Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ARO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7852 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 09:04

g napisał:  

Zen napisał:  
Poniżej publikujemy obszerne fragmenty wywiadu z Antonim Ptakiem, który przeprowadził dziennikarz ogólnopolskiej gazety "Dziennik" i który ukazał sie w wydaniu tej gazety w dniu 31.05.2006 r.

Pogoń po długich negocjacjach z Zarządem Miasta uzyskała prawo do korzystania ze stadionu im. Floriana Krygiera i dostała licencje na grę w ekstraklasie. Przewodniczacy Rady nadzorczej klubu ma już jednak dość przepychanek z władzami Szczecina.

Wojciech Szaniawski: Walczył Pan o pawo korzystania ze stadionu?

Antoni Ptak Nie. To Zarząd klubu negocjował z miastem. Niech teraz spółka piłkarska martwi się, skąd wziąć środki na swoją działalność. Do tej pory wszyscy patrzyli na mnie i liczyli, że będę dawał pieniądze w nieskończoność. Koniec tego! Dużo mnie obiecywano, ale okazało się, że w Szczecinie ciężko jest inwestować. Wiele razy Zarząd Miasta wprowadzał mnie w błąd. Nawet przy tej umowie było wiele niejasności. Pogoń chciała wydzierżawić stadion za symboliczną złotówkę, na co zgodzili się radni miasta. Wtedy Zarząd Szczecina zaczął stwarzać problemy i dopiero po wielu dyskusjach udało się podpisać porozumienie. Ale już na nowych zasadach. Nie dostaliśmy stadionu za złotówkę - nadal musimy płacić około 22 tys. zł miesięcznie. Tylko, że teraz miasto płaci klubowi o złotówkę mniej za promocję Szczecina.

Wychodzi na jedno, skoro różnica to 1 zł
-Nie do końca. Nie wiemy, czy miasto za miesiąc nie rozwiąże umowy o promocję. Jest wiele możliwości jej zerwania. Gdyby to nastąpiło Pogoń musiałaby płacić za stadion, nie otrzymując nic w zamian. Po co te kombinacje? Zarząd zlekceważył sugestie radnych, co bardzo mnie dziwi. Ale ja już nie będe rozmawiał z ludźmi z Zarządu Masta. Dałem Szczecinowi pierwszoligową piłkę "w prezencie". I co dostałem w zamian? Miałem koncepcję, żeby obok stadionu prowadzić handel. Ale w Szczecinie takie inwestycje są chyba niemożliwe. Dlatego podjąłem decyzję, że przestaję się zajmować Pogonią.

Stracił Pan ochotę do inwestowania w sport?
-Przez wiele lat wydawałem pieniądze, i przyszedł moment zwątpienia. Klub piłkarski musi zarabiać, aby sie utrzymać. W Szczecinie do tej pory tylko nam utrudniano. Podam przykład: chcieliśmy kupić kamienicę przy placu Grunwaldzkim, która stałaby się naszą siedzibą. Staneliśmy do przetargu, w którym oferty były bardzo zbliżone do siebie. Ale prezydent Marian Jurczyk wolał sprzedać ją jakiemuś Hiszpanowi. W związku z tym zbudowaliśmy ośrodek w Gutowie Małym. To kuriozum.

Czy w Szczecinie jest możliwa wogóle współpraca z miastem?
- Nie mam pretensji do radnych, bo oni zawsze podejmowali słuszne decyzje. Mam nawet dla nich propozycję: niech wejdą do Rady Nadzorczej Pogoni Szczecin i bezpośrednio pomagają klubowi!. Nie chcę, aby kosztem piłki nożnej, w Szczecinie zaniedbywano szkoły czy szpitale. Chcę tylko, by umożliwiono inwestycje spółce sportowej. Mam natomiast ogromny żal do Zarządu Miasta, który blokował rozwój Pogoni.

Nie udało sie Panu zarobić na piłce?
- Nigdzie w Polsce nie można zrobić biznesu na piłce! Ale można zarobić "obok" futbolu. Od trzech lat tłumaczę to ludziom w Szczecinie. Do nich to jednak nie dociera. Spółka sportowa powinna być traktowana preferencyjnie przez miasto przy inwestycjach. Prezydent Jurczyk do dziś tego nie zrozumiał, dlatego nie bedę już z nim więcej rozmawiał. Gdyby jednak zmienił podejście, to jestem w stanie pomóc Pogoni przy inwestycjach. Np. przy budowie obiektów handlowych.

Czy przekazanie terenów jest pierwszym przejawem zmiany stosunku miasta do klubu?
- Podpisana wczoraj umowa ma charakter symboliczny. W skali roku jest to oszczedność dla klubu w granicach 200 tys. zł co w budżecie klubu jest kroplą w morzu potrzeb. Miasto pokazało jednak, że chce pomóc Pogoni.

Sprowadzając do Pogoni drogich Brazylijczyków, myślał Pan jak bogaty kibic, a nie jak biznemen nastawiony na zysk.
- Brazylia była bardzo dobrym pomysłem. Latynosi urozmaicili rozgrywki, zyskała więc polska piłka. Co prawda najbardziej znani ze ściągniętych przez nas piłkarzy nie sprawdzili się, ale już młodsi gracze, jak Lilo czy Elton zaprezentowali się bardzo przyzwoicie. Zresztą, ja nigdy nie mówiłem, że w Pogoni muszą grać sami Brazylijczycy. Niech bedzie trochę Polaków, trochę Latynosów.

Czy sprzeda Pan akcje Pogoni?
- Jeśli się zgłosi godny zaufania inwestor, który nie zniszczy klubu ... A może miasto sie zgłosi? Prosze bardzo, czekam na ofertę.

Ile te akcje są dziś warte?
- Kilkadziesiąt milionów złotych. Chciałbym odzyskać to, co włożyłem w działalność klubu.

Czy Pogoń może jeszcze liczyć na pomoc z Pana strony?
- Ja i mój syn doskonale znamy rynek brazylijski. Poza tym w Brazylii działa nasza szkoła piłkarska i nie zamierzamy z niej zrezygnować. Trener Panik bedzie tam przygotowywał Bazylijczyków do gry w Europie, uczył wariantów taktycznych. Jesli Zarząd Pogoni zwróci się do nas z prośbą o pomoc, to siądziemy do rozmów. Ale jeśli bedą chcieli postawić na Polaków nie bede się sprzeciwiał.

ja tego pana nie rozumiem delikatnie rzecz ujmujac

Jak to nie - Dzień Dziecka i wszystko jasne :)

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 09:24
W sumie to o co wam chodzi?? bo nierozumiem...zle gada?? Chyba obojetnie co by Ptak powiedzial i tak by bylo zle....dobrze gada i tyle, ile mozna wpierda.... wlasnej kasy i byc olewanym przez miasto. Tu chyba sporo osob nawet niewie co sie dzieje w na linni klub-miasto, tylko jak uslysza PTAK to blee, ale bez przesady w tym wywiadzie niema nic co mogloby powiedziec o nim zle(w tym wywiadzie,niemowie o jego dzialalnosci) Ciekaw jestes kto by ciagle wykladal kase i zyl marzeniami i obietnicami ze strony miasto jak to w przyszlosci bedzie pieknie,a gdy dochodzilo by do konkretnych rozmow dostalby kopa w dupe. Wogole ciekaw jestes kto by sponsorowal klub za grube miliony w zamian za MILOSC do KLUBU? Nie to ze bronie Ptaka on mi kompletnie nie lezy,ale jednak facet ma racje w tym wywiadzie byl Begdas byl Gondor teraz jest Ptak a miasto w chuja gra:] od ladnych kilku lat.... a czy dobrym pomyslem jest wprowadzenie radnych do RN? czas pokaze o ile sie zgodza...jezeli im(szczecinianom) nie bedzie zalezy to komu zalezy? widac tylko nam.

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 1 czerwca 2006, 09:30 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
ARO
Kibic
Na forum od 7852 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 10:12

Randall McMurphy napisał:  
W sumie to o co wam chodzi?? bo nierozumiem...zle gada?? Chyba obojetnie co by Ptak powiedzial i tak by bylo zle....dobrze gada i tyle, ile mozna wpierda.... wlasnej kasy i byc olewanym przez miasto. Tu chyba sporo osob nawet niewie co sie dzieje w na linni klub-miasto, tylko jak uslysza PTAK to blee, ale bez przesady w tym wywiadzie niema nic co mogloby powiedziec o nim zle(w tym wywiadzie,niemowie o jego dzialalnosci) Ciekaw jestes kto by ciagle wykladal kase i zyl marzeniami i obietnicami ze strony miasto jak to w przyszlosci bedzie pieknie,a gdy dochodzilo by do konkretnych rozmow dostalby kopa w dupe. Wogole ciekaw jestes kto by sponsorowal klub za grube miliony w zamian za MILOSC do KLUBU? Nie to ze bronie Ptaka on mi kompletnie nie lezy,ale jednak facet ma racje w tym wywiadzie byl Begdas byl Gondor teraz jest Ptak a miasto w chuja gra:] od ladnych kilku lat.... a czy dobrym pomyslem jest wprowadzenie radnych do RN? czas pokaze o ile sie zgodza...jezeli im(szczecinianom) nie bedzie zalezy to komu zalezy? widac tylko nam.

Rozumiem twój pogląd ale przecież nie mów, że nie widzisz, że ten poważny biznesmen zachowuje się jak dziecko. Już nie mówię, że powody do frustracji Pan Ptak sam sobie niekiedy zawdzięcza, zwłaszcza ostatnio. Jeszcze kilka transferów z Brazylii i Klub nie znajdzie nawet pieniędzy w kieszeni właściciela. No i my Kibice - nie jacyś tam Radni czy Prezydent - jako niejednokrotnie ofiary Pana Ptaka i jego decyzji. Ofiarami UM jesteśmy także, ale każdy ma prawo wyboru, Pan Ptak także wybrał, wybiera i wybierać będzie. Wybór drogi będzie świadczyc o nim samym, narazie poprostu gada i niczym się to nie różni od wcześniejszych postępowań a jak już wybiera ... no to widzimy... igrzyska albo zabawa...

Ostatnio edytowany przez: ARO, 1 czerwca 2006, 10:47 [1 raz(y)]

sektor 5
Kibic
Na forum od 7077 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 12:21
Był Begdas Gondor i teraz Ptak wszyscy byli bee przyjdzie Nowak Kowalski itp. i też będzie bee !!!!! To może spotkamy się na Kalince zróbmy zrzutę na drużynę V ligowej Pogoni a po meczu powspominamy w kameralnym gronie jak to było za czasów Pierwszoligowej P O G O N I !!! Może Ci co gardłują na forum że wszyscy właściciele (sponsorzy) są bee zrzucą się przynajmniej po 5000 zł (a jest ich przynajmniej parę setek) może na 3 ligę wystarczy . Ale trzeba coś r o b i ć a nie gdakać jak to za pana Ptaka , Bekdasa itp. się żle wiedzie !!!!!!!! Ja chcę P I E R W S Z O L I G O W E J PIŁKI !!!!!!!!! Takie czasy ! ! ! bez kasy to możemy pokopać na osiedlowych klepiskach ( bo na hali już nie !!)

happy2504
Kibic
Na forum od 7531 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 13:01

sektor 5 napisał:  
Był Begdas Gondor i teraz Ptak wszyscy byli bee przyjdzie Nowak Kowalski itp. i też będzie bee !!!!! To może spotkamy się na Kalince zróbmy zrzutę na drużynę V ligowej Pogoni a po meczu powspominamy w kameralnym gronie jak to było za czasów Pierwszoligowej P O G O N I !!! Może Ci co gardłują na forum że wszyscy właściciele (sponsorzy) są bee zrzucą się przynajmniej po 5000 zł (a jest ich przynajmniej parę setek) może na 3 ligę wystarczy . Ale trzeba coś r o b i ć a nie gdakać jak to za pana Ptaka , Bekdasa itp. się żle wiedzie !!!!!!!! Ja chcę P I E R W S Z O L I G O W E J PIŁKI !!!!!!!!! Takie czasy ! ! ! bez kasy to możemy pokopać na osiedlowych klepiskach ( bo na hali już nie !!)

Masz w 100% racje.

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7405 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 15:28
Najswiezszy wywiad z Ptakiem (jest na stronie glownej).
Tresc mniej wiecej taka:
Oszukali mnie, banda szczecinskich decydentow! buhaha
A przeciez "sercem wciąż jestem przy Pogoni" buhaha
Kolejnych szantazykow, smiesnych tekstow itp. ciag dalszy nastapi...

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
ch.
Kibic
Na forum od 8351 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 17:05

sektor 5 napisał:  

No i co z w zwiazku z powyzszym zamierzasz uczynic dobry człowieku? :)
Kwiaty,bombonierka i na kolanach do Rzgowa tudzież Gutowa Małego?
O demonstracji raczej zapomnij bo takiej dla Ptaka nie bedzie!

Ptak ma ciagłe żale ze to nie tak, że tamto mu w Szczecinie nie tak.
Dziwne tylko ze tą sama spiewke miał wczesniej w Łodzi,Gdansku i Piotrkowie.
Zbieg okolicznosci? Wszystkie te miasta sa beee? Watpie!
To jest jego stary manewr po którym w kazdym z w/w miast zostały mu jakies
fanty w postaci budynków czy stadionu ( zamienionego pozniej na parking)

Pod przykrywka budowy Super zespołu i Mega sukcesów lubi wyciagac łapke
po coraz to wiecej. Jak nie dostaje - to zawsze strzela focha i grozi obnizeniem poziomu
sportowego badz wycofaniem sie. Temu gosciowi zawsze cos bedzie nie pasowac - co sami
widzimy tak średnio co pół roku

Proponuje wiec tak bezkrytycznie nie brac wszystkiego co mowi skrzydlaty bo juz nie raz gadał o rzeczach z ktorych sie pozniej szybciutko wykrecał. Poki co ma stadion, inkaso i jedna z najliczniejszych i najlepszych publicznosci w Polsce wiec niech nie marudzi i nie robi sie na wielce pokrzywdzonego. Przychodzac do Szczecina ponoc o nic innego poza piłka mu nie chodzilo...

Ostatnimi swoimi zagrywkami zrazil do siebie UM jeszcze bardziej niz to bylo wczesniej. Wszyscy uznali ze byl to po prostu przedwyborczy szantaż. Po czyms takim nie moze byc mowy o dobrym klimacie!
Do Antka to chyba dotarło bo sam przyznał ze nie ma juz z kim rozmawiac i dlatego niby ;) „staje z boku” :)

Typ jednak lubi być na świeczniku wiec za pewne za chwile znowu o sobie przypomni jakims nieziemskim "dawidowym" :) pomysłem.

Jedno jest pewne - nikt z nas nie kiwnie palcem w jego sprawie chocby nie wiem jaka propagande szerzył.
Zabrał nasz jeden symboliczny %, potrzeby kibiców zawsze miał w d... wiec niech sie teraz martwi o te swoje 100% udziałów

Sampaio
Kibic
Na forum od 8017 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 01/06/2006 23:35
pewnie czeka teraz na nasze przeprosiny, bo to w końcu my kibice wymusilismy na nim egzotyczne transfery i z mysla o nas wpompował w klub ful kapuchy

jeszcze troche a sam w to uwierze :D hehe

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
sektor 5
Kibic
Na forum od 7077 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 11:55
Nie jestem zwolennikiem Ptaka i innych byłych (sponsorów ?) Ale nie uda sie stworzyć drużyny bez nich !! Wiem że duże firmy nie są jakoś "wyrywne" (szczecińskie) do sponsoringu (nie wiem czy to dobre słowo) Wiem natomiast że mój syn i ja możemy pogadać w różnych zakątkach naszego pięknego kraju o POGONI z miasta SZCZECINA!!!
Nawet nie wiecie ja k on się cieszy i opowiada o meczach na których b y ł !!!! ( z lechem,Legią czy wisłą ) Ludzie , znajomi , rodzina pytają jak tam Pogoń ( teraz może brazylijska) ale p y t a j ą !!!!!!!!!!!!!!!!! Wątpię żeby pytali o derby z Dołujami ,Pyrzycami czy Stolcem !!! To nie tylko Pogoń ale też miasto Szczecin !!!!!!!! Sorry za trochę chaosu w moich wypowiedziach ale jeste3m po nocy i piszę to co myślę (na gorąco) KIbic od przynajmniej 30 lat !!!!!!!!!!

sektor 5
Kibic
Na forum od 7077 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 12:14
Znajdż innego sponsora albo kup klub (jakie jest to proste!!!!? ) Mam w dupie niezadowolonych (nie muszą chodzić na mecze !! - chociaż ciekawy jestem ilu przyjdzie na mecz np. z Jeziorakiem Szczecin czyIskierką Smierdnica ) ja przyjdę bo mam to we krwi od 30 lat !!!! TYLKO POGOŃ TYLKO MKS (MAM PRAGNIENIE aby w Polsce było normalnie !)

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8017 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 18:10
sprite - pragnienie nie ma szans ;)
Banana

Better dead than red!
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 18:38
Fragment wywiadu z z prezesem Arkonii

Jak przyciągnąć pieniądze do klubu?

- Chcemy zwrócić uwagę szczecińskich biznesmenów na fakt, że Arkonia ma własne tereny, na których można poczynić wiele sportowych inwestycji. Jeśli ktoś wyremontuje hotel w zamian za jego użytkowanie, od zaraz siądziemy do rozmów. Możemy też zainwestować w boisko ze sztuczną trawą. Gdyby te dwie inwestycje zazębiły się, mielibyśmy wymarzone obiekty do uprawiania sportu i rekreacji.

Piłkarze Pogoni Szczecin mogliby korzystać z tego ośrodka?

- Pewnie, że tak. Ma to sens i czekamy na konkretne propozycje ze strony Pogoni. Podkreślę, że chcielibyśmy pomóc klubowi, który jest wizytówką naszego miasta. Myślę, że prawidłowa współpraca, na zdrowych warunkach, mogłaby pomóc zarówno nam, jak i Pogoni Szczecin

No i w czym problem ma ptak gdyby chciał zainwestować w ośrodek w Szczecinie To by mugł A nie marudzi że w Szczecinie niechcom mudaci terenów

Plum
Kibic
Na forum od 7746 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 19:08

Zbyszek napisał:  

- Chcemy zwrócić uwagę szczecińskich biznesmenów na fakt, że Arkonia ma własne tereny, na których można poczynić wiele sportowych inwestycji. Jeśli ktoś wyremontuje hotel w zamian za jego użytkowanie, od zaraz siądziemy do rozmów. Możemy też zainwestować w boisko ze sztuczną trawą. Gdyby te dwie inwestycje zazębiły się, mielibyśmy wymarzone obiekty do uprawiania sportu i rekreacji.

- Pewnie, że tak. Ma to sens i czekamy na konkretne propozycje ze strony Pogoni. Podkreślę, że chcielibyśmy pomóc klubowi, który jest wizytówką naszego miasta. Myślę, że prawidłowa współpraca, na zdrowych warunkach, mogłaby pomóc zarówno nam, jak i Pogoni Szczecin

No i w czym problem ma ptak gdyby chciał zainwestować w ośrodek w Szczecinie To by mugł A nie marudzi że w Szczecinie niechcom mudaci terenów

Po pierwsze, może nie najważniejsze to błędy ortograficzne, które są bardzo widoczne. Na przyszłość zapamiętaj, że pisze się mógł a poprawna forma od chcieć to chcą.(Nie kontynuujmy tego wątku.)
Ptak chciał i pewnie nadal chce wybudować w Szczecinie hale targowe, które by przynosiły zysk (oczywiście można mówić, ze byłby on przeznaczony na utrzymanie Pogoni i w jakimś stopniu byłoby prawdą, ale równie dobrze mogłoby się to zakończyć tym, że Ptaka interesować będą tylko hale a nie Pogoń].
Cały ten ośrodek i stadion w Szczecinie to tylko ładnym element dekoracyjnym, który spycha faktyczne priorytety niżej. Jednak nie można zapomnieć, że miasto pod obecnym zarządem cierpi na brak inwestycji, i myślę, ze nieużywane od lat tereny ( Np. wokół stadionu mogłyby być wykorzystane.
Teraz Ptak już totalnie stracił wiarygodność. Oddaje władzę w ręce zarządu, wycofuje się z piłki, umywa rączki, a tak na prawdę i tak wszytko kontroluje. Niech się zdecyduje albo kieruje sam i ponosi za to odpowiedzialność, albo robi to przy pomocy różnych marionetek, na które spadnie odpowiedzialność.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 2 czerwca 2006, 19:14 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
anathema
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 19:45

sektor 5 napisał:  

masz duzo racji-licze ze co poniektorzy sie zastanowia czego tak naprawde chca...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 02/06/2006 20:04

Zbyszek napisał:  

Arkonia to klub milycyjny i nikt niechce wspolpracowac z milicja ;P nawet Ptak... ;)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
robi30
Kibic
Na forum od 7047 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 03/06/2006 00:34
Panowie to mój pierwszy post, ale czytam to i inne fora na temat Pogoni od dawna, a jestem jej kibicem od lat 20 paru.

Doceniam to, że Antoni Ptak pomógł Pogoni, niemniej jego zachowanie jest kompletnie nieprofesjonalne. Tak nie postępuje prawdziwy biznesmen. Jego zachowanie przypomina nieco dziecko z piaskownicy, które obraża się pod byle pretekstem. Bądzmy poważni.

Czy Pan, Panie Antoni ma jakiś plan, jakąś wizję rozwoju ? Każdy wierzy, że jego dzieci są najzdolniejsze, ale to chyba gołym okiem widać, że talenty managerskie Pańskiego syna Davida są naprawdę żadne. Piszę to bez cienia złośliwości.

Panie Antoni, pracowałem w Łodzi i tam kibice ŁKS szczerze Pana nienawidzą, nie wiem dlaczego chce Pan, aby podobnie było w Szczecinie.

Mam dość obchodzenia się z moim ukochanym klubem jak niechcianą zabawką, którą wyrzuca się do konta jak się znudzi, albo dziecku odechce się zabawy.

Pozdrawiam Robi

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7428 dni

*

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 03/06/2006 09:06

robi30 napisał:  
Panowie to mój pierwszy post, ale czytam to i inne fora na temat Pogoni od dawna, a jestem jej kibicem od lat 20 paru.

Doceniam to, że Antoni Ptak pomógł Pogoni, niemniej jego zachowanie jest kompletnie nieprofesjonalne. Tak nie postępuje prawdziwy biznesmen. Jego zachowanie przypomina nieco dziecko z piaskownicy, które obraża się pod byle pretekstem. Bądzmy poważni.

Czy Pan, Panie Antoni ma jakiś plan, jakąś wizję rozwoju ? Każdy wierzy, że jego dzieci są najzdolniejsze, ale to chyba gołym okiem widać, że talenty managerskie Pańskiego syna Davida są naprawdę żadne. Piszę to bez cienia złośliwości.

Panie Antoni, pracowałem w Łodzi i tam kibice ŁKS szczerze Pana nienawidzą, nie wiem dlaczego chce Pan, aby podobnie było w Szczecinie.

Mam dość obchodzenia się z moim ukochanym klubem jak niechcianą zabawką, którą wyrzuca się do konta jak się znudzi, albo dziecku odechce się zabawy.

Pozdrawiam Robi

To ty mu Maila albo list napisz a nie piszesz do niego jakby on pracowal w Pogońonline:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Kula
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 05/06/2006 22:00
Dzisaj gadalem z pewną osobą i powiedzial ze Pogoń chce kupic "RAfineria" i z tego co on muwil to są jakies ciche rozmowy ! ten ktos zna ptaka czy kogos tam niewiem dokladnie !

PEwnie pompe puscil heh !

PS
Piona!
Kibic
Na forum od 7326 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 05/06/2006 22:27

Kula napisał:  
Dzisaj gadalem z pewną osobą i powiedzial ze Pogoń chce kupic "RAfineria" i z tego co on muwil to są jakies ciche rozmowy ! ten ktos zna ptaka czy kogos tam niewiem dokladnie !

PEwnie pompe puscil heh !

To po co nam w glowach mieszasz? :]

chrisxx
Kibic
Na forum od 8481 dni

Odp: Antoni Ptak: Sprzedam Pogoń - 05/06/2006 22:38
Plotki o przymiarkach Niemców są już od dawna...ale nawet jeśli to prawda to Ptak odstraszyłby ich ceną.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758171706 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005