Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 18:40
POGOŃ TO MY!!!
heh, dobre
Tyle osób to pisze, chyba, nie do końca rozumiejąc co niesie to przesłanie...
pozdrawiam tych prawdziwych Pogońiarzy- istniejących "w życiu" i "za monitorem"
Racja Ekipant , ja nie wypowiadam sie na temat wyjazdow Fanów Pogoni bo sam nigdy na takim nie byłem i nie mam w tym temacie nic do powiedzenia i rozumiem twoje wkur...rzenie na takie gadanie.To co oni mysla , że każdy ma kase , gdyby każdy ja mial to kazdy kibic Pogoni by na wyjazdy jechał!A jak wiadomo tak nie jest.A ja nie jade na wyjazdy po pierwsze dlatego , że miesszkam 230 km od Szczecina a po drugie jak juz wczesniej wspomnialem ... kasa , kasa i jeszce raz kasa.Pozdrowienia!
??.....jezeli mowisz o Naszych kibicach to chyba smieszne to nie jest ??!! a moze Ci sie wydaje ze fajnie to jest przejechac 500km w jedna i 500km w druga wejsc na sektor i wszystkich lacznie jest 13 osob ?? a w ty momencie na internecie na Pogon Online siedzi 100 i pisze jak kocha Pogon a nigdy nie zaliczyli zadnego wyjazdu i nie maja zamiaru bo im sie nie chce...
Racja Ekipant , ja nie wypowiadam sie na temat wyjazdow Fanów Pogoni bo sam nigdy na takim nie byłem i nie mam w tym temacie nic do powiedzenia i rozumiem twoje wkur...rzenie na takie gadanie.To co oni mysla , że każdy ma kase , gdyby każdy ja mial to kazdy kibic Pogoni by na wyjazdy jechał!A jak wiadomo tak nie jest.A ja nie jade na wyjazdy po pierwsze dlatego , że miesszkam 230 km od Szczecina a po drugie jak juz wczesniej wspomnialem ... kasa , kasa i jeszce raz kasa.Pozdrowienia!I mam ogromny szacunek dla tych osob ktore wyjezdzaja na obojetnie jakie wyjazdy , bo to jest bardzo ciężkie ale i bardzo miłe przeżycie!
ps:Sory za pdowojny post!!! Wybaczcie , zdarza sie popelnic bład!
Gdybyś był troche bardziej rozgarnięty byś wiedizał czemu jest tyle a nie wiecej na meczach wyjazdowych.
ja jestem chyba mniej rozgarnięty niż ty więc mi powiedz dlaczego tak jest.
No to kurwa pomyśl dlaczego jest taka a nie inna liczba wyjazdowa w tygodniu w miescie oddalonym o 500 km. Zresztą co ja Ci bede tłumaczyć pojedź to zobaczysz co jest pięć !
Nie ktorym tu kurwa liczby wyjazdowe nie pasują to moze ktoś by raczył takze dupe ruszyć by " polepszyć statystyke " a jeśli już nie to łaskawie nie komentujcie bo tylko sie wkurwić mozna. Pozdrawiam
Heheh. i znowu Lysy zle trafiles....Pozdro I.
ps.choc musze przyznac, ze gdyby Twoja wypowiedz byla bardziej stonowana to duzo racji jest, ale Ty wolisz sie spiac i pobluzgac hehe
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 21:25
Ej no ludzie spokojnie...jak już to słusznie ktoś zauwazył w tym temacie Pogoń powinna łączyć a nie dzielic.rozumiem ze po naszych ostatnich wynikach i poczynaniach Ptaka może być z tym gorzej ale żeby od razu dzielic sie na jakies grupy?.i tak nic raczej nie zdzialamy wiec po co te kłótnie?
Naprawde więcej opanowania panowie kolegowie
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 12/04/2006 22:21
Może i ja wrzucę swoje 5 grosze.Prawda,Ptak mówiąć łagodnie jest nierozważny.Ściąga 16 czy tam 17 Brazylijczyków i myśli że sami będą grać.Ale nie tylko to ale i inne decyzje są... Ale nadaj nienawidze Panika.On nie ma pojęcie o piłce.był 3 razy w Pogoni i gówno.Miał Polaków,Czechów Brazylijczyków i nie zeobił i nie zrobi drużyny.on by miał Bracelone i by grał w dolnej tabeli a by grali jak...PogońTak wspominam mecze w 2 i poczatki w 1 lidze to na Pogoń się szło popatrzec na ładną gra Pogoni,bramki,akcje i było lala.potem sie panik dorwał i zrobił swoje szachy.to sie płakac chce.przyszedł za niego Pietrzak(też z niego wielki trener)ale Pogoń troche grała odważniejsza piłke mozna było popatrzeć.naprawda wolał bym Polaków w Pogoni ale jesli juz tak jest to trzeba z ta kadra cos zrobić.a panik nic.gdzyby był to pożądny trener już z tamta kadrą zrobił dobry zespół i jakis sukces.ja lubie Baniaka.Pogoń dobrze grała i coś osiągała.trzeba zmienić coś z Pogonią.Prezesa nie zmienimy ale trnera można pod presją
p.smoże już za duzo pisze o paniku ale on mnie wkurwia
Gdybyś był troche bardziej rozgarnięty byś wiedizał czemu jest tyle a nie wiecej na meczach wyjazdowych.
ja jestem chyba mniej rozgarnięty niż ty więc mi powiedz dlaczego tak jest.
No to kurwa pomyśl dlaczego jest taka a nie inna liczba wyjazdowa w tygodniu w miescie oddalonym o 500 km. Zresztą co ja Ci bede tłumaczyć pojedź to zobaczysz co jest pięć !
Nie ktorym tu kurwa liczby wyjazdowe nie pasują to moze ktoś by raczył takze dupe ruszyć by " polepszyć statystyke " a jeśli już nie to łaskawie nie komentujcie bo tylko sie wkurwić mozna. Pozdrawiam
Heheh. i znowu Lysy zle trafiles....Pozdro I.
ps.choc musze przyznac, ze gdyby Twoja wypowiedz byla bardziej stonowana to duzo racji jest, ale Ty wolisz sie spiac i pobluzgac hehe
Nie chodzii o spiecie tylko po co teksty typu dlaczego było tyle a nie tyle albo ze mamy słabe statystyki. Jeśli sie juz cos takiego mowi to powinno sie robić cos w tym celu by to polepszyć a nie na necie narzekać ze jest źle i powinno być w takim Bełchatowie wiecej osob... Pozdrawiam
Może i ja wrzucę swoje 5 grosze.Prawda,Ptak mówiąć łagodnie jest nierozważny.Ściąga 16 czy tam 17 Brazylijczyków i myśli że sami będą grać.Ale nie tylko to ale i inne decyzje są... Ale nadaj nienawidze Panika.On nie ma pojęcie o piłce.był 3 razy w Pogoni i gówno.Miał Polaków,Czechów Brazylijczyków i nie zeobił i nie zrobi drużyny.on by miał Bracelone i by grał w dolnej tabeli a by grali jak...PogońTak wspominam mecze w 2 i poczatki w 1 lidze to na Pogoń się szło popatrzec na ładną gra Pogoni,bramki,akcje i było lala.potem sie panik dorwał i zrobił swoje szachy.to sie płakac chce.przyszedł za niego Pietrzak(też z niego wielki trener)ale Pogoń troche grała odważniejsza piłke mozna było popatrzeć.naprawda wolał bym Polaków w Pogoni ale jesli juz tak jest to trzeba z ta kadra cos zrobić.a panik nic.gdzyby był to pożądny trener już z tamta kadrą zrobił dobry zespół i jakis sukces.ja lubie Baniaka.Pogoń dobrze grała i coś osiągała.trzeba zmienić coś z Pogonią.Prezesa nie zmienimy ale trnera można pod presją
p.smoże już za duzo pisze o paniku ale on mnie wkurwia
Nie od dziś wiadomo, że Ptak potrafi ingerować w wyjściowy skład, więc liczba trenerów, którzy sobie na coś takiego pozwalają jest na pewno bardzo ograniczona. A co za tym idzie na zmianę trenera nie ma co liczyć, nieważne pod jaka presją kibiców niestety.
Powatarzam jeszcze raz. Mogliscie swoje zale wylewac jak ptak przychodzil, teraz za pozno.
A co do stworzenie nowego klubu, to nie moznaby bylo liczyc na jakis wiekszych sponsorow wlaczajac w to miasto, ktore jak wiadomo Pogoń ma w dupie.
Zamiast pierdolic farmazoy róbcie COŚ, żeby przynajmniej Pogoń kibicowsko istniała, bo to tez teraz kuleje przez wlasnie takich pajacy.
.
Mam podobne zdanie.
Czas na dyskusje jakie prowadzicie w tym temacie był pare lat temu.
Klamka zapadla i nie ma co sie rozwodzic, czy decyzja byla wlasciwa.
Kazdy ma swoja dziedzine, w ktorej dziala (ocenianie pilkarzy, doping, ultraska, czy inna) i niech robi to najlepiej jak potrafi. A takie dyskusje, watpliwosci tylko Nas-Pogoń oslabiaja.
To moze zrobcie Sonde na stronce,kto chce IV ligowy klub na czystych zasadach a kto chce Pogon taka jak teraz zobaczymy ile ludzi mysli podobnie.
Rzeczywiście sondę można zrobić na temat kto by co wolał - z czystej ciekawości.
pozdr[/cytat]
sonda byla pare lat temu, mozna powiedziec wynik optowal pol na pol z lekka przewaga na NIE dla ptaka, i jakos nic to nie zmienilo. A snode robic pod wplywem wynikow jest glupota, bo wystarczy ze nastepne 3 mecze wygraja i zapatrywania wiekszosci sie diametralnie zmienia.
Pozdro
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
To moze zrobcie Sonde na stronce,kto chce IV ligowy klub na czystych zasadach a kto chce Pogon taka jak teraz zobaczymy ile ludzi mysli podobnie.
Rzeczywiście sondę można zrobić na temat kto by co wolał - z czystej ciekawości.
pozdr
sonda byla pare lat temu, mozna powiedziec wynik optowal pol na pol z lekka przewaga na NIE dla ptaka, i jakos nic to nie zmienilo. A snode robic pod wplywem wynikow jest glupota, bo wystarczy ze nastepne 3 mecze wygraja i zapatrywania wiekszosci sie diametralnie zmienia.
Pozdro[/cytat]
Szkoleniowiec "Portowców" nie wie, że lepsze jest często wrogiem dobrego i, że zwycięskiego składu się nie zmienia. Wiemy, wiemy - bardzo kusząca wydaje się myśl: "Skoro z dwoma Polakami w wyjściowym składzie wygraliśmy dwa mecze z rzędu, to gdy zastąpią ich Brazylijczycy, dopiero pokażemy rywalom!"
Niestety dla szczecińskich kibiców Panik nie okazał się geniuszem, a jedynie przeszedł do historii jako pierwszy trener w naszej lidze, który w pierwszej jedenastce nie wystawił żadnego Polaka. Do odważnych wprawdzie świat należy, ale czasem kończy się to porażką w Bełchatowie...
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 13/04/2006 17:13
Niektorzy probują bronic Panica szukając różnych argumentów.Wg. mnie nic go tak naprawde nie broni bo:
-drużyna żle przygotowana-
Ciekawe bo na zdjeciach z Brazyli widziałem Panica i było widac że wiele zajęc prowadził, więc maczał w tym palce.
Jeśli widział że zespół jest zle przygotowany to dlaczego zgodził się byc trenerem skoro dostał grupę niezgranych ludzi i do tego nie przygotowanych fizycznie?!!
-Ptak ustala mu skład-
To dlaczego przyjął funkcje trenera(selekcjonera) skoro de facto nim nie jest??!
Moją ocene jego działalności w Pogoni nie raz przedstawiałem.To zwykły figurant lecący na kase z chorymi ambicjami realizowanymi w sposób groteskowy (tu duże podobieństwa do sposobu działania jego pracodawcy).Wydaje mu sie że sukces w piłce zależy od badań fizjologicznych i zrobienia z zawodnika pionka na szachownicy.
PANIC JAK DOTĄD:
-nic nie osiągnął za czasów bycia w Pogoni jak i w Lechu.
-sukcesywnie niszczy frekfencje na Twardowskiego.
-Pogon traktuje jako pole eksperymentów będących poza logiką(zmiany najlepszych na boisku,bronienie wyniku na własnym stadionie kiedy zespół przegrywa,wystawianie jednego zawodnika na kilu różnych pozycjach tylko nie na tej na której czuje sie najlepiej,cofanie całej druzyny na wlasne pole karne przy kornerze,i wiele,wiele...jeszcze inych potworków pseudotaktycznych)
-nie potrafi poderwać i zmobilizowac zespołu (patrz.np.Baniak)
-brak autorytetu wśród samych piłkarzy.
Nie liczcie(Ci co jeszcze znajdują coś na jego obronę) na nic więcej prócz kilku nie zasłuzonych i szcześliwych zwycięstw (Korona,Zagłębie,Górnik Ł) i wielu porażek takich jak ta z Bełchatowem.
Odp: GKS Bełchatów - Pogoń 2:0 - 13/04/2006 21:00
Antonio to pseudodzialacz, David to pseudomanager, Bohumil to pseudotrener.
Tacy pseudofachowcy nigdy nie osiagna sukcesu sportowego.
Proste jak drut.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.