Zamiast wypisywac na forum co kto ma zrobic z racami i kto co juz od kogo nie dostanie (WN) to trzeba bylo podejsc i powiedziec wprost osobom ktore odpalaly race co sadzicie.. mieliscie pelne pole do popisu a nei teraz stekacie na forum..
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 01:20
Jak tak sobie czytam te wasze wypowiedzi to zauważam, że im gorzej się u nas dzieje tym więcej jest podziałów wśród kibiców. Jednym przeszkadzają race, innym nie, jednym przeszkadzają ulotki, innym nie. Generalnie zdaję sobie sprawę, że każdy swoje zdanie ma i będzie go bronić, no ale chyba nie tędy droga żeby co chwilę wybuchały jakieś konflikty, szczególnie w obecnej sytuacji.
Co do rac to się nie wypowiadam, bo uważam, że obie strony mają swoje racje, ale natomiast na pewno idiotyzmem jest rzucanie ich w stronę zawodników lub strzelanie w boisko. Chcieliście dokopać zarządowi, to trzeba było sobie rzucać tam, gdzie nikogo nie było i nikt w pobliżu nie stał, kara za to i tak by była. A co do ulotek to tego jednak zupełnie nie rozumiem. Jak ktoś ma swoje zdanie na temat Majdana zgodne z treścią ulotki to niech sobie ma, ale po jakiego wała narzucać coś takiego innym? Sytuacja Pogoni jest teraz naszym wspólnym problemem, ale zdanie na temat zawodników można zachować dla siebie, a nie wyrażać w ten sposób co dziś, bo co to zmieni, oprócz tworzenia kolejnych podziałów?
Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 180 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.
to chyba daje do myslenia, prawda?
Dla mnie bez wzgledu na wszystko Majdan zawsze pozostanie PORTOWCEM. A cala ta akcja mnie zabolala. Tyle
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Majdan po tym meczu w PP co sedzia go przekrecil zarzakal sie na wszelkie swietosci ze Ediego nie faulowal, jak tylko przyszedl do Pogoni to zmienia poglad na ta sytuacje o 180 stopni i mow ze jednak mogl go faulowac.
Dla mnie bez wzgledu na wszystko Majdan zawsze pozostanie PORTOWCEM. A cala ta akcja mnie zabolala. Tyle
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 01:33
A ja mam pytanko czemu na żadnej ze stron niema pożadnych fotoleracji dajmy na to z 1 połowy z np. 10,13, a z drugiej połowy to z 11 i 12? tylko na niekotrych kibice Arki?
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 01:42
Co do Majdana każdy może mieć różne odczucia, pozytyne, negatywne... ja te odczucia mam mieszane, oczywiste wręcz jest ze koleś moze mienić się Portowcem, zasłużył się, a przedewszystkim zostawił tu naprawde sporo zdrowia... potem narobił wiochy, spalił się niektórymi wypowiedziami troche namieszał, ale jednak zdecydowanie wole żeby taki człowiek reprezentował barwy Pogoni niż ktoś pokroju Peskovica, czy innych grajków obecnie się tu znajdujących. Skandować jego nazwiska nie mam zamiaru bo straciłem w pewnym sensie do niego szacunek ale myślę że nie ma powodu by odrazu po nim jechać
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 03:34
1. Bardzo dobrze wykonany plan braku dopingu w pierwszej polowie.
2. Liczba Arki chyba odpowiadajaca naszej w ostanim wyjezdzie (max 300), milo ze wywiesili transparent z poparciem naszego protestu. Zadnych bluzg, z mojej perpektywy, w obie strony nie bylo. Calkiem niezle wyszla im "Argentina" w I polowie.
3. Doping nasz w drugiej polowie poczatkowo jebitny, pozniej slabnie (jak zwykle).
Jebanie Ptaka, tudziez innych Waszakow wychodzi tak sobie...
4. Przy racach konsternacja...w młynie spontanicznie "Pojebani". Akcja, jak rozumiem zaplanowana, ma wplyw na pogorszenie glosnosci mlynu.
5. Kwestia Majdana. Ulotek nie widzialem, stalem w 12. Zdziwilo mnie, ze Majdan nie byl "pozdrawiany" przez mlynowych. Nie wiem kto za tym stoi, ale moim zdaniem nie ma racji. W przekroju calego meczu to mnie boli najbardziej.
6. Kopaniny na bardzo ladnej murawie nie ogladalem, nawet w pierwszej polowie mialem ciekawsze zajecie .
1. Bardzo dobrze wykonany plan braku dopingu w pierwszej polowie.
2. Liczba Arki chyba odpowiadajaca naszej w ostanim wyjezdzie (max 300), milo ze wywiesili transparent z poparciem naszego protestu. Zadnych bluzg, z mojej perpektywy, w obie strony nie bylo. Calkiem niezle wyszla im "Argentina" w I polowie.
3. Doping nasz w drugiej polowie poczatkowo jebitny, pozniej slabnie (jak zwykle).
Jebanie Ptaka, tudziez innych Waszakow wychodzi tak sobie...
4. Przy racach konsternacja...w młynie spontanicznie "Pojebani". Akcja, jak rozumiem zaplanowana, ma wplyw na pogorszenie glosnosci mlynu.
5. Kwestia Majdana. Ulotek nie widzialem, stalem w 12. Zdziwilo mnie, ze Majdan nie byl "pozdrawiany" przez mlynowych. Nie wiem kto za tym stoi, ale moim zdaniem nie ma racji. W przekroju calego meczu to mnie boli najbardziej.
6. Kopaniny na bardzo ladnej murawie nie ogladalem, nawet w pierwszej polowie mialem ciekawsze zajecie .
A tak odnośnie punktu 6 to po ki ch... poszedłeś na ten mecz?
A czy ja napisalem ze popieram ta akcje?Po prostu chcialem nakreslic przyczyne tej akcji, zreszta to samo bylo na tej ulotce. Dla mnie Radek tez bedzie PORTOWCEM i zadna z tych ulotek mojego zdania na jego temat nie zmieni.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 10:20
Tak sobie myśle, że może to ta sama grupa co roznosiła właśnie te ulotki rzuciła race na "własne" pole karne? W końcu stał tam na bramce Radek... pojebani. Z resztą nie wiem, nie będę tego już komentował.
Protest wyszedł dość fajnie, myślałem że będzie o wiele gorzej Tylko ta czcioka na transparentach taka małoczytelna troszke...
A mecz... mecz taki jakiś słaby, mało strzałów na bramke, czasami tylko dobre przebłyski wśród naszych. No i chyba najgorsze- znowu 0:0
Chuj w dupę tym lapsom co roznosili te ulotki, przez te akcje było kilka spięć na sektorach.
a powiedziales to im w twarz ?
Jednemu owszem, ale jego koleżka był rozsądniejszy i uspokoił sytuację. I nie chodziło mi o żadne ulotki ale o to, że się przyjebali do kolesia bo miał koszulkę z nazwiskiem Majdana.
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Race zakupione przez własne środki pewnych osób lądują na murawie aby decydenci zrozumieli że czas ich się skończył. czym szybciej pójdą w ch.. ze Szczecina tym szybciej bedzie tu normalnie.
Normalnie bedzie, jak te pewne osoby zakupia z wlasnych srodkow jeszcze wiecej rac i odpala je w swoich dupach.
Zamiast wypisywac na forum co kto ma zrobic z racami i kto co juz od kogo nie dostanie (WN) to trzeba bylo podejsc i powiedziec wprost osobom ktore odpalaly race co sadzicie.. mieliscie pelne pole do popisu a nei teraz stekacie na forum..
Kto mial podejsc ten podeszedl. I wyjebal typowi ktory rzucil race mega petarde. I tyle w temacie ze trzeba bylo cos zrobic.
Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 11:51
Rozmawialem z Majdanem na temat calej sytuacji i wiem bylo mu bardzo przykro. jak zobaczylem na te ulotki to pomyslalem ze to jakas kolejna prowokacja. ktos pracuje nad tym by zniszczyc legende kolejnego Portowca. moze rzgow?? nie wiem i nie mam zamiaru dochodzi do tego. rozmawialem tez z Radkiem na temat sytuacji w jakiej znalazl sie obecnie i uwierzcie mi ze nie jest mu latwo. nie moge zdradzic szczegolow rozmowy ale powiem jedno - Majdan to prawdziwy Portowiec.
właśnie żeby rzucac race na murawe to trzeba być porypem. 1 leciała na dodatek w strone Majdana, a więc co w tym takiego dobrego Te race wszystko popsuły. Mam nadzieję że więcej takich sytuacji nie będzie.
I tu się kolego mylisz bo sam dwa dni po meczu w jakims programie sportowym widziałem jak Majdan mówił że po analizie na chłodno chyba był jednak faul... więc nie pieprzecie więcej głupot bo jak MIlar srzelał ręką to nikomu nie przeszkadzało.
Rozmawialem z Majdanem na temat calej sytuacji i wiem bylo mu bardzo przykro. jak zobaczylem na te ulotki to pomyslalem ze to jakas kolejna prowokacja. ktos pracuje nad tym by zniszczyc legende kolejnego Portowca. moze rzgow?? ....
Nie zdziwił bym się jak to by był element kampani samorządowej... Majdan pojawia się na plakatach kandydata PO na prezydenta Szczecina i pewnie już konkurencja zaczeła pracować ... bo co by nie mówić jego wizerunek jest nośny w Szczecinie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.