela i tego się trzymajmy. Jak bedzie strzelał to dobrze jak sie znowu zablokuje to moze go wyjebią :P.

JUVE I POGOŃ THE BEST TEAMS
Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
Na forum od 6839 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 20:49
Ej a jutro na mecz z Groclinem bilety będzie można kupic w kasie przy stadionie??

Zen
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 21:00
ja mam pytanie.czy cos mowili lub ktos wie czy jutro zagraja wszyscy Brazylijczycy nowi?ci co nie mogli grac z lechem?

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7397 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 21:09

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  
Ej a jutro na mecz z Groclinem bilety będzie można kupic w kasie przy stadionie??

Tak będzie można. Starczy dla wszystkich :D

Edit : Taka ciekawostka, karnetów sprzedano 285

Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 26 lutego 2007, 21:25 [1 raz(y)]

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 21:22

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

a kiedykolwiek nie dalo sie kupic w kasie przed meczem? pomysl troche, zanim zadasz niepotrzebne pytanie

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7348 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 21:22

Zen napisał:  
ja mam pytanie.czy cos mowili lub ktos wie czy jutro zagraja wszyscy Brazylijczycy nowi?ci co nie mogli grac z lechem?

Nie, nie zagrają ci co nie grali, nie dotarły jeszcze ich certyfikaty. Dotarł tylko certyfikat Felipe i on raczej zagra.

PS do końca życia !
avelyn
Kibic
Na forum od 8277 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 22:21

SISMIC napisał:  

Najpierw połowa płacze gdy Elton nic nie strzela, a teraz jak trafił 2 razy to na siłę szukacie usprawiedliwienia, że i tak jest słaby Czerwona kartka

bedzie strzelal reguralnie w rundzie wiosennej to wtedy moze o nim zmienie zdanie, nie podniecaj sie tak bardzo no chyba ze zapomniales juz jego "swietne" mecze..

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 23:13

SISMIC napisał:  

"Jedna jaskółka wiosny nie czyni". Zobaczymy jak będzie jutro i w sobotę :]

Dawid.!.!.!.!.!
Kibic
Na forum od 6839 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 23:15

Tony Montana napisał:  

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

a kiedykolwiek nie dalo sie kupic w kasie przed meczem? pomysl troche, zanim zadasz niepotrzebne pytanie

Przed meczem Pogoń - Lech w PE.Kasy były zamknięte ale stali jacyś faceci i sprzedawali bilety :)

Tony Montana
Kibic
Na forum od 7393 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 23:18

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

Tony Montana napisał:  

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

Przed meczem Pogoń - Lech w PE.Kasy były zamknięte ale stali jacyś faceci i sprzedawali bilety :)

czyli ci faceci byli w zastepstwie kas. proste :P

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
AS.
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 23:47

Krokus napisał:  

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

Chcesz powiedzieć że nasz wice Marek P ma problemy z liczeniem? Gdzieś czytałem że według niego poszło ponad 1000. Skąd ta rozbieżność?

POGOŃ SZCZECIN
P.
Do końca!
Na forum od 7933 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 26/02/2007 23:48

AS. napisał:  

Krokus napisał:  

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

Chcesz powiedzieć że nasz wice Marek P ma problemy z liczeniem? Gdzieś czytałem że według niego poszło ponad 1000. Skąd ta rozbieżność?

Moze jak zwykle Marek P. przyjebal troche hajsu do kieszeni i stad rozbieznosci ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
BJK
Kibic
Na forum od 8758 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 01:10
ktos sie jutro zjawia przy ul. Twardowskiego? tak z ciekawosci pytam:D

"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."

POGOŃ SZCZECIN

HWDP na zawsze HWDP
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8083 dni

**

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 09:36

AS. napisał:  

Krokus napisał:  

Dawid.!.!.!.!.! napisał:  

Jest coś takiego jak marketing, podano, że dobrze się sprzedają, aby wahający się ludzie zakupili.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005