Akurat nie chodzi mi o brazylijczykow tylko np. Parzego , Masternaka, Moskalewicza .Fakt troche za ogolnie napisalem i moze ktos myslec ze chodzi o canarinhos, ale chodzi mi glownie o Naszych pilkarzy
Akurat nie chodzi mi o brazylijczykow tylko np. Parzego , Masternaka, Moskalewicza .Fakt troche za ogolnie napisalem i moze ktos myslec ze chodzi o canarinhos, ale chodzi mi glownie o Naszych pilkarzy
Bez obrazy, ale ile za nich można było dostać. Najprawdopodobniej taniej było zwolnić niż płacić im pensje w oczekiwaniu jak ktoś wyłoży za nich pieniądze. Może nie licząc Moskalewicza które wywalili dlatego, że zabardzo pyskował a Ptactwo jest akurat pod tym względem przeczulone i nie będzie płacić komuś kto im pluje na gniazdo (w sumie uczciwie też trzeba przyznać że to Antoniego pieniądze. Niestety)
Prezes Ptak faktycznie sporo zrobił dla Pogoni ale takiej Pogoni jak teraz ja nie chce.
...teraz to mnie rozbawiles...powiedz mi prosze co on takiego wielkiego zrobil procz pojscia po najprostszej lini oporu i sprowadzajac cala swoja lodzko-piotrkowska bande...
Skoczek porownywanie sezonu 01/02 do obecnego mija sie z celem,calkiem dwa rozne "swiaty" ze tak to ujme...
Masz na myśli, że wtedy byli ludzie którzy przynajmniej próbowali coś zrobić,a teraz jest kupa ptasiego gówna ?
jeśli się myle to mnie popraw.. bez napinki
Masz na myśli, że wtedy byli ludzie którzy przynajmniej próbowali coś zrobić,a teraz jest kupa ptasiego gówna ?
...miedzy innymi...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 14:51 [1 raz(y)]
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 23:50
Wstyd !! Kiedy sluchalem relacji w radio noz sie w kieszeni otwieral. Lepiej zaprezentowala by sie zbieranina z podworkowych szczecinskich boisk !! Dlaczego taki Ptak robi z Nas posmiewisko juz na dzien dobry nowego ezonu ??
Co teraz tez za zimno bylo czy moze tym razem za goraco??
Ptak!!!
Co?
Jajco !!!
Pogoń w moim sercu, a w żyłach płynie niebiesko-czerwona krew !
Odp: ŁKS - Pogoń - 29/07/2006 23:58
super poczatek...ale bedzie dobrze mam nadzieje,ze nie jestem jedynym ktory w to wierzy
P.S Dzieki "Pestka" za zajebista czwarta bramke, nie ma to jak samemu sie pograzyc...
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 00:16
Wracam z roboty o 23,30 wlaczam Lige+.... ogladam sobie powtorke ladnej brameczki debiutujacego Eltona w (L), po jakims czasie skonczyli wrescie pierdolic i pokazuja wsyztskei wyniki... jak zobaczyłem 4:0 to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac....
...miedzy innymi...
Chodziło mi też o to, że może być powtórka pod względem sportowym, wyniki itd.
A o zarządzie to już mi szkoda klawiatury
Pozdro
jak zobaczyłem 4:0 to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac....
same wspaniałe wiadomości do Ciebie tam dochodza
Ostatnio edytowany przez: nara, 30 lipca 2006, 01:25 [1 raz(y)]
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 03:43
D R A M A T DRAMAT !!!!!!!!!!! Trzeba coś zrobić na pierwszym meczu u nas !!!! Nie przeciwko Kurasowi i piłkarzom (grają jak potrafią) Łobodziński ćwikła won !!!! Wreszcie ich ŁKS wygrał mecz Oni po prostu mają w dupie SZCZECIN !!!!!
94-020 Łódź al. Unii 2
tel. (0-42) 686-06-68, 686-37-45 w.22
telefax : 688-13-13
Strona WWW: www.ptak.com.pl/lks
E-mail: [email protected]
stadion Al. Unii 2, poj.: 24.000 miejsc (bezpieczna)
Właściciel - Przewodniczący Rady Nadzorczej
Antoni Ptak
Prezes Zarządu
Marek Łopiński
Prokurent
Edward Indraszczyk
Prokurent
Kazimierz Ćwikła
Manager
Witold Bendkowski
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 10:57
Nawet pod względem sportowym nie widzę aby ten Klub promował w pozytywnym świetle miasto Szczecin (m.in. zgodnie z umową) wręcz przciwnie. Wszyscy znajomi z Polski, których mam dzwonią i pytają jak jest to możliwe i kto na to pozwala. Nie wiem czy Pan Ptak wie co to pozytywne promowanie czego kolwiek. To nie dramat a nawet melodramat, to nie nawet brazylijska telenowela, to poprostu S K A N D A L, który trwa i który trzeba przerwać dla uratowania naszego dobrego imenia.
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 11:15
Po obejrzeniu Ligi + mozna tak podsumowac ten mecz: bieda w obronie, katastrofa Bataty, kalectwo Andersona i cyrk Peskovica.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 12:20
podobno pudelsi mają nagrać nową wersję swojego przeboju "mundialeiro" - teraz będzie się nazywał "brasileiro", a refren będzie:
brasileiros...brasileiro...
jak można było przegrać cztery zejro?....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171707 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.