Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 17/10/2005 16:25
Justysia - zdaje mi sie, ze cie nie bylo droga dziewczynko na meczu wiec tak naprawde nie masz pojecia , kto i za co nie przybil mu piatki ?!?!
To samo sie tyczy polowy ( albo i wiekszosci ) z was ... nie wiecie wiec tylko spekulujecie ...
a do tych co by najchetniej possali jaja ediemu aby tu zostal - troche godnosci i szacunku do samego siebie....
jest on tylko marnym grajkiem, smieciem co ma wyjebane na kibicow wiec i oni maja na niego wyjebane , a to czy strzela on 2 czy 33 bramki w sezonie to akurat nie ma nic do rzeczy - to kwesia zasad
jedziesz tam tylko po to zeby piłkarz Ci mial podziekowac?? :> pojechales tam zeby dopingowac cala druzyne... a Ty wyjezdzasz ze Cie "jeden z drugim olal"... jeszcze nóżką tupnij... pzdr.
pytanie bardzo ciekawe i godne dyskusji
nie powtarzajac swojej długiej reguły na temat trenera Panika w skrocie
za Panika obrona jest dobra, była wczesniej i jest
jak pisalem dawno dawno temu poprzednio brakowało nam siły w ataku, czyli po prostu nie mial kto za bardzo bramek strzelac oprocz Milara
teraz jest Edi, czy nawet Elokan, bo Divecky chyba się już nie rozkreci
wiec jest kim grac z przodu a za czym idzie jest lepiej
taktyka Panika jak widac sie sprawdza, ale wciaz musimy pracowac w formacji pomocy i ataku
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 17/10/2005 17:28
senses
nie po to sie jezdzi przez cala Polske i zdziera gardlo dla druzyny zeby potem jeden z drugim bambusowym skórokopem cie olal
jezeli cos nie pasuje im nie musza tu grac
panowala panuje i zawsze bedzie panowac zasada ze po meczu trzeba podziekowac kibicom!!!!
a panik oczywiscie musi odejsc !!!
Justysia - zdaje mi sie, ze cie nie bylo droga dziewczynko na meczu wiec tak naprawde nie masz pojecia , kto i za co nie przybil mu piatki ?!?!
To samo sie tyczy polowy ( albo i wiekszosci ) z was ... nie wiecie wiec tylko spekulujecie ...
a do tych co by najchetniej possali jaja ediemu aby tu zostal - troche godnosci i szacunku do samego siebie....
jest on tylko marnym grajkiem, smieciem co ma wyjebane na kibicow wiec i oni maja na niego wyjebane , a to czy strzela on 2 czy 33 bramki w sezonie to akurat nie ma nic do rzeczy - to kwesia zasad
No fakt. Nie pojechałam.Żałuje. Ale ciśnienie mi się podniosło troche po przeczytaniu jednego z postu, może dlatego, że jestem uczulona na rasistów (z nimi wogule nie idzie się dogadać) Niechcem wzniecac tu jakiejś kłutni. Ale wyraziłam tylko swoje zdanie na to całe "opisane" zdazenie. Pozdr
Dokładnie to miałem na myśli.
PS. Nie powiem, fikoł Fabiniaka o reklame też był pierwszej klasy
PZdr
Pytanie jest czy trener musi odchodzic po 2, 6 czy nawet 12 miesiacach pracy z zespolem? Dobrze wiemy ze druzyne buduje sie przez dlugi okres czasu. Panik ma narazie lepsze (Grodzisk, Leczna czy nawet Wisła) momenty oraz slabsze (Bełchatów) jednak to jemu trzeba przypisac wykreowanie takich osob jak Magdon czy teraz Tavares. Niech pracuje w spokoju bo przy obecnym poziomie ligi mozemy zajsc naprawde daleko.
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 17/10/2005 20:03
Gieta u nich tansza niz u nas 5zl,co do liczby wydaje mi sie ze bylo 300 osob,co zwazywszy na drugi nasz najblizszy wyjazd jest liczba slaba,doping momentalnie fajnie wychodzil.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
jedziesz tam tylko po to zeby piłkarz Ci mial podziekowac?? :> pojechales tam zeby dopingowac cala druzyne... a Ty wyjezdzasz ze Cie "jeden z drugim olal"... jeszcze nóżką tupnij... pzdr.
Wyluzuj czlowieku. Nalezy nam sie szacunek od kazdego pilkarza grajacego w naszym klubie.
Wyluzuj czlowieku. Nalezy nam sie szacunek od kazdego pilkarza grajacego w naszym klubie.
jAK PRZYJEMNIE POSŁUCHAĆ MĄDRYCH SŁÓW.Praga browar dla Ciebie!
Tu sie zgodze, nie musza nas lubic i sie spoufalac, ale jednak powinni podziekowac za to ze jezdzimy, dopingujemy. Wiadomo ze dzis wiekszosc pilkarzy nie jest wychowankami i pewnie bardziej kochaja kluby z miejsc gdzie sie urodzili, ale to nie powinno przeszkadzac w docenieniu wysilku kibicow. Wydaje mi sie ze np. Michalski - Wielkopolanin na pewno marzyl o grze w Lechu i pewnie bardziej kocha ten klub, ale pamietam ze zawsze dziekowal po meczu.
Widze że niektórzy łaske robią że kibicują Pogoni i jeszcze sie domagają podziękowań: na takich debili szkoda słów
Te a Ty kurwa to kto? Ty kibicujesz Pogoni? Na wyjazdy nie jeździsz to po ch... sie udzielasz?
Po co tak sie stresujesz no dobra moze z tymi "debilami" przesadzilem ale dla mnie takie zachowanie i te niektóre teksty na tle rasistowskim sa nienormalne. Jeszcze rozumiem gdyby Edi "gwiazdorzyl" to wtedy mozna by sie przyczepic ale co on wam zrobil zlego tyracie go za to ze nie dziekuje wam za doping a jak juz chce to zrobic to sie odwracacie plecami a co do kibicowania to nie kazdy musi jezdzic na wyjazdy zeby byc kibicem
Widze że niektórzy łaske robią że kibicują Pogoni i jeszcze sie domagają podziękowań: na takich debili szkoda słów
Te a Ty kurwa to kto? Ty kibicujesz Pogoni? Na wyjazdy nie jeździsz to po ch... sie udzielasz?
A co moga sie odzywac tylko wyjazdowicze? tzn``prawdziwi`` kibice?? nie badz smieszny, napisz jeszcze ``kto był ten wie`` i ``pozdro dla kumatych`` wielki wyjazdowiczu
czyli jak bys chodzil na mecze Legii to tez mialbys szacunek do Kaczorowskiego.
Hmm i znowu problem czytania ze zrozumieniem.....
kolega Praga Płd wedle mojego mniemania miał na myśli to, że każdy piłkarz powinien szanować kibiców...
a nie że kibice mają szanować każdego piłkarza No ale to przecież tak trudno odczytać
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758427659 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.