No wlasnie !! i specjal tez jest zamowiony na 06.05 takze mysle ze bedzie bez zmian...
hm, dobre sobie, a kogo obchodzi nasz specjal?
... i co z tego ze na oficjalnej Arki jest napisane, ze mecz rozgrywamy 6.05.? u nas na ofic. jest tez sobota. Na PZPN jest niedziela i to powinno raczej niepokoic. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
No wlasnie !! i specjal tez jest zamowiony na 06.05 takze mysle ze bedzie bez zmian...
hm, dobre sobie, a kogo obchodzi nasz specjal?
... i co z tego ze na oficjalnej Arki jest napisane, ze mecz rozgrywamy 6.05.? u nas na ofic. jest tez sobota. Na PZPN jest niedziela i to powinno raczej niepokoic. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni...
Ale to chyba my gramy mecz a nie PZPN Ide maila wysłać do PZPN'u może odpiszą.
Następni kurwa panikarze... Mecz jest w sobotę PZPN ma gówno do gadania, bo terminarz ustala C+
RAFek po pierwsze nikt tu "ku..." nie jest panikarzem, ja tylko oceniam sytuacje. Po drugie- o dziwo na CANAL + data naszego meczu to 7.05. dlatego to nie histeria, tylko ciekawosc, jaka jest prawdziwa opcja ... Zreszta w poprzednim poscie napisalam, ze mam nadzieje, iz wszystko sie wyjasni. Wiec i czekam na oswiecenie mojej "panikarskiej" glowy.
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215462 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.